Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 5S ve 5C topici muhtemel tanıtım 10 Eylül

behran

Öne çıkan mesajlar

Bişey soracağım,
Şimdi nerde duydum hatırlamıyorum patimi başka bi yerden mi bilmem.

Bu 5s henüz unlocked yokmuş henüz amerikada ancak telefonu alıp yanında gelen simkartı takmazsanız yani telefonu hiç açmazsanız türkiyeye dönünce burada ki simkartınızı takıp ilk açılışı yaparsanız taktığınız sim ile kilitleniyormuş yani sanki tcellden falan sözleşmeli almışsınız gibi.

Doğru mu bu ? Laf gevezeliği yapıp bayram tatilinde amerikaya giden patronuma söyledim bu rivayeti adam aliim o zaman sözüne güvenip dedi sdfds patlarmıyım pati ahalisi bilen varmı doğrumu yalanmıdır bu söylenti.
Sosyal ağlarda paylaş

L_Zero said:

locked cihazı türkiyeye getirip hiç açmadan simi değiştirip, öyle açıp aktivasyonunu yaparsanız çalışıyor canlarım :)

bir arkadaş aldı böyle yaptı ve kullanıyor şuan.

bilemedim genel bir durum mu?

operatör: verizon.

Patidenmiş gerçek mi bu sdffds
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

L_Zero said:

locked cihazı türkiyeye getirip hiç açmadan simi değiştirip, öyle açıp aktivasyonunu yaparsanız çalışıyor canlarım :)

bir arkadaş aldı böyle yaptı ve kullanıyor şuan.

bilemedim genel bir durum mu?

operatör: verizon.

Patidenmiş gerçek mi bu sdffds

Reportlarim
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

L_Zero said:

hobi olarak yurtdışından kontratlı cihaz alıp türkiyeye gelip, tcell simiyle açıp, verizon lockunu kaldırıyorum.

sonra çöpe atıyorum cihazı.

çok eğlenceli.

Sözüne güvenip onaylıyorum patlarsam pati adminlerinden ipni öğreneceğim

verizon cihazlara simlock koyamiyo, googleda FCC Regs Verizon cannot lock the sim card on iphone 5s diye ara. sprint iphone alirsa patlar patron, at&t telefonu eger apple storedan ve device only alirsa unlocked gelir. verizon nerden ne kosulda alirsan al unlocked gelir, sprint her kosulda locked gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

5S aldım, güzel alet. Tavsiye ederim. En sevdiğim özelliği: slow motion video. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ama iOS 7 faktörü var. iOS 6 olacaktı şuna da şık bi alet olacaktı. Çocuk telefonu gibi

iphone 5'de ios 7 hafif bir delay time yapıyor. Bunun yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum. 5s'de de aynı durum yaşanıyor mu merak ediyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...