deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ben sattıklarımla op. bravo, key falan alıyorum. Yeni zımbırtı gelirse farmlarım ötekinin de parası çıkar falan. Onun üstüne para kazanma derdim yok, zaten olsa da kazanamam günde 2-3 oyun atabiliyorum taş çatlasa.
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 -Deno- said: dün adeta ez pizi lemın sıkuuzi yaptık adamları pati ekibi olarak. ikinci oyun 16-0 bitecekti de bıçaklicaz ayağına 16-2 bitti. tabi takımı sırtlayan gene deno. ahahahah.
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bu random item düşmelerinin şansı competitive de falan daha mı fazla ? full deathmatch gidiom da hiç düşmüyor gibi geldi bana.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 deadwoll said: Ben sattıklarımla op. bravo, key falan alıyorum. Yeni zımbırtı gelirse farmlarım ötekinin de parası çıkar falan. Onun üstüne para kazanma derdim yok, zaten olsa da kazanamam günde 2-3 oyun atabiliyorum taş çatlasa. op bravo key süreli mi? aldın bitti değil mi yani
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Madcat said: bu random item düşmelerinin şansı competitive de falan daha mı fazla ? full deathmatch gidiom da hiç düşmüyor gibi geldi bana. dm de 1 oyunda 4 kişiye düştüğünü de gördüm. random gibi.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 düşen bir silahı satmıştım, 4.93 usd gelmiş. 1 key alıp açsam riske girmeye değer mi? yoksa silahların çoğu ucuza mı gidiyor? edit: bravo case ve silahtan toplam gelmiş ama olsun oyun kendi parasını çıkarttı şimdiden sağolsun
kek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 silahların çoğu ucuza gidiyor. mesela ben açtım 0,30usd normal fiyatı..
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 o zaman hiç kasmayayım. silah düştükçe bakarız. cs:go da bile kumar yaratmışlar arkadaş hale bak.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Pass al bir tane, ben aldıktan sonra çok oynamadım ama süreli değil sanırım; zaten info var oku görürsün benefitleri. 0.75 dolara düştü fiyatı, kaçmaz bence.
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 item düşmesi için bravo pass gerekmiyor değil mi? hiç bişey düşmüyor lan.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ya o biraz da mapteki oyuncu sayısı ve oynanan zamana bağlı. ne kadar çok oyuncu + ne kadar çok süre = o kadar çok drop genelde.
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yav benim rütbe kayboldu. o kadar maç attım sonunda cıkar fln dedim. çıkmadı. kapatıp açtım gene olmadı. işin garip tarafı bi accountum daha var patidekilerle oyniyim diye onda rütbem var bunda yok.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Özlemişim ironsight vs olmadan paso hipfire takılmayı. Gerçi arada hala elim aim e gidio sağ clickleyip susturucu fln söküyorum ama olsun.
kek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya bu cs:go da neden dota2 de yaptıkları gibi bir spectator, game history şeysi eklememişler ki... site üzerinden araştırma istatistik filan incelerdim halbuki ne güzel
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Dworgian said: Özlemişim ironsight vs olmadan paso hipfire takılmayı. Gerçi arada hala elim aim e gidio sağ clickleyip susturucu fln söküyorum ama olsun. Arada koşcam diye shift'e basıp yürüyorum ben de sfljkdsg
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 lol O değil de, tip bölümünde "zıplarsanız yavaşlarsınız ve vuruş oranınız azalır" yazmasına rağmen, takır takır vuran abiler var. Ya da bende awp adamda ak-47, haritanın teee 2 ucundayız, adam 1 sıkıo 250 dmg direk gg. Burada da mı hekçi var çok?
romslayer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben sadece 1 tane hek e denk geldim 274 saat played var nerdeyse hepsi competitive. simdi indirim oldu ya low ranklerde birsuru hek vardir, azalir gider zamanla.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 k1nJo said: ya o biraz da mapteki oyuncu sayısı ve oynanan zamana bağlı. ne kadar çok oyuncu + ne kadar çok süre = o kadar çok drop genelde. dün arkadaşla casual oyun arattık son rounda denk geldik,ben düşman göremeden öldüm(gözümün içine bakacak delikanlı bulamadım),3 drop aldık ikisi bize geldi.tamamiyle şans 30 saniye falan durduk mapte.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 oynanan zamandan kastım map için, oyuncudan değil.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 k1nJo said: oynanan zamandan kastım map için, oyuncudan değil. hmm anladım,7-6 gidiyordu oyun o açıdan haklı olabilirsin. ama dropların şans olduğuna %100 eminim bu olaydan sonra.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 şöyle bir iki usp night vs vs gelse de satsak 4 5 dolardan
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Dworgian said: lol O değil de, tip bölümünde "zıplarsanız yavaşlarsınız ve vuruş oranınız azalır" yazmasına rağmen, takır takır vuran abiler var. Ya da bende awp adamda ak-47, haritanın teee 2 ucundayız, adam 1 sıkıo 250 dmg direk gg. Burada da mı hekçi var çok? Aim hack vardır belki de ben de bazen öyle headshot atıyorum adamlara komik bir şekilde. Yalnız dün öyle bir şeye denk geldim ki ayıp artık... Dust 2'de B'nin ordaki tünelde bir anda 1 hp'ye indim ve sonra öldüm. Etrafımda kimse yoktu. Aynı adam daha sonra sırtı bana dönükken beni vurdu, 5dk geçmeden yine aynı adam bir anda karşıma çıkıp pıçaa sapladı falan lol
Öne çıkan mesajlar