Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben sattıklarımla op. bravo, key falan alıyorum. Yeni zımbırtı gelirse farmlarım ötekinin de parası çıkar falan.

Onun üstüne para kazanma derdim yok, zaten olsa da kazanamam günde 2-3 oyun atabiliyorum taş çatlasa.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

dün adeta ez pizi lemın sıkuuzi yaptık adamları pati ekibi olarak.

ikinci oyun 16-0 bitecekti de bıçaklicaz ayağına 16-2 bitti.

tabi takımı sırtlayan gene deno.

ahahahah.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Ben sattıklarımla op. bravo, key falan alıyorum. Yeni zımbırtı gelirse farmlarım ötekinin de parası çıkar falan.

Onun üstüne para kazanma derdim yok, zaten olsa da kazanamam günde 2-3 oyun atabiliyorum taş çatlasa.

op bravo key süreli mi? aldın bitti değil mi yani
Mesaj tarihi:
Madcat said:

bu random item düşmelerinin şansı competitive de falan daha mı fazla ? full deathmatch gidiom da hiç düşmüyor gibi geldi bana.

dm de 1 oyunda 4 kişiye düştüğünü de gördüm. random gibi.
Mesaj tarihi:
düşen bir silahı satmıştım, 4.93 usd gelmiş. 1 key alıp açsam riske girmeye değer mi? yoksa silahların çoğu ucuza mı gidiyor?

edit: bravo case ve silahtan toplam gelmiş ama olsun oyun kendi parasını çıkarttı şimdiden sağolsun
Mesaj tarihi:
yav benim rütbe kayboldu. o kadar maç attım sonunda cıkar fln dedim. çıkmadı. kapatıp açtım gene olmadı. işin garip tarafı bi accountum daha var patidekilerle oyniyim diye onda rütbem var bunda yok.
Mesaj tarihi:
ya bu cs:go da neden dota2 de yaptıkları gibi bir spectator, game history şeysi eklememişler ki...

site üzerinden araştırma istatistik filan incelerdim halbuki ne güzel
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Özlemişim ironsight vs olmadan paso hipfire takılmayı. Gerçi arada hala elim aim e gidio sağ clickleyip susturucu fln söküyorum ama olsun.

Arada koşcam diye shift'e basıp yürüyorum ben de sfljkdsg
Mesaj tarihi:
lol

O değil de, tip bölümünde "zıplarsanız yavaşlarsınız ve vuruş oranınız azalır" yazmasına rağmen, takır takır vuran abiler var. Ya da bende awp adamda ak-47, haritanın teee 2 ucundayız, adam 1 sıkıo 250 dmg direk gg. Burada da mı hekçi var çok?
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

ya o biraz da mapteki oyuncu sayısı ve oynanan zamana bağlı.
ne kadar çok oyuncu + ne kadar çok süre = o kadar çok drop genelde.

dün arkadaşla casual oyun arattık son rounda denk geldik,ben düşman göremeden öldüm(gözümün içine bakacak delikanlı bulamadım),3 drop aldık ikisi bize geldi.tamamiyle şans 30 saniye falan durduk mapte.
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

oynanan zamandan kastım map için, oyuncudan değil.

hmm anladım,7-6 gidiyordu oyun o açıdan haklı olabilirsin.

ama dropların şans olduğuna %100 eminim bu olaydan sonra.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

lol

O değil de, tip bölümünde "zıplarsanız yavaşlarsınız ve vuruş oranınız azalır" yazmasına rağmen, takır takır vuran abiler var. Ya da bende awp adamda ak-47, haritanın teee 2 ucundayız, adam 1 sıkıo 250 dmg direk gg. Burada da mı hekçi var çok?

Aim hack vardır belki de ben de bazen öyle headshot atıyorum adamlara komik bir şekilde.

Yalnız dün öyle bir şeye denk geldim ki ayıp artık... Dust 2'de B'nin ordaki tünelde bir anda 1 hp'ye indim ve sonra öldüm. Etrafımda kimse yoktu. Aynı adam daha sonra sırtı bana dönükken beni vurdu, 5dk geçmeden yine aynı adam bir anda karşıma çıkıp pıçaa sapladı falan lol
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...