-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 silph geçen ne kötü oynadın ya. ustalar da arada sıçıyo demek ki.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 of orda baya fenaydım şansına ama zate takım 10 roundda toplam 1-2 frag yapabilince (hayali) gamepadime geçiom ben sdf. böyle arkası dönük olduğu yerde duran adamı falan zor vuruyorum
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ulan adamlarla aramızda 7 skor fark var, 1 tane daha alsak kazanıyoruz, yine klasik son roundda mala bağlama durumu oldu, fark 2'ye indi, 3v1 kaldım sonraki roundda, ulan 2'sini aldım, son adamı vurdum vurdum kaçtı, gittim bombayı kurdum, elimde awp, bizimkiler low hp take your pistol dedi, ÇIKARDIM EMANETİ TAAK TAAAK VİCTORY ADRENALİNİN ALLAHINI POMPALADIM OLUM HALA TİTRİYORUM AMK
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 az önce silph, bone, aiko, desq girdiğimiz maçta 1 kill ile bitirdim maçı. evet tamı tamına 1 kill. pati'den 3'den fazla adamla girersem hüsrana uğruyorum. bir sonraki maçta gidip 25 - 12 frag yaptım. bence bu foruma cin kaçmış.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Beni niye almiyonuz araniza :( Ayrica silphin mouse sens. Tavsiyesine uydum ve hakikaten oyun performansim %100 artti. Sorunsuz cozumler icin silphatos Silphatos 30 yildir aim bizim isimiz Silphatos
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu arada beni almıyonuz dedim de şimdi deno'nun yazdığını görüyorum steamden, panpa kuzenim bende, o oynuyor detmeç, competitif oynatmıyorum. Kaşınıyorum da normal cs'den yedik VAC banı go'dan da yiyeyim diye uğraşıyorum resmen.
Tori Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mouse sensivity tavsiyesini bize de verin plx, biz de performansımızı arttıralım.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 -Deno- said: az önce silph, bone, aiko, desq girdiğimiz maçta 1 kill ile bitirdim maçı. evet tamı tamına 1 kill. pati'den 3'den fazla adamla girersem hüsrana uğruyorum. bir sonraki maçta gidip 25 - 12 frag yaptım. bence bu foruma cin kaçmış. cs tarihimde gördüğüm en kötü maç performansıydı. o kadar kötüydü ki valve ödül olarak case verdi adama. o fragi de son elden önce yaptı, çılgınlar gibi sevindik.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben onu söylemeyecektim ama adam kendi yazmış taşak geçebiliriz. 20 küsür roundluk maçta 1 frag yaptı ya la asdfghj, ama skordan daha beteri bonec ezikledi bunu adam öldür hadi artık allasen diye ahahahahah. zenonun sens tavsiyesi dediği de, 800dpi 7 sensle mi ne oynuyom dedi, yuh ulan onu kıs 2 kat performans artar dedim artmış herhalde. 400-4 veya 800-2 civarı güzel, arkanı rahat dönebileceğin kadar yavaş sens iyi, daha da azaltınca aslında daha iyi olabilir ama o zaman arkanı dönmen 2-3sn sürüyo asdf
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 silf sen bizle oyna bosver yenildiklerimiz hileci yendiklerimizle de bol taşşak
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu arada ben de baya antreman yaptım elim alıştı, yeni yeteneklerimi görseniz çok şaşırırsınız
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben logitech g3 ile default ayarda 1 sens ile oynuyorum dpi işin içine girince dengem şaşıyo.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Silphatos said: ben onu söylemeyecektim ama adam kendi yazmış taşak geçebiliriz. 20 küsür roundluk maçta 1 frag yaptı ya la asdfghj, ama skordan daha beteri bonec ezikledi bunu adam öldür hadi artık allasen diye ahahahahah. zenonun sens tavsiyesi dediği de, 800dpi 7 sensle mi ne oynuyom dedi, yuh ulan onu kıs 2 kat performans artar dedim artmış herhalde. 400-4 veya 800-2 civarı güzel, arkanı rahat dönebileceğin kadar yavaş sens iyi, daha da azaltınca aslında daha iyi olabilir ama o zaman arkanı dönmen 2-3sn sürüyo asdf 800 dpi 4,5 sens'e düşürdüm abi daha da düşrünce eşşek gibi X7 mouse pad yetmez oluyor. belki 4'e düşerim ilerde ama şimdilik 4,5 iyi hekşatlar su gibi akıyor
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bi süre competetive oynamayacağım arkadaş ben. iki haftadır ping'ler 100-85 arası. oyun içinde sürekli server'la bağlantı kopuyor ediyor bilmem ne. zaten deli gibi iyi oynayamıyorum, bunlar da eklenince çozuttum.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 awp düşmüş açık bıraktıydım sabah, bu hafta ne ballı droplarım. bitti ama çarşambaya kadar :(
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hll. yalnız nasıl açık bıraktın ki öyle, nerede yani. söyle biz de bırakalım... özelden söyle ama aiko görmesin.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 server browserda boşluğa idle yaz bi sürü çıkıyo server, ismi FR hedehodo olan var bi 10 15 tane, onları seviom ben. awp de 8 dolarmış satam bari sdf
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 demin pistol round çok komikti la ahahahah, yine demo almadık enstantane kaçtı ya valve otomatik demo al lan :(
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 idle da bırakınca map değiştiğinde napıyorsun takıma nasıl giriyor?
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Vay çakallar tf2 dede vardı bu sistem sonra kapattılar bunu şikayet edicem valveye sizi :)
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 slip lamer mode on olmuş. benim boşta bırakmama gerek yok isteyince düşüyor zaten
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 evde pc idle dl yaparken yanda cs de açık duruyo panpa lamerlikle ne alakası var sdf, hayır sınırsız düşse tamam da 7 günde 2 crate 2 skin düşüyo zaten istesen de tf2 gibi köylülük yapamazsın bunda, gerçi zaten tüm haftanın drop çıkıyo bana ilk 2 günden hayvan gibi oynadığım için, idle oyunla alakası olmayanlar için fena değil ama keşke sadece compda çıksa itemlar işte o zaman awpler 500 dolar falan olurdu ahah
Öne çıkan mesajlar