Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Merhabalar, İstanbul Avrupa yakasında herkesin yediğini içtiğini ödeyeceği,mümkünse dansözlü falan asker uğurlaması yapabileceğimiz (ki bağırma çağırma değil 10-15 kişilik bi grup yemek yiyip içki içilecek) mekan önerisi olan varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kumkapı- Sulukule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kumkapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Direk mekan önerisi varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vay aq biz cantamizi aldik gittik ne gören olduu ne duyan.. geldik keza ayni sekilde bi bok anlamadim.. ne guzel fikirleri ve arkadaş çevresi var insanlarin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bileydik sanada yapardık reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 otobus gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yüksek kaldırım, uyducular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 kumkapi sandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 sarı tutku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Black_Lupin said: vay aq biz cantamizi aldik gittik ne gören olduu ne duyan.. geldik keza ayni sekilde bi bok anlamadim.. ne guzel fikirleri ve arkadaş çevresi var insanlarin.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 askerlik çok retrö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 esenler otogar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi zaten gerizekalı bir sistemin parçası olmaya gidiyor giden, bir de bunun eğlencesini yapmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Şöyle koca adamlar ergen siniriyle sistemi eleştirmiyor mu bayılıyorum. Bir şekilde sistemin parçası olarak hayata gelmişiz. Bunu değiştirmeye çabalayacak kadar aktivist de olmamışız değil mi? Vicdani redci misin? Yoksa sırf götünü kurtarmak için yurtdışına falan mı gittin? Öyleyse zaten tebrik ederim. Gidip bunu diyorsan zaten direk ergenlik. O zaman bu artistlikleri bırakıp biraz gerçek hayata bakın. Sistem ne kadar boktan olursa olsun içindesin ve arkadaşlarından ailenden uzun bir süre uzak kalacaksın. Bırak da gitmeden eğlensin giden adam. Öleceğiz diye eğlenmeyelim mi hayatta mesela bu da çok saçma bi sistem. Mağdem öleceğiz niye yaşıyoruz anasını satim. Herşey anlamsız. Senin dediğine göre şu çıkıyor hem sistemin çarkı olacaksın hemde gitmeden bi gün önce yorganına sarılıp "Kohrolsun bu sistem niye gidioz yua! Sinirli gidicem eğlenmicem gitmeden önce!" diye blink182 dinleyip ağlayacağız. Afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Nako said: abi zaten gerizekalı bir sistemin parçası olmaya gidiyor giden, bir de bunun eğlencesini yapmayın bari. NOLDU KORKUUYON MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=s1tAYmMjLdY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Black-ice said: Şöyle koca adamlar ergen siniriyle sistemi eleştirmiyor mu bayılıyorum. Bir şekilde sistemin parçası olarak hayata gelmişiz. Bunu değiştirmeye çabalayacak kadar aktivist de olmamışız değil mi? Vicdani redci misin? Yoksa sırf götünü kurtarmak için yurtdışına falan mı gittin? Öyleyse zaten tebrik ederim. Gidip bunu diyorsan zaten direk ergenlik. O zaman bu artistlikleri bırakıp biraz gerçek hayata bakın. Sistem ne kadar boktan olursa olsun içindesin ve arkadaşlarından ailenden uzun bir süre uzak kalacaksın. Bırak da gitmeden eğlensin giden adam. Öleceğiz diye eğlenmeyelim mi hayatta mesela bu da çok saçma bi sistem. Mağdem öleceğiz niye yaşıyoruz anasını satim. Herşey anlamsız. Senin dediğine göre şu çıkıyor hem sistemin çarkı olacaksın hemde gitmeden bi gün önce yorganına sarılıp "Kohrolsun bu sistem niye gidioz yua! Sinirli gidicem eğlenmicem gitmeden önce!" diye blink182 dinleyip ağlayacağız. Afferim. ne de güzel saçmalamışsın kendi kendine. ergen atarı deyip paragraf döşemişsin. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 seviyorum böyle şeyler yapmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Nako said: abi zaten gerizekalı bir sistemin parçası olmaya gidiyor giden, bir de bunun eğlencesini yapmayın bari. Oley askere gidiyorum diye eğlenmiyor. Lanet olsun askere gidip 6 ay sevdiklerimden uzak kalacağım, bari öncesinde bir arada olup güzel zaman geçirelim diye eğleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 axedice said: Nako said: abi zaten gerizekalı bir sistemin parçası olmaya gidiyor giden, bir de bunun eğlencesini yapmayın bari. Oley askere gidiyorum diye eğlenmiyor. Lanet olsun askere gidip 6 ay sevdiklerimden uzak kalacağım, bari öncesinde bir arada olup güzel zaman geçirelim diye eğleniyor. aynen bu yüzden eğlence yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar