Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyuşturucu temalı film önerisi

masa

Öne çıkan mesajlar

yildirimokur said:

Nasyonal Coğrafya kanalı ceza almış Rtükten. Uyuşturucu hakkındaki belgeselin, gençleri uyuşturucuya özendirmesinden dolayı diye. Teeaallaam yaa.

Meth belgeselinde bi hangi kabi kullandiklarini soylemiyodu, belgeseli izleyip ulan ben de mi yapsam dedim bu yasimda lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

O zaman

Pet Sematary 1989

The Cabin in the Woods

[Rec] 2007

Let the Right One In 2008 (bunun İsveç versiyonunu izlemek lazım, orijinali o) (tam korku filmi değil, biraz drama biraz korku var, değişik bir film)

Bunlar seni bayağı götürür.

cabin in the woods izlemedim ama izleyenler korku olmadığını söylüyorlar. keza let the right one in de korku değil, hatta hiç korku değil yani neredeyse. sen de demişsin drama diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

yildirimokur said:

Nasyonal Coğrafya kanalı ceza almış Rtükten. Uyuşturucu hakkındaki belgeselin, gençleri uyuşturucuya özendirmesinden dolayı diye. Teeaallaam yaa.

Meth belgeselinde bi hangi kabi kullandiklarini soylemiyodu, belgeseli izleyip ulan ben de mi yapsam dedim bu yasimda lol.
meth gereksiz de dmt, 2c-b falan yapmak lazim. Yok mi kimya sektorunde calisan bi pati? :P
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Esh said:

yildirimokur said:

meth gereksiz de dmt, 2c-b falan yapmak lazim. Yok mi kimya sektorunde calisan bi pati? :P

Screwy var da iste onun meth deneyiyle 6. Parmagi cikartip dendi'ye rakip oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...