Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Esh said: Xaenin said: Geldin en karı yorumu yaptın ya. Kizlara boyle yaklasiyorum olm sdfs. Noyan dan ogrendimtaktigi , tarot falan bakicam sddfsa El falı falan da bak amk elin değmişken sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Esh said: Koc burcu baska bisi deil ya. Ego + Benim babam koç burcuydu. En yakın dostum arkadaşım ve destekçim de babamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Ikiniz birden ayni kiza yazin da oyle konus bence. Taniyamazsin yeminlen. "Hayatta babana bile guvenme" lafi koc burcu babalar icin soylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Geçen sene mi ne, araba hoşaf zaten, çalışmadı. "arabayı vurdurucaz" dediğinde, babam arabanın içinde ayaklar pedalda hazır, ben arkada koşarak itiyorum. Sokak boyunca koştum resmen o şekilde. 2-3 denemede çalıştırmayı beceremedi, döndü bana "hızlı itemiyosun ki" dedi. Mavi ekran verdim bildiğin... edit: neyse ki inatla satmadığı o arabayı da şutladı artık. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mr_Hand said: senko said: yakında oje numaralarını da bilirsin sen. flormar 301 mat beyaz mesela Lan?!? İs yerindeki flormar otomatlarından biliyordur abi, endişe etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 telekom şirketinde ne flormarı ne otomatı ya :) çalıştığım erkekler nası olduysa hepsi yeşilaycı olduğundan kızlarla inmek zorunda kalıyorum aşşağıya çoğunluk onlar olunca muhabbette o yönde oluyor aklımda kalıyor öyle mesela watsons'un bu seneki rujları pek beğenilmedi, bir de her sene renk değiştiriyorlarmış geçen seneki aldığını bu sene bulamıyormuşsun. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ahah harika bi ortammis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 allahtan karşı binada sistemciler var da, arada gidip testesteron depoluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 nerene depoluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bel çantasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 komşunun kızını ağzından öbbtüm diye babama şikayet etmişlerdi küfür ederken gururlanıyodu bi yandan hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Babama burcun ne lan diye sorsam kalkar döver beni usenmez valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 burcu kim demesinden iyidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mr_Hand said: senko said: yakında oje numaralarını da bilirsin sen. flormar 301 mat beyaz mesela Lan?!? her ne kadar meslek ve cinsiyet aynı dese de bu adam beni şüphelendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 içeriği okumadım ama başlık aynı benim babamı anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 babam hiç inanmamıştır birşeyleri yapabileceğime. yok efendim senin ona yeteneğin yok senin buna yeteneğin yok. günde 8-9 saat aynı işe çalışıp çalışıp ona neye yeteneğim olduğunu gösterdim. babalara en güzel cevap çıkarıp masaya vurucaksın neyin varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dad issues olayları erkekte olunca hiç çekici olmuyormuş lan kızda olcak anca aa öylemi yazık sana fln diyeceksin monoscope'a ne diyim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 http://i.imgur.com/gYkPA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yok cocuk mu ustun gorecekti kendisini babasindan ya sabir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 DM'lige sardigim zamanlarda "bütün gün papazlarla oynuyosun, satanist mi kesildin basimiza" demisti. O an babama irtibati koparmanin zamani geldigini anlamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yekeyeke said: Ben babamı 17 18 sene görmedim, üstüne 2 sene önce de öldü. Ha nerdeyse hiç iyi hatırlamıyorum, ama b.ktan da olsa baba babadır, her şeyi tek başına öğrenmek, yapmak, sorumluluk almak kadar beteri yok.. başın sağolsun. ben de bunun gibi bir şey yazacaktım. sen söylemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 valla benim babamla da aram çok iyiydi. ufakken çok şımarık olduğumdan kelli çok dayak yediğim de oldu hem de okkalı dayaklar ama hiç kin gütmedim hep çok sevdiydim babamı. sürekli bi yerlere getirir götürür elimden tutar gezdirirdi mahallede top oynarken gelir yanımıza taktik verirdi falan amatör olarak futbol oynamışlığı varmış gençliğinde, bütün çocuklar bayılırdı babama tabi emekli olup boş boş takılması da bunları yaptırıyordu :) geç evlendiğinden dolayı (41) yaşlıcaydı biraz ve ben 12 yaşındayken vefat etti. alkol almayı seviyordu çok sigara içiyordu sağlıksız besleniyordu kalp krizinden gitti adam 59 yaşında. çok üzüldüm ama çok da kızdım kendisine iyi bakmayıp ölümüne sebep oldu diye senelerce mezarına gitmedim hep içime attım. şu an olduğum kişiliğe sahip olmamda %99 etkisi var, olgunlaştıkça sinirim geçti ama babasız bir gençlik ve ergenlik geçirmek çok zor. babamın eski arkadaşları komşular vs herkes babamı hatırlattığımı söylüyor :) uzattım ve dağıttım konuyu biraz, bağlamak istediğim şey baba dediğin şey bir figürdür senin hayatında. ona bakarak doğruları alıp yanlışlarını kendi hayatında yapmamaya çalışacaksın. kimse mükemmel değildir emin ol dedende aynı şeylerin beterini babana yapmıştır ki sana bu şekilde davranıyodur. son söz; hayatında iyi de olsa kötü de olsa bir baba figürünün olması hiç olmamamsından bin kat iyidir. özellikle çok sevdiğin birinin erkenden ayrılarak seni kendisinden mahrum bırakmasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Akhlaur said: Benimki ben bi bok yapmadığım halde benimle gurur duyuyor onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bir baba olarak, soyliyebilecegim bir kac nokta var bu konuda. Kadinlar anne olmaya programli olarak doguyorlar genelde, ama babalik direk ogrenilen birsey. ve ne yazikki tek bir orneginiz var ogrenebileceginiz. eger o ornek de yanlis sekilde ogrendiyse bu isi, yukarida sozu gecen ego vs problemleri cikiyor ortaya. sozun ozu, daha iyi bir baba olmak kolay. yanlis baba orneginin onunuzde olmasi da sizin icin uzucu olmasin. eger cok uzerse sizi bir gun, donun ona ve "nasil bir baba olmamam gerektigini bana gosterdigin icin sana cok tesekkur ederim" diyin ;) o zaman ona en guzel yaniti vermis olursunuz. ama o yaniti vermeden once bence bir darrusafaka ya gidin, bir gezin oralari o okulu.. ondan sonra demek isterseniz yine yukaridaki lafi dersiniz. Benim babam cok sukur ki bu tarz bir konumda olmadi hic bir zaman, her zaman arkadasim olmayi tercih etti, bugunde hala bir cok konuda benim fikrimi alip ona gore davranir. bununda muhtemel sebebi 20 yasinda baba olmasidir, yaslarimiz cok yakin :) Umarim sizlerde boyle birer baba olmak icin elinizden geleni yapma sansina sahip olursunuz. Cunki cocugunuz yuzundeki o gulumseme ve sizle duydugu gurur priceless.. (kizimdan bahsetmiyorum, onun sevgisi cheapshot :P. Oglumdan bahsediyorum bu arada :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bu olay biraz modern zaman dayagi. Negatif feedback olmadan hirs duygusu edinilemeyecegi ve basarili olunamayacagi gibi bir anlayistan geliyor olsa gerek. Benim babam icin de kendi aramizda yalnizken yaptigim hic birsey yeterince hizli, yeterince kaliteli, yeterince guvenli degil. Yaptigim hersey ya cok yavas, ya cok tehlikeli, ya cok bastan savma vs vs... Bir de devamli bir yarista olma durumu var tabii. Ben babamin 3km kostugu bir gun gidip 5 kosarsam, dusunu alir cikar bir 3 daha kosar. Bir de sonra tennis macina gider. Aksamina herhangi bir insandan ilk cikicak "yorgunum" lafi , veya ilk kapanan goz her zaman yenilgiyi kabul eden taraf. asfasdfas Fakat aile icinde bir baskasi varken veya aile disindan biri varsa bir isi en iyi yapan insan da benim. Bi olayda danisilmasi gereken, veya birisi biliyorsa ancak bu biliyordur denilen kisi benim. Bir isi yaparken en hizli sekilde en ozenli yapan da benim. Devamli birilerine telefon numaram verilir, soru sormak icin ararlar vb. Kafalar karisik. ve evet esh, koc burcu babasi. ASHDFHAFHDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar