Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Yok mu bunun hala konusu? 1. sezonu bitirdim. güzeldi. "The story of Piper Chapman (Taylor Schilling), a woman in her thirties who is sentenced to 15 months in prison after she is convicted of a decade old crime of transporting money for her drug dealing girlfriend (Laura Prepon)." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Girlfriend diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Dudaktan mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 donnayı lezbiyen izlemek güzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 laura prepon var geç gitsin. 70's show daki performansından sonra kadını öldürmediysem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 2 bölüm izledim, sertleştirilmiş kız dizisi. Kadının huyuna gitmek için losyon vermeler falan hapishanede. İlk sahnede bir kaç memeyle pilot episode'dan erkek nüfusu çekeriz demişler ama bilemedim. Devam ederim ama yarım ağızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Aynen. Merakla bekliyordum bunu ama fazla kiz dizisi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 house of cards harici, cektigi diger diziler kotu netflix'in. bir firefly veya jericho cok temiz olur aslinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Ben izlemedim ama Arrested Development cok iyi elestiriler aldi. Lilyhammer da son yillarda cikan en iyi dizilerden bence. Sense8 cok iyi geliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 biraz gerçek hikaye geyiklerinden ilgimi çekmişti. bir yerden sonra güzelleşti gibi sezon finalini de fena bitirdiler. ilk bikaç bölüm ben de meh dedim. şimdi meraklardayım dfsf piper kerman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Kötü. "2 broke girls" ve "Dont trust the b-- in apt 23" aynı konsept, aynı hedef kitle, aynı hikaye. Ama ilki shit tier'in derinlerindeyken ikincisi gayet izlenilebilir bir dizi. Bu dizide de sorun o. Yani chickflick olması değil. Aynı konuyu normal şekilde çek 2. bölümü görmez, ama feminist havayı, lezbiyenleri, female audience albenisini daya, göklere kadar hype yapar değil. Olmamış bu, ortaya çıkan yemeğin tadı güzel değil, çıktı iyi değil. O yüzden kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Chickler seviyor ama genelde bunu. Netflix dizilerinin kotu yani Netflix (bir de NSA) disinda kimse ne kadar sevildigini bilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Eşim ve ben severek izliyoruz. Yaşımız 30. Severek izlediğimiz diğer diziler; Dexter, Wilfred, Community, Parks and Recreation, Luther, Game of Thrones, Viking, Suits vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 eşimle oturduk, 2 bölüm seyrettim sıkıldım, o hala seyrediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Eşim olmadan izledim, beğendim bitirdim. Teşekkürler Netflix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 daha 1 bölüm izledim ama donnanın memeleri gösterdiği çok mutlu oldum 8 sezon bunun hayaliyle '70s show izlemiştim edit: evet eşim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 iyi lağ bu iyi izleyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Çok feminen abi darladı beni. Gerçekçilikten uzak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kızlar bile kızlıklarından soğuyor bu kadar feminenliği görünce bide ilerde daha meme olmayınca hayallerim yıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Bne bu diziyi hiç izlemedim daha isimden dolayı ginger nigger göndermesi var sanıyordum baslıyim bari yeterli miktarda övülmüş yazın İzlenecek bişey yok bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 İtin götüne soktuk abi diziyi ne övmesi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 östrojen salgılamak istiyorsan izle tabi belki memen bile çıkar overdose dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ahahah fin direk şu http://www.youtube.com/watch?v=yCdxPzq_GOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 güzel dizi ama içimden bir ses weeds gibi bu da ilerledikçe boka saracak diyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Supermis begendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar