Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 5s imiz olsun da ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 parmak izi olunca banka applarına felan direk girilicek işte, illa başka alanlarlarada kullanılır yaratıcı bişiler çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 sadece banka app'i degil. stratejik olarak bu cok buyuk bir guc aslinda. facebook digital identity'yi yonetiyor simdi, apple buyuk bir ihtimalle onu ele gecirecek. artik sirketlerin loyalty card'lari degil ios app'leri olacak. tukanda nfc mi olur bluetooth mu olur, bir sekilde kendini otomatik tanitacaksin. eger bu yonde giderlerse cok stratejik bir hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mum_Chamber said: sadece banka app'i degil. stratejik olarak bu cok buyuk bir guc aslinda. facebook digital identity'yi yonetiyor simdi, apple buyuk bir ihtimalle onu ele gecirecek. artik sirketlerin loyalty card'lari degil ios app'leri olacak. tukanda nfc mi olur bluetooth mu olur, bir sekilde kendini otomatik tanitacaksin. eger bu yonde giderlerse cok stratejik bir hamle. sunu dusundumde abow bu alette birde nfc olsaydi (yok diye biliyorum). Korkunc seyler olabilirdi. Amerikada donkin donut falan iphone ile odemeye kastiriyor yaptigi reklamlarda. Baska firmalarinda vardir kesin. NFC + bu parmak okuma olsa sukela olabilirdi. Onun disinda eger uygulamalara bunun ara yuzunu yazarlarsa sifre girmek yerine bol bol bunu kullanmak isteyen uygulama olacaktir. Mesela projesinde bulundugum Vodafone mobil cuzdan vardi trde illa kullaniciya sifre girdiyorduk sunun pratikligi ile o tur uygulamalar kaymak gibi olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 belly diye bisey var burda, qr kod okutuyosun, dukanda kasanin yaninda ipad koyuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Mum_Chamber said: cihazda soc uzerinde fiziksel olarak ayri bir yerde saklanacak, hicbir uygulama ulasamayacak, internete de backuplanmayacakmis. yersen. neden nsa ya carta curta versin ki apple parmak izlerini? üstüne basa basa söylediler kimseyle paylaşmayacaklarını bu ortaya çıkarsa ki çıkar öyle bişey varsa, apple için kötü olmaz mı? apple bu riski alır mı? çok saçma geliyor açıkçası yersen gibi söylemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 cabiria 3 satırının 3'ü de çok yanlış ya. ciddi değilsindir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 devlet lan herifler amerikan devleti nedeni mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 istemsiz bir şekilde kahkaha attım. HAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ciddiyim abi niye ciddi olmayayım. ne yani böyle bir şey olursa fark edilmeyecek mi? risk diyorum apple için bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 dedikodulara göre intel işlemcilerde direkt mimari olarak backdoor var nsa için burdan anla yani nsa diyince hafif kalıyor sanırım, şöyle diyelim HERİFLER CIA OĞLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 federaller yani anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 canim yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Federall my ass. Cia dioz la sen diyon trafik polisi. Biri derin devlet digeri halki derin devletten koruyan halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 düzgün anlatın siz de adama lan. şunu diyorlar. adamlar polis, özel polis filan değil. direk gizli ajan işte adamlar. bu durumda da yaptıklarının çoğu yasadışı zaten. Eğer isterlerse Apple'ın pek seçme şansı yok. her türlü alırlar. eh o kadar parmak izi database şeklinde saklanacaksa telefonu kaydettiğin kişisel bilgilerinle..büyük ihtimalle her devlet bir şekilde ona ulaşmak isteyecektir. ama şu durum var. telefon kayıtları ile parmak izi farklı olabilir. bu da adamları baya bir yanıltır. sırf bu yüzden bu işe girişmeyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 1020 mi alsam 5s mi getirtsem emin olamadım. Aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyorlar; 700-750$ bandında. 1020'nin kamera olayı çok muazzam, ama WP'nin bir ton sıkıntısı var. File manager olmaması, Microsoft'un ota boka müdahale edip çıkacak tüm app'leri standart hale getirmeye çalışması (dolayısıyla Chrome gibi çok kritik app'lerin asla çıkmayacak olması) app'lerin sayısal azlığı ve en nefret ettiğim, dns falan değiştirtmemesi. Öte yandan 5s'in dezavantajı da çok boş geldi bana 5 Lumia 920'den sonra. Gerek ekran'ın glossy olmaması Lumia gibi, gerek response time'ı ve de yarım inch fark etmiyor gibi olsa da hakikaten fark ediyor. İkna edin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Biri ios digeri w8. Ikna oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 WP8 kullandın mı hiç? Market saçmalıkları olmasa (yukarıda bahsettiğim development kısıtlamaları) akıcılık, kullanım kolaylığı ve customization olarak en iyi mobile os. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 IP5S al sorunsuz yaşa derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 pre-order baslamadi daha isvecte ama bisekilde liste yapmaya basladi operatörler, yazdirdim adimi bakalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sorieno said: WP8, akıcılık, kullanım kolaylığı ve customization olarak en iyi mobile os. Esh said: ahahahahahah manasiz guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 5s ne zmn çıkıcak tr'de? askerden geldim ve hemen telefon ihtiyacım var. beklemeye değer mi yoksa bi ip5 alayım mı şu anda ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 tcell e falan gidip siparis verirsen ilk gelen partiden ayirirlar. Kasim basini bulur gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar