behran Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Apple bu seneki kozunu Eylül ayında oynayacak görünüyor. son dönemde ucuz fiyatlı iphone modeli söylentileri hatta resimleri siteleri doldurmuş durumda. Bugünkü habere göre 10 Eylül'de tanıtımı yapacaklar. Ucuz fiyatlı iphone, iphone 5 özelliklerinde ve plastik kasalı olması muhtemel. Parmak izi okuyuculu 5S ise daha iyi bir donanımla gelecek deniyor. iOS 7'nin beta sürecini düşününce 10 eylül 7'nin çıkışı için de gayet makul bir tarih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 iOS7 tasarımı o kadar kötü ki, beta 1'den beri kullanıyorum, aylar sonra kardeşimin iOS 6'lı telefonunu elime alınca 'lan ne kadar klas, ne teması kurdun buna' diyesim geldi. Ayheytayos7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 gazetede gördüm bugun bende baya heycanlandım alırım falan diye düşündüm ama türkiyedeki fiyatı gene 1milyar ın üstünü bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 1 milyara apple turkiyeyi alirsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ucuz iphone 1000 liranın üzerinde çıkarsa ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 apple çok güzel çünkü içinde ios var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 gene ayni aletin tursusu kurulmus hali. eh be abicim az degistir buyut sunu. zorla microsoft apple olayina dondurecekler ios vs androidi.. sonra agla dur gene senelerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 o diil de bu plastik kapakli olanin ucuz versiyon olmasi icin ozel bir sebep var mi? bana tarzi hos gozukuyor. 3g de plastikti oyle cok egreti durmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 zaten cam alu olsa ne yazar cevremdeki herkeste kilif var... plastik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Dün Carl Icahn adında meşhur bir yatırımcı 1 milyar dolarlık hisse almış sanırım Apple'dan ve demiş ki "the company is extremely undervalued". Başka bir yatırımcıda atlamış işin içine. Sonrası: http://cdn.macrumors.com/article-new/2013/08/aapl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hmm bende alıyım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 5sin sampanya rengi mi ne sizdi ya guzel gibi. Ama ben gene siyah alirim. Su an $50lik android telefonla takiliyorum hayattan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 dun bi arkadaş jailbreak yaptigi telini 4s mis sanirim yanimda itunes denen meret ile recovery yapti o andan beridir uzuluyorum halinize ayfoncular. bigun hepiniz sadece kablo takip klasorlere erisebileceksiniz umudumla hayırlara vesayre olsun diyorum. ios ne la? tekel2000 in elektronik versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 dunyanin en sorunsuz calisan mobil isletim sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Korax said: dunyanin en sorunsuz calisan mobil isletim sistemi Bunu daha iyi anliyorsun 50 dolarlik android telefon kullaninca. Tabii fiyat farki baya ortada ama ayni fiyat klasmaninda takilan s4de isletim sisteminin akilsizligindan patlayabiliyor bazen. Ama adamlarin stabilizasyonuna sapka cikarmak lazim. Yok innovasyon falan hikaye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Kanuni said: zaten cam alu olsa ne yazar cevremdeki herkeste kilif var... plastik :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tek donanima, tek tur os, disariya acik degil, birak da stabil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Nexus abiler de öyle diyodu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Korax said: dunyanin en sorunsuz calisan mobil isletim sistemi yalanin boylesinide.. adm recovery yapti tel 3kez durduk yere reset atti kendine dunden beri. yalan o geccen sole kenara. kotu degil saygim sonsuz yaptiklari olay tam bir saheser ok kabul. ama bana uzak dursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Black_Lupin said: Korax said: dunyanin en sorunsuz calisan mobil isletim sistemi yalanin boylesinide.. adm recovery yapti tel 3kez durduk yere reset atti kendine dunden beri. yalan o geccen sole kenara. kotu degil saygim sonsuz yaptiklari olay tam bir saheser ok kabul. ama bana uzak dursun.. suana kadar iphone 3-3s-4-4s kullandim bi tanesinde bile isletim sorunu yasamadim telefona tecavuz edilmedikce sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 tümevarımın böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Tumevarim falan diyorsunuz da hicbirimiz aptal degiliz etrafimizda olan bitenleri gozlemleyebiliyoruz. Android alan arkadaslarimin %99'u en fazla 6-7 icinde kufretmeye basliyor. IOs kullananlar? Biz de guluyoruz onlara. said: tek donanima, tek tur os, disariya acik degil, birak da stabil olsun. Ayrica, this. Ortada bir trade-off var. Artik hangisinin ne konuda ustun odugu az cok biliniyor. Bunlari tartismamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Deacon haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 şimdiye kadar 235325 tane nokia kullandım, hiç sorun yaşamadım en iyi telefon nokya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar