Norak Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 70 dolar oyun satmaya calisanlar dusunsun
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Savaş ve sanction cehennemindeki rus rublesinin daha sağlam olduğundan hala kalkmaması inanılmaz. mena için kompozit yöntemi kullanılarsa gene bugünkü pahalı halinde yani 60 oluyor 35-40. Ben almıyorum şahsen o fiyata ms ve epic store filan çok daha ucuzken.
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Direkt conversion harici purchasing power (bizim için çok daha ucuz kabaca dörtte bir) ve kompozit (weighted entertainment value, bizim için yedide dört gibi) seçenekleri var. Galiba kompozit yeni sanki?
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Entertainment value neymiş ya ilginç geldi, okiyim
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Daha detaylı söyledi de kısalttım, tam olarak nasıl yaptıklarını net açıklamıyor ama “oyuncu için diğer eğlence kaynaklarına kıyasla göreceli değeri” filan diyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 (düzenlendi) Bazı büyük firmalar zaten bunu sallamıyor da, asıl sıkıntı ufak publisherların bazıları bizim bölgede $ fiyatlandırmayı görünce diğer tüm fiyatları yerele çekmelerine rağmen manuel olarak $ fiyatını amerikan olana eşitlemesi. E bu dolar niye düşüğe satıyorum ki kafası var. TL olsa kaça sattığı adamları çok alakadar etmezdi . Şu duyurudan sonra birileri güncelleme yapmaya başladı, genelde gördüğüm hepsi multi-variable conversion (default bu mu seçili acaba) kullanıyor. 4 bölge bazlı fiyat eşit gidiyor o durumda (mena/latam/cis/sasia). Mart 28, 2026 Darksun tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar