Zikko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 noldu yaz okulu sonuçları kötü galiba, göçmenlik topicleri hortluyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ahahah tespite bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 lan september ne ara geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 BabacumMostors said: seneye kanadaya giderim lan ben de zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 acımasız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 CthuLhu said: BabacumMostors said: seneye kanadaya giderim lan ben de zaaa dur abi yavaş yavaş, karıdan daha yeni kurtulduk ama kanka seneye kesssssin kanadadayım oradan sana kart atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bunu diyeli 15 ay olmuş. napak favoriye bu mesajını da atıp seneye de mi zaa çekek? ANCA BELGRADA PİKNİĞE GİDERSİN XOXOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 BELGRADA GİTSEM DÖNMEM Kİ KİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKİKKİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2014 Aman ovcanada'ya para kaptırma da gidicem diye sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 halllooo up up up şimdi ben kanadaya başvurmak için evrak toplamaya başladım da hazır benzer evrakları topluuotrken bi de avustralyaya başvurayım dedim ama adamların sitesindne bi bok anlamadım yakın zamanda bu işlere bulaşmış biri var mı? nereye kaç para ödüyoruz hangi evraklarıtopluyoruz "eligible" olduğumuza dair bir test neyin enreden çözüyoruz halp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/320/d/9/shit_just_got_real_by_dbzsgtjustin-d4ge0j2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kanada icin danismanlik veren bir sirketle konsutugumda is tecrubesi istemislerdi en az 2 sene ve SGK dan belgeli olmali demislerdi o yuzden direk daha ugrasmamistim. avusturalyada boylemi acaba? ayilarin veya devletin elinde telef olucagima abidik avusturalya hayvanlarina yem oliyim daha iyi. http://static.fjcdn.com/pictures/Spider+lvl+australia_599db1_4295477.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 avustralya'da bocekten olme ihtimali turkiye de tecavuzden, cama kar topu atmak yuzunden bicaklanarak oldurulmekten daha dusuk bir ihtimal. hadi daha yuksek ihtimal olsun, orumcek isirmasi ile olmeyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 arkadaşımın ablası gittiydi bilmem kaç sene önce, dandik bir ünide en ucuz eğitimi seçmiş ve öğrenci olarak gitmişti (capoeira eğitmeni), bu esnada da bir restaurant da çalışmaya başladı. Şimdi orada işletme şefi tarzı birşey 7 yıldırda orada. En kolay yolu bu tabi orada aranılan meslekten iseniz durum başka. İnşaat, ziraat sektörlerinden kalifiye iseniz o zaman çalışma iznini bir firmaya aldırıp geçiyorsunuz sonrası da rahat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 adamlar agliyordu en son yazilmcimiz yok noolur gelin diye simdi durum degismismidir bilmiyorum ama sanmiyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 en iyisi değildi ama idare eder diye hatırlıyorum siteyi ; au.jobs yazılımcılara da vardır ihtiyaç illa ki o kadarı ilgimi çekmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ben de göçmenlik başvurusu yapıcam da kanada ielts istiyomuş anladığım kadarıyla ondan biraz duraksadım 425tl sınav ücretimi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Sınav ücreti dolar bazında alındığı için bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 425 tl için duraksadıysan gitme abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 425tl bir sınav için temiz para sınav zor olsa gerek sınavdan kalmak koyar adama.. Çalışcak kitap bulamadım zaten var mı önerdiğiniz kitap bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 gerci iyi yazilimci her yerde is bulur da, brisbane ovasi yazilimci yuvasi adeta. yasam standardi da top-5 tadinda mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 IELTS TOEFL'dan daha güzel aslında. TOEFL'da 4.5 saat boyunca ekrana bakıyorsun, IELTS'te insan faktörü var işin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 toeflin o soguk yuzunu daha cok seviyorum ben ama konusma kismi yuzunden korkunc puan kaybediyorum her girdigimde, kendi kendime konusmaktan utaniyorum ve heyecan yapiyorum sonra aksan kayiyor filan, rahat 115-117 gorebilicekken 108-112 araliginda kaliyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Bende de tam tersi. İnsanları etkilemeyi becerebiliyorum, aksanım sayesinde çok ekmek yedim İngilizce ile alakalı şeylerde. Flash ile yapılmış bir programdansa Birminghamlı bir abiyle muhattap olmayı tercih ediyorum o yüzden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 benim dil yok daha once ingilizceyi ogrenmem lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar