PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 aynen. ekrana tapleyince açılıyor kilidi zaten. bu arada bugün random bir yerde 16gb g2yi 2400 liraya gördüm adama bağıracaktım şaşkınlıktan sldkfm. kaçtım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 eyw bende tum tuslar arkada sandım. ELime çok kısa alıp bakabilmiştim telefonu. Şu videoyu da izledim şimdi herhalde alıcam 32 gb lik halini http://www.youtube.com/watch?v=WBeFfWUdseI Burda 440 euro şu an fiyatı 32 gbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Güzel telefon hatta fiyatına göre hayvan bir telefon 4 aydır bir sıkıntı yok az önce 4.4 güncellemesi gelmiş onu indiriyor bakalım daha ne kadar böyle devam edicez kendisi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 "OK Google" diyo musun panp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 nexus 5 e baktım 50 euro daha ucuzdu yine de g2 alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 telefonun arkasındaki LG amblemindeki L düşmüş, yeni farkettim. nasıl düşer ki ya allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 http://oneplus.net/ su aleti gosterdi bir arkadas bakicam 1 hafta alanlar begeniyorsa belki bunu alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bir şekilde tr'ye de sokabilir miyiz acaba? kayıt işini hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 kitkat ile battery seviyesinin 3 te 1 oranda arttığını söylüyolar http://blog.gsmarena.com/lg-g2-kitkat-battery-test/ ilk review'de 62 saat verdiydi şimdi 81 vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 ya bunu kız arkadaşıma alalım dedik. 1500 TL taksitle vatan'da, mediamarkt'ta falan 1168 TL bizdeuygun.com da peşin herkes oldukça memnun sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 cacodemon said: bir şekilde tr'ye de sokabilir miyiz acaba? kayıt işini hallederiz. 3 gün sonra bir sorunu çıksa napacaz? Soğuk su mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Kablosuz depoloma olayı E975 de yoktu. G2 aldım şimdi kurcalıyorum ilk etapta bu özellik baya hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 rootlamadan olmicak galiba bu telefonu. nasıl kurtuldunuz yüklerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 şahsen yükler beni rahatsız etmiyor. cihaz gayet stabil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 telefonu ilk açtım, hiçbir şey yapmadan 1gigaböyt kullanması azıcık rahatsız etmedi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi andoroidin doğası öyle, ne kadar ram varsa büyük oranını kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 o yüzden nexus 5=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 biliyorum da yılların windowz alışkanlığı işte dsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 doğa falan tıraş ya boş ram iyidir bas rootu kaldır ne istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kılıf kullanan var mı ne kullanıyorsunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kilif onemli, safe sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 kılıf kullanmıyorum, dikkat de etmiyorum kullanırken pek. sadece ekran üzerinde ekran koruyucu var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Telefonu öyle pek dikkatli kullanan biri olmadığım için spiegen slim armor aldım. 2 defa sert zemine düştü birinde arkasına dönük diğerinde önüne dönük. Kılıf işini yaptı. Koruma anlamında iyi. Bu arada ekranda herhangi bir koruma yok bende. Dokunma hissini düşürüyor, sevemedim ekran jelatinlerini... + adına kanıp slim falan sanmayın baya kalın bir kılıf afsgdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 aliexpress'ten verdim slimarmor'un siparişini beklemedeyim benim anlamadığım bu kılıf aliexpress'te 3.5 dolarken hepsi burada'nın sitesinde nasıl 50 lira oluyor arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar