madcow Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 blizzard bu expansion gecisi ile tum oyunlara yeni bir ust limit yarattı. hic kasmadı, oyundan cıkmadan expansiona girdik. ben dusup geri bile girdim hatta kapatıp yeni oyun bile kurduk login serverları bile patlamadı. bu wow a falan uygulanabilir mi bilmiyorum tabi. ama bundan sonra yeni expansion/oyun cıkıslarında beklenti cok cok yukseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 0dan crusader hangi zorluk seviyesinde kasmak daha hızlı olur? millet torment falan kasmış ama anlamadım ben. en son 2012'de oynamıştım oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Benim gibi level 36 isteyen level 60lık gf düşürürsen torment 1de kısa sürede kasarsın. Yoksa hardda 6-7 saat sürer diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Crusader açıp 5 lvl gittikten sonra ben de DH ile Act5'e geçtim.Normalde oynadığım T1'de bol ölümlü bir gece oldu; dar alanlarda rare-boss reskill çekti. 5-6 turuncu ve lvl68 olarak sabaha geldim. 2 boss öldü daha, gayet iyi gidiyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 kuytuda kıstırıp kıstırıp kesiyorlar ya benim itemler tırt kalmış torment için. monkun yeni skilli de baya can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 epifany miydi neydi o? napıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 zenci oluyorsun zenci kudreti geliyor 15 sn boyunca safdsa.aktif edince targetlara direk teleport oluyor, spirit gain hayvani artıyor bir de %50 az damage yiyorsun o süre içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 twiç şunu izleyin adam 5 levelden beri torment VI'da sadece act II'de tek bir yeri yaparak level alıyor. şu an lvl 25 oldu. sanırım bu paragon leveli sayesinde kesebiliyor yoksa o zorluk derecesinde nasıl kessin? paragon 557 adam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 BalisticGel said: Act V 2 saatte bitiyor diyorlar, doğru mu? questi koşturayım mobları es geçeyim. imba dps ve itemlerim vardiyorsan... belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 koştur koştur yapılırsa 2 saatte bitirilir. normal şekilde harita temizlenerek oynanırsa 3-4 saat arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Adamın partisinde 2 tane level 70 adam var, kendisi party kurduğu için moblar adamın levelında scale oluyor. Level 70 elemanlarda doğruyor bu arada bütün mobları. Üstünde de 1-2 tane level reg item var, kendi dps'i de 50k+ zaten. Paragondan da bir sürü dps, hp, resist falan geliyor. Mutlu mesut boost alıyor eleman arkadaşlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 3-4 Saatse iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ben t3 ile başlayıp en son master'da 70'ledim, toplam 3,5 saat sürdü. hellfire ring + kafalık kırmızı socket ile pool'da geldi baya şansıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ROS nasıl ya dün uykuya yenik düşüp kapattım hatta chat den dalga da geçtiydiniz hani (aka korkutkhan) :) advanture,bounty vb.deneyeneniz oldumu hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Normal zorlukta 75 dk falan :) Haldir huldur kosarak. Tabii normal :) 65 oldurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Biz dün arkadaşla Torment II'de başladık, yavaş oluyor diye I'e çektik, sonra Act V sonlarına doğru Master'a çekmeye mecbur kaldık :) Yaklaşık 4.5 saatte bitti ama haritada denk gelen tüm yan köşe bucak event ve dungeon'ları temizledik. Bitirdiğimizde 69.8 falandık, güzel ayarlanmış. Set düşmedi ama ikimize de 7-8'er tane Legendary düştü, hem AH kapandı hem de expansion yeni çıktı diye muslukları açmışlar anlaşılan. Mystic olayı güzel gibi. İşe gideceğimiz için Adventure modunu deneme şansımız olmadı. madcow said: blizzard bu expansion gecisi ile tum oyunlara yeni bir ust limit yarattı. hic kasmadı, oyundan cıkmadan expansiona girdik. ben dusup geri bile girdim hatta kapatıp yeni oyun bile kurduk login serverları bile patlamadı. bu wow a falan uygulanabilir mi bilmiyorum tabi. ama bundan sonra yeni expansion/oyun cıkıslarında beklenti cok cok yukseldi. Mists of Pandaria çıkarken bu yapıldı zaten WoW'da. Serverda normal dururken release saatinde sağ üstte yeni alana geçiş questi belirdi, kapanıp açılma falan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ben torment 1yapaıyodum, master gidiyorum ama cok hpli yaratıklar aman alıyo bide arada öldüğümde oluyo, o yüzden baya sürdü dahada itmedi ama iyi oldu kastım biraz. bide single target dps eksikliği cekiyorum net bi şekilde barbarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Hammer of the Ancients 2H falan değişik build'ler keşfetmeye çalış. Zamanında barbarla AoE'yi basılı tutmaya dayalı no-brainer farm build'lerin kölesi olunduğu için olabiliyor öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ben en çok sıkıntıyı barbarda çektim nedense. Melee olarak monkla çok daha kolay oynuyorum. D2de barbar akıyordu bunda biraz pasif kalmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 mop gecisinde oynamıyordum demek onda da yapmıslar. helal olsun valla. tertemiz bi gecis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Biz 4 kisi gece torment 5 basladik, ilk 15 mob kestik level atladik zaten, sonra 65 level a kadar torment 5 devam ettik gayet kolay gibiydi ama dar alan arti elite ler baya zorlamaya baslayinca yavas yavas dusurduk en son 67 ortalarda torment 1 e donduk, 70 olduktan sonra baya bir surdu yine oyun, son boss 4-5 kere wipe yedirdi. Mekanlari fln acaip begendim, adventure denedik biraz o da guzel gibiydi, benim icin tek sikinti, mekanlarin cogunlukla dar olmasi, onun harici begendim ben rosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 valla zrluğu azaltmak istemiyorum, rage veren ww olmadan yeterince hit haliyle life on hit yapamıyorum pek. denedim hoa'ı ama bitek bosslarda. ancient spear falan bile sey ettim ama bu seyi kaldırmısalr crit atınca rage veren shout'ı o yüzden öle abanacak kadar rageim olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Uke-2991/hero/35685954 avalanche'yi tectonic rift ile kullanıyorum, 3 şarj, kullandıkça sürekli olarak 30 fury geliyor earthen might ile. call of the ancients kullanınca onların her vurdugu fury olarak geri dönüyor o da güzel boost oluyor, multi throw da güzel dolduruyor. bi denemeni tavsiye ederim ama ilk başlarda mage gibi olacagın için oynayış olarak zorluk çekebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 yalnız bu sefer lore un içine ettiler yok mikim gibi olmuş falan lafı duymadım yerli yabancı forumlarda..geneli iyi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Kargo geldi sonunda. Şimdi eve gidip cd-keyi girdiğimde kanat gelecek mi bana da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar