Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orange Is the New Black (2013) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yok mu bunun hala konusu?
1. sezonu bitirdim. güzeldi.

"The story of Piper Chapman (Taylor Schilling), a woman in her thirties who is sentenced to 15 months in prison after she is convicted of a decade old crime of transporting money for her drug dealing girlfriend (Laura Prepon)." said:

Mesaj tarihi:
2 bölüm izledim, sertleştirilmiş kız dizisi. Kadının huyuna gitmek için losyon vermeler falan hapishanede. İlk sahnede bir kaç memeyle pilot episode'dan erkek nüfusu çekeriz demişler ama bilemedim. Devam ederim ama yarım ağızla.
Mesaj tarihi:

biraz gerçek hikaye geyiklerinden ilgimi çekmişti. bir yerden sonra güzelleşti gibi sezon finalini de fena bitirdiler.

ilk bikaç bölüm ben de meh dedim. şimdi meraklardayım dfsf

piper kerman

Mesaj tarihi:
Kötü.

"2 broke girls" ve "Dont trust the b-- in apt 23" aynı konsept, aynı hedef kitle, aynı hikaye. Ama ilki shit tier'in derinlerindeyken ikincisi gayet izlenilebilir bir dizi.

Bu dizide de sorun o. Yani chickflick olması değil. Aynı konuyu normal şekilde çek 2. bölümü görmez, ama feminist havayı, lezbiyenleri, female audience albenisini daya, göklere kadar hype yapar değil. Olmamış bu, ortaya çıkan yemeğin tadı güzel değil, çıktı iyi değil. O yüzden kötü.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Chickler seviyor ama genelde bunu. Netflix dizilerinin kotu yani Netflix (bir de NSA) disinda kimse ne kadar sevildigini bilemiyor.
Mesaj tarihi:
Bne bu diziyi hiç izlemedim daha isimden dolayı ginger nigger göndermesi var sanıyordum baslıyim bari yeterli miktarda övülmüş yazın İzlenecek bişey yok bide
  • 2 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...