Mithat Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Çooook uzun zamandır adam akıllı oynamıyodum. Geçen iş yerinde büyük olay oldu yine bağırdılar çağırdılar sonra gereksiz bişi olduğunu farkedip neyseye bağladılar , tabii benim limitlerin son noktasındayız ağızlarına ağızlarına vurasım var. Eve varır varmaz açtım , allah ne verdiyse daldım karşı takıma , yok öyle çömel mömel nişan al falan, direk dümdüz gittim üstlerine deli gibi , bildiğin işe yaradı... kimse beklemiyo tabii öyle bir malın çat diye kendi tarafına geçmesini falan, CS olmuştum A short gidip merdivenlerden falan inip o araya çıkıyodum, a long gidip direk çat diye o arada ki iki kapının oraya dalıyodum , baya bildiğin süpriz olduğundan 12-13 kill 1-2 death ile sıkılıp bıraktım oyunu. Çok değişik bir yöntem , sıkılınca denenmesini tavsiye ederim. Elimde M4 vardı , scope falan uğraşmak istemediğimden aug falan almadım , zaten awp falan beceremiyorum oraya hiç girmedim.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yunusemre said: demo'ları patch'den sonra shift + f2 ile ileri saramıyorum. yanlış mı yapıyorum, yoksa bozuldu mu? deneyebiliniz mi?= demoui yaz konsola
Nazca Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 MasterHapLo said: LathspeLL said: http://i.imgur.com/27gMuJp.jpg 416 - 970 arası değişen pingim renk kattı maça. Desq'le süründük. drunk russian iyi frag yapmış Abi ben şu psikopat ruslar olmasalar daha birkaç yıl oynardım sanırım, zaten sürekliliği yoktu oyunun benim için arada girmeler dışında pingden adım atamıyorsun ama bu da sebebim oldu resmen.
Tori Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 drunk russian > random turkish guy - noob karabela - noob ne lan - ... - anan noob
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 cs oynarken 2 kere türk'e denk geldim birisi burdan biriydi kim olduğunu unuttum slip'in inferno'da adamı evin içinde indirdiği videoyu izlemiştim dur bi deneyeyim dedim adam ölmüştü sdsfs 2.si ise karşı takım full türk arkadaştı 6-0'da surrender çektiler. rus'lar ile ilgili sorun yaşamadım. sürekli competetive oynuyorum bu arada. casual girince direk türkler ile dolu servera atıyor küfür kıyamet zaten sdsfs
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 romslayer said: Ahahahah tam benim tier bi espiri
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben basılı zaitsev diyince de gülenlerden miydin sen
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 random bi pro'nun streamden configlerini çektim skill levelım 10 level birden atladı. aim de yetemiyosanız resolution düşürün çok işe yarıyo :p
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 şu oyun 1 dolardı almadım pişmanım varmıdır 2-3 dolara bi yerlerde?
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 uzun süredir 14.99 görmedim indiğini
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 3.75 oluyo sürekli indirim zamanları
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bu pro configini kopyalayıp iyi oynama hurafesine 96 quake 1'den beri var ha asdf
Tori Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 slip sen configinin bir screenshotunu at feyz alalım, söz youtube videolarına hit vericem
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 grafik cvarları kitli olduğundan ben de pek bir şey yok ya, sadece video ayarlarında her şey en düşükte ve bi de ufak autoexec var fps_max "129" r_drawtracers_firstperson "0" cl_disablehtmlmotd "1" cl_forcepreload "1" mat_queue_mode "2" // removes the shifting of the arm when crouching down. cl_viewmodel_shift_left_amt "0" cl_viewmodel_shift_right_amt "0" // removes the bobbing of the weapon back and forth, when you run. cl_bob_lower_amt "0" cl_bobamt_lat "0" cl_bobamt_vert "0" // sets interpolation values. cl_interp "0" cl_interp_ratio "1" // ignores dedicated servers with pings above this value. mm_dedicated_search_maxping 70 // usual rate commands cl_cmdrate "128" cl_updaterate "128" // causes the scope to move less while moving scoped and reduces bobbing effect cl_bobcycle "2"
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 nerde bu ayarlar ? console'a mı yazıyoruz
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 autoexec.cfg aç bi tane içine yaz istediğin komutu sonra SteamsteamappscommonCounter-Strike Global Offensivecsgocfg içine at. ama milletin configi kopyalamak saçmalık çünkü adı üstüne ayar, kendiniz deneyip yapın. mesela drawtracers'ı kaparsanız ateş ederken tracer çıkmayacak, öyle alıştıysanız belki daha kötü oluır dfs
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 abiler şu an serverda biri var hatta 2-3 gündür görüyorum herif bildiğin akıyor, herkes hile falan diyor ama işin ilginci spectatede adamı izleyemiyoruz. nedir olay bilen var mı?
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mirage deki maçımı bugun 22 kişi canlı izledi onurlandım :D ezildik ama takımın en iyisi bendim bizde :P
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 sokakta tanıyan çıkar artık
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Abi AUG a ayar çektiler fln ama hala bayağı iyi AUG. Hele yeni scope çokzel
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sticker faciasindan sonra yeni patchle auga red dot modlari gelebilir diye korkuyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bir süre sonra tüm silahlara attachment getirip hepsine red dot, ironsight, silencer fln eklerlerse ne gülerim ama asdklas
Öne çıkan mesajlar