Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 baya para harcanmis o karaktere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 enayi parası, al ben yemedim sen ye adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok be harcamadık bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Yeni başlık açmayayım dedim. D3 hiç başlamadım, çok olumusz eleştiri vardı. Son patch ile ve gelen expansion ile oynama değer hale geldi mi ? En azında d2 havası yakalanabildi mi ? D2 gibi olamaz da işte ne bileyim fikirleriniz önemli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Ben öle başladım valla gayet güzel şuan için hatta başlayacaksan hiç vakit kaybetme çünkü %50 bonus exp var şuan paket gelene kadar ondan yararlanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 çok kısa bir sorum olacak, bir monk ve barbarım vardı o son çıkan 99 levela giden bir zımbırtı vardı adını unuttum, o sıralar biraz oynayıp bırakmıştım şimdi çıkan patchle aynen devam mı edeceğiz diablo 2 lodtaki gibi? bu charları girip kasayım mı azcık napayım sıfırdan mı başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Aldım gitti, wizard ile başlayayım diyorum, ek paket ile de crusader ile akarım biri ranged diğeri melee güzel olur. Ne kadar toplam indireceğiz, oyun vs patch şu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Abi demon hunter cok eglenceli. Dh ac bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Crusader da ranged olabiliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 ben barbarı weopan throw + ancient spear ile ranged kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Yapacağız birşeyler bakalım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 İyi gibi ya, lvl 13 oldum wizard açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Haftasonu özel %100 xp bonusu gelmiş, gerçi sevmedim kapamanın bir yoluda yok, sindire sindire seviye atlamak varken. Ros a kadarda beklemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 normal zorlukta oynarsan o kadar fazla farketmez. eski halinde oyunu tam 2 defa bitirmen gerekiyordu çünkü 60 olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Yeni bitti oyun, normal seviyede, 17saat, 7 dakika gameplayim var her yere girip çıktım temizlemediğim yer kalmadı, 46 lvl da oyun bitti :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar