toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bana olsana sponsor. baktım verdigin linkte telecommunications network engineer falan diyo. yapıstırayım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 telekom için iş çok ya, aus ordusu alıyordu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 valla ayarla abi, martta 3 sene dolmus olucak. askerden de kacarım oh mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Kelin ilacı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bu ne ya. herkes cs ci arar bunlarda computer ile alakalı birşey yok. bir networkçü ariyor o kadar. gitmiyorum küstüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Oha phd kafadan 20 points 25-32 yas 20points ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Göçmenlik için en avantajlı olanlar ara meslekler. Çiftçi, elektrikçi, tesisatçı, kasap falan olmak lazımmış zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hayatınızın bi ülkeye göçeyim kısmına mı geldiniz asdkkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 12 ay iş deneyimi hariç uyuyorum herşeye. mimarlık da var listede. seneye gideyim mağdem ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 o kadar okuduk cs, üstüne gittik satış üzerine de öğreniyoruz birşeyler, çalışıyoruz teknoloji firmasında vs. ekonomi, para vs den de anlıyoruz. ona rağmen "sen gelme ulan ayı" muamelesi görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 discoveryde program vardı avustralyadaki göçmen bürosuyla ilgili, gidip topluyorlardı milleti evlerinden. TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Black-ice said: 12 ay iş deneyimi hariç uyuyorum herşeye. mimarlık da var listede. seneye gideyim mağdem ben. :( ispanyaya gitsene sen. en eğlenclei yerlerden biri. "asansör koyucam bakın binalarınıza" dersen kesin kabul ederler seni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Fistan said: hayatınızın bi ülkeye göçeyim kısmına mı geldiniz asdkkj http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben istedigim zaman istedigim yere gidiyorum zaten ne gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 afrikaya gidin, cok adam lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aquila şirket kurup beni ceo yapsana amerikada şirketine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 uganda'da aylık 10k $ iş buldum gidiyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 afrika çinlilerin hep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hmm green card işine mi girsek şimdi sen msj atınca aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bu çifte vatandaşlıgın kolayı yok mu ? hani ne olursan gel diyen bir yer yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 vardir da siz begenmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Onlar bizi beğeniyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Varsa alayım isimlerini hani burada yaşamaktansa gider türkmenistanda yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hort... Şu an avustralya açıklarında bir gemideyim. 24 ünde yüklemeye gireceğiz, kaçsam mı acaba burada ne yapsam :P Mackay - Dalrymple Bay'e yanaşacağız. 1 günde yükleyip atacaklar zaten. O bir günde ne yaptıysam yaptım :D 32 yaşına geldik gerçi bu saatten sonra da kaçılır mı yahu :D Aslında kendi çapımda kalifiye elemanım muhtemelen göçmenlik başvurusu yapsam da kabul alırım. Naval Architect and Marine Engineer olarak geçiyoruz dünya piyasasında, qualified job listte de geçiyor bizim meslek. Yabancı dil zaten iyi falan filan :) neyse daha 3-4 gün var biraz düşüneyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben olsam kacarim. artik trde yasanmaz. birde güzel sarisin gaci alirim cocuk falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar