Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektrik su açtırmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
küçükyalıda daire tuttum. sıfır bina tesisatlar hazır ama açılacak.

elektrik
su
doğalgaz için aklınıza takılan bişey var mı? püf noktası vs.

çok sürer mi?

bir de ikamet aldırmazsan ceza var falan bişiler dediler. fikirlerinizi yazınız.
Mesaj tarihi:
Hepsi bir günlük iş internetten gereken belgeleri ayarla ev sahibinden daskı al isterler kira kontraton olsun, bütün daireleri 2-3 saatde dolaş ondan sonra 2-3 gün içinde hepsi açılmış olur. Küçükyalıda elektrik ve su aynı gün açılır, su akşam 9a kadar açılabiliyor ara baskı yap nereye sıçacaz de.
Mesaj tarihi:
bi günde halledersin hepsini ama sıfır binaysa su/elektrik için inşaat durumundan dairelere dağıtımın yapılması işlemi biraz farklı bişeydi sanırım. o biraz sana bağlı olmayabilir.
Mesaj tarihi:
Hepsi 1 günlük iş, ikametgah için de ceza olayı doğru. belli bir süre var tam ne kadar hatırlamıyorum da o süre içerisinde aldırman gerekiyor. yoksa para cezası var yazıyor ama uygulanıyor mu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
hepsi için depozito alıyorlar, su taksit yapıyor,
doğalgaz en pahalısı yamulmuyorsam 350fln 2 taksit yapmışlardı,
yanında nakitin, kira sözleşmesi ve dask no (dask yoksa artık açmıyorlar) varsa işin kısa sürer.
Mesaj tarihi:
ev sahibi açtırır açtıramaz değil. Kiracı gidip kendi üzerine ön ödemeli saat alıyor. Ev sahibine böylece borç kalma derdi olmuyor. İkametgah zorunlu. Ehliyet, nüfus cüzdanı veya başka resmi kimlik kartları için bildirimde bulunman zorunlu gidip.
  • Yeni Oluştur...