senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 ustalara saygı mı ben mi karıştırdım filmleri kült korku konseptleri ile dalga geçen bir film değil miydi cabin in the woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Nasyonal Coğrafya kanalı ceza almış Rtükten. Uyuşturucu hakkındaki belgeselin, gençleri uyuşturucuya özendirmesinden dolayı diye. Teeaallaam yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 cacodemon said: SÜPER OT bunlar IRL hardcore otçu, kendilerini oynamışlardır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yildirimokur said: Nasyonal Coğrafya kanalı ceza almış Rtükten. Uyuşturucu hakkındaki belgeselin, gençleri uyuşturucuya özendirmesinden dolayı diye. Teeaallaam yaa. Meth belgeselinde bi hangi kabi kullandiklarini soylemiyodu, belgeseli izleyip ulan ben de mi yapsam dedim bu yasimda lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 amelie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 fear and loathing in las vegas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 reampage said: Sam said: http://www.peorparaelsol.com/wp-content/uploads/2006/10/a_scanner_darkly_1.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Benden bir Bonus ... http://i.imgur.com/BZyjK07.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Mc_Lovin said: O zaman Pet Sematary 1989 The Cabin in the Woods [Rec] 2007 Let the Right One In 2008 (bunun İsveç versiyonunu izlemek lazım, orijinali o) (tam korku filmi değil, biraz drama biraz korku var, değişik bir film) Bunlar seni bayağı götürür. cabin in the woods izlemedim ama izleyenler korku olmadığını söylüyorlar. keza let the right one in de korku değil, hatta hiç korku değil yani neredeyse. sen de demişsin drama diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 masa said: Bilindik olanları izledim, önerilerinizi bekliyorum. http://www.filimadami.com/keywords/46/ot---esrar---marijuana/ bu linkte istemediğin kadar uyuşturucu temalı film tanıtımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Esh said: yildirimokur said: Nasyonal Coğrafya kanalı ceza almış Rtükten. Uyuşturucu hakkındaki belgeselin, gençleri uyuşturucuya özendirmesinden dolayı diye. Teeaallaam yaa. Meth belgeselinde bi hangi kabi kullandiklarini soylemiyodu, belgeseli izleyip ulan ben de mi yapsam dedim bu yasimda lol. meth gereksiz de dmt, 2c-b falan yapmak lazim. Yok mi kimya sektorunde calisan bi pati? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 üstteki bu link, sıvaması oldu artık. bu kadar keyword triggerlanmamalı bu kadar kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sabonis said: cabin in the woods izlemedim ama izleyenler korku olmadığını söylüyorlar. keza let the right one in de korku değil, hatta hiç korku değil yani neredeyse. sen de demişsin drama diye. doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 yav said: Esh said: yildirimokur said: Nasyonal Coğrafya kanalı ceza almış Rtükten. Uyuşturucu hakkındaki belgeselin, gençleri uyuşturucuya özendirmesinden dolayı diye. Teeaallaam yaa. Meth belgeselinde bi hangi kabi kullandiklarini soylemiyodu, belgeseli izleyip ulan ben de mi yapsam dedim bu yasimda lol. meth gereksiz de dmt, 2c-b falan yapmak lazim. Yok mi kimya sektorunde calisan bi pati? :P Screwy var da iste onun meth deneyiyle 6. Parmagi cikartip dendi'ye rakip oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 screwy beceremez sonra bize bagirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Şu söylenmemiş. http://ratedtunes.files.wordpress.com/2011/12/layer-cake-02.jpg SİNEMA KÜLTÜRÜM VAR DİYENİNİZ DE TATAVA, BİR ARKA SOKAK LOKANTASINDA İNGİLİZ FİLMİ İZLEMEMİŞTİRWEFMSDKNLSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 masa said: Bilindik olanları izledim, önerilerinizi bekliyorum. adam film sordu bi daha girmedi foruma. öm gönderdim ya girmediği için okunmadı diye görünüyor, ya qoute diye sildi, ya da logout oldu. bunu gör masa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 di caprio'nun filmi vardi, The Basketball Diaries guzel filmdi cine5'te izlemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Selam. Seks yapmaktan giremedim foruma kusura bakmayın. Sım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bakıcam şimdi filmlere(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 izledim hepsini başka önerseniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 u.....cu'ya hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Pöf Requiem for a dream söylenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 trainspotting . 1996 yapımı olması lazım. izlenmemişse bi göz atılabilir. ama bazı sahneler için ciddi mide lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar