Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of orda baya fenaydım şansına ama zate takım 10 roundda toplam 1-2 frag yapabilince (hayali) gamepadime geçiom ben sdf. böyle arkası dönük olduğu yerde duran adamı falan zor vuruyorum
Mesaj tarihi:
ulan adamlarla aramızda 7 skor fark var, 1 tane daha alsak kazanıyoruz, yine klasik son roundda mala bağlama durumu oldu, fark 2'ye indi, 3v1 kaldım sonraki roundda, ulan 2'sini aldım, son adamı vurdum vurdum kaçtı, gittim bombayı kurdum, elimde awp, bizimkiler low hp take your pistol dedi, ÇIKARDIM EMANETİ TAAK TAAAK VİCTORY

ADRENALİNİN ALLAHINI POMPALADIM OLUM HALA TİTRİYORUM AMK
Mesaj tarihi:
az önce silph, bone, aiko, desq girdiğimiz maçta 1 kill ile bitirdim maçı.

evet tamı tamına 1 kill.

pati'den 3'den fazla adamla girersem hüsrana uğruyorum.

bir sonraki maçta gidip 25 - 12 frag yaptım. bence bu foruma cin kaçmış.
Mesaj tarihi:
Beni niye almiyonuz araniza :(

Ayrica silphin mouse sens. Tavsiyesine uydum ve hakikaten oyun performansim %100 artti. Sorunsuz cozumler icin silphatos
Silphatos
30 yildir aim bizim isimiz
Silphatos
Mesaj tarihi:
Bu arada beni almıyonuz dedim de şimdi deno'nun yazdığını görüyorum steamden, panpa kuzenim bende, o oynuyor detmeç, competitif oynatmıyorum. Kaşınıyorum da normal cs'den yedik VAC banı go'dan da yiyeyim diye uğraşıyorum resmen.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

az önce silph, bone, aiko, desq girdiğimiz maçta 1 kill ile bitirdim maçı.

evet tamı tamına 1 kill.

pati'den 3'den fazla adamla girersem hüsrana uğruyorum.

bir sonraki maçta gidip 25 - 12 frag yaptım. bence bu foruma cin kaçmış.

cs tarihimde gördüğüm en kötü maç performansıydı. o kadar kötüydü ki valve ödül olarak case verdi adama.

o fragi de son elden önce yaptı, çılgınlar gibi sevindik.
Mesaj tarihi:
ben onu söylemeyecektim ama adam kendi yazmış taşak geçebiliriz. 20 küsür roundluk maçta 1 frag yaptı ya la asdfghj, ama skordan daha beteri bonec ezikledi bunu adam öldür hadi artık allasen diye ahahahahah.

zenonun sens tavsiyesi dediği de, 800dpi 7 sensle mi ne oynuyom dedi, yuh ulan onu kıs 2 kat performans artar dedim artmış herhalde. 400-4 veya 800-2 civarı güzel, arkanı rahat dönebileceğin kadar yavaş sens iyi, daha da azaltınca aslında daha iyi olabilir ama o zaman arkanı dönmen 2-3sn sürüyo asdf
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ben onu söylemeyecektim ama adam kendi yazmış taşak geçebiliriz. 20 küsür roundluk maçta 1 frag yaptı ya la asdfghj, ama skordan daha beteri bonec ezikledi bunu adam öldür hadi artık allasen diye ahahahahah.

zenonun sens tavsiyesi dediği de, 800dpi 7 sensle mi ne oynuyom dedi, yuh ulan onu kıs 2 kat performans artar dedim artmış herhalde. 400-4 veya 800-2 civarı güzel, arkanı rahat dönebileceğin kadar yavaş sens iyi, daha da azaltınca aslında daha iyi olabilir ama o zaman arkanı dönmen 2-3sn sürüyo asdf

800 dpi 4,5 sens'e düşürdüm abi daha da düşrünce eşşek gibi X7 mouse pad yetmez oluyor. belki 4'e düşerim ilerde ama şimdilik 4,5 iyi hekşatlar su gibi akıyor
Mesaj tarihi:
bi süre competetive oynamayacağım arkadaş ben. iki haftadır ping'ler 100-85 arası. oyun içinde sürekli server'la bağlantı kopuyor ediyor bilmem ne. zaten deli gibi iyi oynayamıyorum, bunlar da eklenince çozuttum.
Mesaj tarihi:
evde pc idle dl yaparken yanda cs de açık duruyo panpa lamerlikle ne alakası var sdf, hayır sınırsız düşse tamam da 7 günde 2 crate 2 skin düşüyo zaten istesen de tf2 gibi köylülük yapamazsın bunda, gerçi zaten tüm haftanın drop çıkıyo bana ilk 2 günden hayvan gibi oynadığım için, idle oyunla alakası olmayanlar için fena değil ama keşke sadece compda çıksa itemlar işte o zaman awpler 500 dolar falan olurdu ahah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...