khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Merhabalar, 22 Ağustosta düğünüm var Eskişehir de. Bir düğünümüz kalmıştı eksik olan büyüklerimizin gönlünü yapalım dedik. Herkes davetlidir :) Adres : Yenibağlar Mh. Anadolu tranvay durağı arkası, Elegance düğün salonu, Eskişehir. (Havacılık müzesinin olduğu yerde. Çitle kapatılmış alan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 https://lh3.ggpht.com/-xneRx5-73-M/TaEuZ-o1GqI/AAAAAAAAAGg/zmEd4BCKNQU/s1600/congrats.jpg http://matrimonioqfunciona.files.wordpress.com/2009/12/game-over1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oo tebrikler bro. limonatanın içine iki parmak vodka at benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tebrikler khazadum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://j1308.hizliresim.com/1d/f/rfp1n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 şu düğün & nişan başlıklarını görünce bi 5 dakika hüzünleniyorum sonra hemencecik geçiyor allahtan... mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Oha ben eskişehirdeyim bu ara, khazadumun forumdan arkadaşıyız altın takmaya geldik desek içeri alırlar mı bizi ahuh edit: çeyrek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Tori said: Oha ben eskişehirdeyim bu ara, khazadumun forumdan arkadaşıyız altın takmaya geldik desek içeri alırlar mı bizi ahuh edit: çeyrek! kaçma editine karşı alıntıladım. çeyrek takıp capsı buraya istiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 zuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hemen çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Herkesi zaten altin için davet ediyorum :p Saka bir yana yakin olan gelebilen olursa her zaman beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Biri ben evlenirken Sen kızdığında o o kızdığında da sen susmasını ve dinlemesini bilirsen uzun bir evliliğiniz olur demişti. Mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar