Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 açık ara en iyi yav he he gifi çünkü asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pasaport kayitsiz 16gb 5s kaca alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aktiftablet said: Korax said: os'u napcaz peki? Apple'ın kötü tarafı os zaten, yoksa alet incecik hafif ve şık. Valla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bişey soracağım, Şimdi nerde duydum hatırlamıyorum patimi başka bi yerden mi bilmem. Bu 5s henüz unlocked yokmuş henüz amerikada ancak telefonu alıp yanında gelen simkartı takmazsanız yani telefonu hiç açmazsanız türkiyeye dönünce burada ki simkartınızı takıp ilk açılışı yaparsanız taktığınız sim ile kilitleniyormuş yani sanki tcellden falan sözleşmeli almışsınız gibi. Doğru mu bu ? Laf gevezeliği yapıp bayram tatilinde amerikaya giden patronuma söyledim bu rivayeti adam aliim o zaman sözüne güvenip dedi sdfds patlarmıyım pati ahalisi bilen varmı doğrumu yalanmıdır bu söylenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 L_Zero said: locked cihazı türkiyeye getirip hiç açmadan simi değiştirip, öyle açıp aktivasyonunu yaparsanız çalışıyor canlarım :) bir arkadaş aldı böyle yaptı ve kullanıyor şuan. bilemedim genel bir durum mu? operatör: verizon. Patidenmiş gerçek mi bu sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 patlamazsın genç biz bu işi yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hobi olarak yurtdışından kontratlı cihaz alıp türkiyeye gelip, tcell simiyle açıp, verizon lockunu kaldırıyorum. sonra çöpe atıyorum cihazı. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hangi köşedeki çöpe atıyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 64 bit işlemcinin yararını bilen biri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 3gb den fazla ram adresleyebiliyor başka + sını bilmiyorum sdf pardon os sanmışım 64 bit os kurmana yarıyor diyeyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Temel faydalarını biliyorum da ne gibi bir yararı olacak zaten hiç 64 bit destekli uygulama yok şu an için hiçbir farkı yok 64 bit işlemcinin ilerde olur mu bilemem ama bana tamamen pazarlama stratejisi gibi geldi. Eger arkasında durmazlarsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 L_Zero said: hobi olarak yurtdışından kontratlı cihaz alıp türkiyeye gelip, tcell simiyle açıp, verizon lockunu kaldırıyorum. sonra çöpe atıyorum cihazı. çok eğlenceli. Sözüne güvenip onaylıyorum patlarsam pati adminlerinden ipni öğreneceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 scorch said: L_Zero said: locked cihazı türkiyeye getirip hiç açmadan simi değiştirip, öyle açıp aktivasyonunu yaparsanız çalışıyor canlarım :) bir arkadaş aldı böyle yaptı ve kullanıyor şuan. bilemedim genel bir durum mu? operatör: verizon. Patidenmiş gerçek mi bu sdffds Reportlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fin said: Reportlarim Sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 scorch said: L_Zero said: hobi olarak yurtdışından kontratlı cihaz alıp türkiyeye gelip, tcell simiyle açıp, verizon lockunu kaldırıyorum. sonra çöpe atıyorum cihazı. çok eğlenceli. Sözüne güvenip onaylıyorum patlarsam pati adminlerinden ipni öğreneceğim verizon cihazlara simlock koyamiyo, googleda FCC Regs Verizon cannot lock the sim card on iphone 5s diye ara. sprint iphone alirsa patlar patron, at&t telefonu eger apple storedan ve device only alirsa unlocked gelir. verizon nerden ne kosulda alirsan al unlocked gelir, sprint her kosulda locked gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fistan said: pasaport kayitsiz 16gb 5s kaca alirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 5S aldım, güzel alet. Tavsiye ederim. En sevdiğim özelliği: slow motion video. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ama iOS 7 faktörü var. iOS 6 olacaktı şuna da şık bi alet olacaktı. Çocuk telefonu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Fistan said: Fistan said: pasaport kayitsiz 16gb 5s kaca alirsiniz 1600e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 "roket adam" said: 5S aldım, güzel alet. Tavsiye ederim. En sevdiğim özelliği: slow motion video. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ama iOS 7 faktörü var. iOS 6 olacaktı şuna da şık bi alet olacaktı. Çocuk telefonu gibi iphone 5'de ios 7 hafif bir delay time yapıyor. Bunun yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 5s'de de aynı durum yaşanıyor mu merak ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 1900 e vereyim mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 5C satışları sıçışlardaymış. 5C'yi piyasadan çekip 5S'ye yoğunlaşacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 5S 720p de 120 fps çekimi yalanmış. 420ye indiriomuş çekerken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yanlış, 720p çekiyor benimki slow motion'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bir buçuk aydır NYC'den aldıramadım. Bulamıyor aldıracağım adam. Hala Amerika'da olan, ya da yakın zamanda alabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Pasaport kayıtlı 16gb 5s için 4s 64gb+750 tl nasıl bir deal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar