totemic Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 oyundan attı şimdide sırada bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 la iki gündür olacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 847 kişi ne ya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 diablo 4te direk diablo olcaz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 4'ü bilmem ama 5 taş ve sopalarla olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 4ü biz oynayamayız zaten çocuklarımız anca. Bide Steampunka dönecekler 4te görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Dungeon Keeper gibi Diablo'nun gözünden herolarla savaşıcakmışız 4'te :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 % to fire skills bonusu silahlardaki elemental dmgleri de etkiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Fire dmg vuran skillere etkiler. Silaha etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 us battle.net'ten oyunu alacaktım ama saatlerdir kapalı shop sayfası. bakımdan çıkamadılar bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ya hala kapalı us shop. nereden alınabilir gene ucuza? şuan 85 tl civarında sanırım us sopta blizzin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 sipraiş verdim şimdi. 1 - 2 güne gelir herhalde. beni de aranıza alırsınız degil mi panpalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Nephalem Testi, Timed Dungeon bunlar olacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 MF'yi nasıl arttırabilirim? hiç mfli item dusmuyor bana paragon levelde etkilemiyormuş artık sanırım. helme sarı gem dısında bimediğim başka birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Zorluğu arttırarak. Katlanarak artıyor mf seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 valla normalde tormentten daha fazla leg dustu bana. onda da var birşeylik tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kesme süresi vs düşürme ihtimali hani hepsi en nihayetinde şansa bakıyor da sırf leg düşme ihtimali daha yüksek diye efektif olarak temizliyemediğiniz bir zorluğu oynamamak lazım edit: sen ne yapıyorsun derseniz her cursed eventi yapamadığım, her treasure mahlukatını kesemediğim zorluk benim için fazladır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12373497336?page=1#4 said: Wyatt Cheng: There is another major feature in the patch 2.1, which is going to be what we're internally calling Tiered Rifts. The idea is a challenge scenario, where players do increasingly hard Rifts, to see who can get the farthest. The way it works is: You do your Bounties and get the tokens, then you do a Nephalem Rift. If you clear it, there's a chance to get a Greater Rift Token. If you successfully do that, you'll get a Greater Rift Key (Rank 2); if you clear that one, you get Rank 3, etc. Much like seasons, we're going to have a leaderboard as well, so you can see who got to the highest tier Rift, and what time were they able to obtain on that. bak bu cok guzel olur iste(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Rift buff hotfix is live. demiş biri twitterda diabloda retweetlemiş. Nedir mevzu? "Game" kategorisindeki hiç bir siteye giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Riftte leg düşme oranını %25 artırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hala t6 chest run yapılabiliyor mu:)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Shard of hate resmen broken ww barbla ağır nerf gelir buna. Crusaderi holye çevirdim diye iyi rollu lightning geari verdim craft mıraft gearı dizdim 1.2m küsür shoutlu dps oldu (yaklaşık 550% crit dmg 55 crit 45% attack speed 48% to lightning) Fury bitmezse ki ww yaparken çok zor bitiyo 30-40 Milyona kadar efficent dps oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 welcome to the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Wizdekini kullanırken bu kadar çok dps artışını sağlıyıcanı farketmemiştim frost spec diye barbla t5 rift normal riftmiş gibi yapıyorum lol tek problem molten+arcane yüksek hpli moblar bide jail direk ölüyorsun toughness kaldırmadığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 o saydiklarini cikardigin zaman geriye zorlicak pek bisi kalmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar