Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indirimden sonra hileci doldu ortalık. herkes 2. bir account patlatıp hile acmaya basladı. ortalık yeni alınmış wall hack ci profillerden kaynıyor.

vac bancıler de 5 er 5 er account stacklemisler. ban yedikce gelecegim falan yazan vardı dun chatte.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

indirimden sonra hileci doldu ortalık. herkes 2. bir account patlatıp hile acmaya basladı. ortalık yeni alınmış wall hack ci profillerden kaynıyor.

vac bancıler de 5 er 5 er account stacklemisler. ban yedikce gelecegim falan yazan vardı dun chatte.

bu klasik steam sale sonrası olaylarıdır. CS:Sde özellikle her indirim sonrası krallar çıkardı 2 ay sonra ban yerlerdi :) konsola status yazıp yeni ID oldu mu iplemez direkt banlardık da işte cs:go da öyle bir şansınız yok . Hileci geldi mi 90 dk gg
Mesaj tarihi:
ben bi competitive attım şimdi rahat kazandık ama yine 90ms vardı oynanıcak gibi değil abi bu ne böyle ama ya.
15 dolar daha verelim 128lik serverda oynatsınlar hem az hackçi olur fak yu valve bi şey yap.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Silphatos said:

su oyunu ucuzlatmasınlar hakkaten ya zaten 15 dolarken bile gerizekalılar account depoluyo bi de %75 yiyince fena oluyo

misal ben geldim :D

Ekmekten zarar gelmez
Mesaj tarihi:
Madcat said:

aynen acayip noobuz.
ısınma kısmında avp alip base campleyip 6 adam vurup oyunda hiç kimseyi vuramıyorum mesela. :D

deathmatch yapın bol bol ama maça girince de DM oynar gibi oynamayın ehuehue
Mesaj tarihi:
Aiko said:

ne ağlamışsınız be hile diye. hilecilere karşı oynayıpta kazandığım çok olmuştur ;) geçerli bi bahane değil.

hile de mi var oyunda? nası bi hile ?
Mesaj tarihi:
dün adeta ez pizi lemın sıkuuzi yaptık adamları pati ekibi olarak.

ikinci oyun 16-0 bitecekti de bıçaklicaz ayağına 16-2 bitti.

tabi takımı sırtlayan gene deno.
Mesaj tarihi:
8 tane map var işte çoğu dandik.
bravo case düşme şansını artırıyo. ilk çıktığında alsaydın iyi para kazandırırdı da şimdi 2-3 dolares anca getirir.
20 ocakta biticek bi de.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...