Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Savaş ve sanction cehennemindeki rus rublesinin daha sağlam olduğundan hala kalkmaması inanılmaz.

mena için kompozit yöntemi kullanılarsa gene bugünkü pahalı halinde yani 60 oluyor 35-40. Ben almıyorum şahsen o fiyata ms ve epic store filan çok daha ucuzken.

Mesaj tarihi:

Direkt conversion harici purchasing power (bizim için çok daha ucuz kabaca dörtte bir) ve kompozit (weighted entertainment value, bizim için yedide dört gibi) seçenekleri var. Galiba kompozit yeni sanki?

Mesaj tarihi:

Daha detaylı söyledi de kısalttım, tam olarak nasıl yaptıklarını net açıklamıyor ama “oyuncu için diğer eğlence kaynaklarına kıyasla göreceli değeri” filan diyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Bazı büyük firmalar zaten bunu sallamıyor da, asıl sıkıntı ufak publisherların bazıları bizim bölgede $ fiyatlandırmayı görünce diğer tüm fiyatları yerele çekmelerine rağmen manuel olarak $ fiyatını amerikan olana eşitlemesi. E bu dolar niye düşüğe satıyorum ki kafası var. TL olsa kaça sattığı adamları çok alakadar etmezdi 🙂

Şu duyurudan sonra birileri güncelleme yapmaya başladı, genelde gördüğüm hepsi multi-variable conversion (default bu mu seçili acaba) kullanıyor. 4 bölge bazlı fiyat eşit gidiyor o durumda (mena/latam/cis/sasia).

Darksun tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...