fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Chemical said: gece 3de ölen komşuna cpr yapma sunu dogru yorumlayan uye kor oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bol bol 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ben dersaneye gitmistim, kendim calismadigim gibi orda calisanlari da rahatsiz ederek rakiplerimi zayiflattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sen yine gitmişsin. ben 2 hafta gittim sonra sıkıldım.3-4 tane fazladan arakdaş edinmek için kaç milyar bayıldıydık sdfs kıvırcık saçlı kıraç tipli lavuk bi herif vardı. inadına bana soru soruyordu dersi dinlemediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yani yetemiyorsa daha cok soru cozucek mantık basit. bi de hakkaten temelini anlamadıgı konular varsa gitsin hangi dersanedeyse muduru falan darlasın cok dev destek alsın yancı hocalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2005-2008 arası 3 kere össye girdim. cevap vereyim yardımcı olayım dedim sinirlerim alt üst oldu düşününce bile. zaten 3 kere giren adamdan öss hakkında öneri mi alınırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben barajı geçtim bana yetti. 2-3 puanla mı ne geçtiydim barajı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aquila said: ben dersaneye gitmistim, kendim calismadigim gibi orda calisanlari da rahatsiz ederek rakiplerimi zayiflattim. öss ye nerdeyse totosunda miniyle gelmiş bi hatun vardı, direk rakipleri öldürmeye oynadı alçak. nese ki çükümü kesip girmiştim sınava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 kesmesen iyiydi ya ünivde fln lazım oluyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 sorun olmadı abi mühendislik okudum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 cnm ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2006-2007-2009 olmak üzere 3 kere sınava girdim. soru çözmekten ziyade bi tane mentor lazım. kaç soru çözdüğünü takip edecek, ara sıra fırça atacak, bazen zorla çözdürecek, saçma sapan aynı konulardan sorular çözmesini engelleyecek, anlamadığı konu üzerine daha çok yüklenecek, hangi konuları sınava yakın çalışması gerektiğini söyleyecek vs. bu sen olursun, dersaneden çok güvendiği bi hocası olur, ya da bi arkadaşı bile olabilir. çünkü sınav zamanlarında genelde kişiler bir şekilde güven problemi yaşıyorlar. onu aşması için de böyle bir kılavuza, akıl hocasına ihtiyacı var. hele kızlar böyle durumlarda iyice duygusallaşıyor. sosyal hayatlarında da sorunlar yaşıyorlar. yorumlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2001 ve 2002 de öss ye girdim 2001 deki sınavda geometri sorularını çözerken (ki en zorlandığım ders ) gözetmenin A-1018 cep telefonunun zarrrr diye çalarak sınavdaki konsantrasyonum 0 a indi ve geodan 2 doğru 8 yanlış yaparak 0 net çıkartmıştım. ertesi sene sabah 9 aksam 6 bi varoş dershane bulup (dershane kurucusu lisede 1 dönem türkçe dersime gelmişti ve derhane evden bozma bi yerdi) dersler harici zamanlarda matematik hocasını sürekli harasslamıştım. sonuç kocaeli siyaset bilimi ve kamu yönetimi olmuştu... kardesine tavsiye güzel bi sağlık myo ya girip 2.500 yetale maaşla bir devlet hastanesinde hemşire olarak çalışmasıdır. bunun içinde çok aşırı bir çalışma gerektiğini sanmıyorum. ama idealleri varsa onu bilemem (moleküler biyoloji matematik mühendisliği vs.) o zaman cep telefonunu, bilgisayarı, ve arkadaş ortamını 1 yıllığına ortadan kaldır ve sabah 9 akşam 6 ders çalışmasını sağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Biyik said: 2006-2007-2009 olmak üzere 3 kere sınava girdim. soru çözmekten ziyade bi tane mentor lazım. kaç soru çözdüğünü takip edecek, ara sıra fırça atacak, bazen zorla çözdürecek, saçma sapan aynı konulardan sorular çözmesini engelleyecek, anlamadığı konu üzerine daha çok yüklenecek, hangi konuları sınava yakın çalışması gerektiğini söyleyecek vs. bu sen olursun, dersaneden çok güvendiği bi hocası olur, ya da bi arkadaşı bile olabilir. çünkü sınav zamanlarında genelde kişiler bir şekilde güven problemi yaşıyorlar. onu aşması için de böyle bir kılavuza, akıl hocasına ihtiyacı var. hele kızlar böyle durumlarda iyice duygusallaşıyor. sosyal hayatlarında da sorunlar yaşıyorlar. yorumlamam bu kadar. En güzel cevabı sen vermişsin. Kesinlikle mentor şart. Ben kendim üstesinden gelmiştim fakat çevremdekilere ve yeni nesile baktığımda bunun eksikliğini yaşıyorlar. Hep bildikleri soruları çözüp bir halt ettiklerini sanıyorlar, şurdan 3-5 net, burdan 3-5 net yeter diye şartlandırmışlar kendilerini, konu seçiyorlar vs vs. Zeka fukarası rehberlikçilerin elinde harcanıyorlar ne yazık ki. Kendilerine hayrı olmamış, başkalarına nasıl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Kendi kendinin mentoru da olunuyor illa bir çoban lazım değil. Eksik konu bırakmayacak sürekli test çöz başka birşey yok. He sosyal yaşantıyıda unutmayacak ki arada beyin şişmesin rahatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dışarıdan ne yaptığını objektif bir gözle gözlemleyen, zor zamanlarında önemli uyarılarda bulunan bir destekçinin hiçbir zararı yoktur. olimpiyat sporcularının antrenörleri olmasa hep belli bir seviyede kalırlar. bu da ona benzer bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi sınava ilk girişinde patladıktan sonra 2.kez hazırlanırken kendi kendinin mentoru olabiliyosun çok net. yapı meselesi gerçi. sınav zamanında da hatırladığım şey konuyu çok iyi öğrenip bol miktarda test çözmek.ama aynı soruları değil farklı soru çeşitleirni çözmek ve esas trick şurda,çözdün soruyu yanlış çıktı veya çözemedin diyelim,muhakkak doğrusunu öğrenmen lazım ve tekrar aynı soru şeklini farklı değerlerle çözmen lazım bana göre. bide mesela konuları işledin atıyorum sonlara doğru konu yetişmedi kaçtı,hiç oturup onlara kafa yormaya gerek yok bence zaman kaybı.elindeki bildiğin konulardan yanlış yapmamaya çalışmak lazım.sonuçta misal trigonometri'den 2 soru çıkıyo,evet o 2soru hayatı değiştirebiliyor ama yetiştiremediysen trigonometriyi yani tam anlamıyla hakim olamadıysan mevzuya bence kafa yormaya gerek yok,geçtiğin diğer konuları yalayıp yutmak daha önemli gibi bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 biz de mentorluk yapıyoruz şu an söylediklerimizle. tavsiyeler değerlidir. örneğin uzay geometriyi sınavdan 1 hafta önce değil de 1 ay önce çalışsaydım aklımda hiç bir şey kalmayacaktı. analitik geometrinin de bin tane trick'i var. bazı şeyleri ezberlemek için geç çalışmak bazı şeylerin de oturması için çok önceden çalışmaya başlamak gerekiyor. tecrübeli insanlardan bu uyarıları almaksa çok faydalı oluyor. böyle şeylerin asla zararı olmaz, genelde yararı olur. ama bahsettiğim bazı mal rehberlikçiler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mal olmayan rehberlikçi tanıyan var mı, yoksa bütün mallar mı bana denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bizim evin filozofu olan validenin bu hazırlıkla ilgili özlü sözünü sizle paylaşayım ozaman "kır dizini , otur g.tünün üzerine , çalış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar