Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 YARI ÇIPLAK NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ben hiç dalga falan geçmedim ama Dilan hak ediyordu sanki abi o burunla bunca adamın arasına resimlerini trollerken. sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hangi güzel eti budu yerinde kızlar la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yaa bırakın ne abaza dolu burası diye kaçması. buradan 3 - 5 kişi bunlara hopladıktan sonra hele bi de evlenenler mevlenenler bile var kan çıkmasın diye mecburen bıraktılar. bi de şuna dikkat etmek lazım her bırakan hatunla beraber bir iki de erkek bıraktı burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yani aynı şeye geliyor farketmez sdfs. bu arada dylan öyle pek aman aman bir numarası olan kız değildi. ama sayfa sayfa hakareti hak ettiğini söyleyemem.albümde bir sürü herif resmi var. kimse birbirinin tipine sayfalarca bok atmıyor. 30 yaşında olduğunu söyleyen fake ninja herife sayfa sayfa övgüler şiirler şarkılar. forumun o etli budlu kızlarından bikaç tık daha iyi, teşhirci kız tü kaka. sonra forumda kız yok niye gay forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Red said: yani aynı şeye geliyor farketmez sdfs. bu arada dylan öyle pek aman aman bir numarası olan kız değildi. ama sayfa sayfa hakareti hak ettiğini söyleyemem.albümde bir sürü herif resmi var. kimse birbirinin tipine sayfalarca bok atmıyor. 30 yaşında olduğunu söyleyen fake ninja herife sayfa sayfa övgüler şiirler şarkılar. forumun o etli budlu kızlarından bikaç tık daha iyi, teşhirci kız tü kaka. sonra forumda kız yok niye gay forumu. red ben dylann özelden mesaj atıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 face'den görüşüyoruz ya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 oooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 uuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Yine yarısını okuyup yazdım konunun amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hadi foruma hatun getirme kampanyası başlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 altın günü gibi bişi olsun ama herkes böyle değişik değişik getirsin ortada birleştirip sonra servislere dağıtarak yensin böylece hepsinden biraz yenmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Abi şu forumda karı olsa çekilmez ki bura. 3 tanesi zaten cehenneme ceviriyordu, aralarında bile kavga ediyorlardı yani, yok sen benim fotoma şuku vermedin bık bık. Karı olm, boş mevzu. Nerd nerd kendi aramızda takılalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 KenshinHimura said: altın günü gibi bişi olsun ama herkes böyle değişik değişik getirsin ortada birleştirip sonra servislere dağıtarak yensin böylece hepsinden biraz yenmiş olur abi böyle beleşe konmaya çalışanlar çıkabilir, dandik ve az getirir. gerçi hiç getirmemesinden iyidir. o kadarına yetmiştir gücü sonuçta o da doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Jim haklı kız olduğunu bilmediği halde bir üyeyle dalga geçti ddiye bir sürü adam banlandı bölümlerden. Sırf karıya kıza yalakalık yapmaya çalışan yetolar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 BİKİNİLİ FOTOĞRAF DEMİŞ BİRİSİ? FOTOĞRAF NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Jim_E_Rustler said: Abi şu forumda karı olsa çekilmez ki bura. 3 tanesi zaten cehenneme ceviriyordu, aralarında bile kavga ediyorlardı yani, yok sen benim fotoma şuku vermedin bık bık. Karı olm, boş mevzu. Nerd nerd kendi aramızda takılalım işte. this, gelecek "karı" da nerd olmalı ama nerd taklidi değil "nerd" LoL dediğimizde "aaa ben onu biliyorum Laugh Out Loudly değil mi işte hah o aynısı" demeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Soris said: Jim haklı kız olduğunu bilmediği halde bir üyeyle dalga geçti ddiye bir sürü adam banlandı bölümlerden. Sırf karıya kıza yalakalık yapmaya çalışan yetolar yüzünden. Natürel seleksiyon o. Eliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 BabacumMostors said: this, gelecek "karı" da nerd olmalı ama nerd taklidi değil "nerd" LoL dediğimizde "aaa ben onu biliyorum Laugh Out Loudly değil mi işte hah o aynısı" demeyecek Hayır abi, hepsi bok gibi oynuyor. Dünyanın en nerd kızı da bok gibi oynuyor yani. Sırf ortam olsun diye cagırıyolar ve o takım hep kaybediyor yani. Lüzumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yok oynamasında değilim ortamda sohbet edilirken yabancılayıp sıkılıp kenra çekilen türden insan olmasın, hani kalk git de diyemiyorsun ama ortamda rahatsızlık verici bir hava da yaratıyor bilmiyorsa da sorsun öğrensin aslında genel anlamda bu tür insanlara karşı bi gıcığım var, grup halinde "x" konusunu konuşlurken onun hiç bilgisi yok diye sıkılgan sıkılgan oturan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 https://www.google.com/search?site=&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=687&q=kar%C4%B1lar&oq=kar%C4%B1lar&gs_l=img.3..0l2j0i10i24j0i24l5.20833.21313.0.21436.7.6.0.0.0.0.146.442.3j2.5.0....0...1ac.1.24.img..3.4.295.Mf03OR88CME ayrıca garbage'a taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 karılar diye geldim adnan hocaymış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 lol senin yuzunden googleda karilar diye arattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Pingu said: Loxias said: paticik eskiden klas bir yerken abazaya ve görgüsüze prim verilen bir yer olduğundan beri yok kızlar. #shotfired 26/10/2007 sene 2013 hala account tarihini paticik e giriş tarihi sananlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hele de 3-5 post üstte zun 2013 lü accountla yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar