Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 http://i.imgur.com/WUkpinL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bu aralar fb li olmak bir iskence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 trathias said: gs fenere tek atar boşuna demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 AtlaraFisildayan said: olm drogba ya http://s1.directupload.net/images/130812/bckoecfy.swf edit : olm ben bu herifiğn her pozisyonunu 5-10 kere izliyorum ya. bu kadar mı olur 35 yaşında lan bu herif "Tatar Ramazan" said: O pozisyon gerçekten mükemmel ya dakka 80 olmuş 35 yaşında uzun adam 2 stoperi sırtına alıp topu aşırtıp edip kaleye akıyor, 2 dakka sonrada soldan pas kesti Selçuka al at diye. şurada gol atmasını bi tek ben mi bekliyorum lan :( yani tamam helal olsun da, şunu yaptı diye DROGBAAAAAAA demiyorum yani, bekliyorum ki efsane golü çaksın. akhisar ve real golleri gibi mesela. veya şu yukardaki swf gibi mesela. hani "başkası olsa atamayacaktı, drogba farkı" diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sabonis said: http://s1.directupload.net/images/130812/bckoecfy.swf şurada gol atmasını bi tek ben mi bekliyorum lan :( yani tamam helal olsun da, şunu yaptı diye DROGBAAAAAAA demiyorum yani, bekliyorum ki efsane golü çaksın. akhisar ve real golleri gibi mesela. veya şu yukardaki swf gibi mesela. hani "başkası olsa atamayacaktı, drogba farkı" diyelim. Ben de:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 atacak abi. kaçtır zorluyor böyle. efsane goller bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ben bu yüzden drogba abartılıyor diyorum işte. herkes ABİİİİ DROGBAAAAAAAA diyor da, adam henüz çok bir şey yapmadı açıkçası. Tamam eyvallah adam kalitesini belli ediyor ve 3-5 maçın gidişatını değiştirdi ama daha iyisini bekliyorum ben. belki de işte gerçekten yaşlandı diye düşünüyorum. çünkü pek çok pozisyon oluyor böyle, çelsi'de yaptığı gibi savunmayı klas bi şekilde geçip vurmayı düşünüyor, sonra ya geçemiyor, ya geçiyor ama vuruşta ağır kalıyor ayak koyuyorlar, ya kötü vuruyor. herifin ligin altını üstüne getirmesini bekliyorum yani bi hagi bi alex gibi. olamadı henüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Adam sezon sonu futbolu bırakmak istiyor, kariyerinde herşeyi yaşamış doymuş, bu saatten sonra bunu yaptığına şükret sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bence yaşına göre çok iyi mücadele ediyor. bende biraz daha fazlasını bekliyorum ama yeterli benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 drogba yaşına rağmen çok iyi ya.dakika 70 den sonra oyundan baya bi düştü misal.drogba yı verimli kullanmak istiyorsak çift forvet oynamamız lazım.hem onun yükünü azaltıcak hemde indirdiği toplarda golü atıcak geçen yıl burak,drogba geldikten sonra baya bi etklili olmuştu.bu senede macera aramadan çift forvet oynamamız lazım.işleyen taktiği bok etmeye gerek yok.tek sorun balta ama onada bir şekil katlanıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 çift forvet işlemiyor çünkü snijder var selçuk ve melo tamam da hamit, balta ve eboue ile patlıyor sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 cift forvet nasil islemiyor ya gecen sene ceyrek finale tek forvetle mi ciktik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 4-3-1-2 oynayacaksin iste mecburen. cünkü adam gibi kanat oyuncun yok. iyi bir sag kanat olsa koy 4-4-1-1 solda amrabat sagda iyi biri onlerinde sneijder mis gibi olur. ama simdilik 4-3-1-2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 büyük takım cift forvet oynar! - by menemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 adettendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sabonis said: herkes ABİİİİ DROGBAAAAAAAA diyor da, adam henüz çok bir şey yapmadı açıkçası. Sabri'yi yere goge sıgdıramayan sen miydin ya hatırlayamadım simdi ama sen olma ihtimali cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sostizm o. sabrini yegeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 sabonis said: herkes ABİİİİ DROGBAAAAAAAA diyor da, adam henüz çok bir şey yapmadı açıkçası. su golu atsa tapardiniz adama http://s1.directupload.net/images/130812/bckoecfy.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tapacak baska bi sey kalmadı. sabri videosu sandım fil cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ABİ GOL ATIYOR DA GÜZEL GOL ATMIYOR İŞTE, BEN DROGBA OLUNCA HAVADA İKİ TAKLADAN SONRA VURDUĞU RÖVAŞATANIN 3 KALE DİREĞİNE ÇARPTIKTAN SONRA 90DAN GİRMESİNİ BEKLİYORUM YANİ. ADAM GEÇEN SENE DE TEK BAŞINA KAÇ MAÇ İPTEN ALDI AMA BİR ALEKS DEĞİL YA. Alex 3. dünya ülkesinin liginde iki tane şampiyonluk aldı, 2349843827 sene sonra batman petrolsporu falan eleyip türkiye kupası aldı diye fbliler heykelini lan. GSliler direk şu http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_5080erdil_yasaroglu_karikaturleri_1994.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Zep said: sostizm o. sabrini yegeni Böyle tanınmak da üzücü oluyor. Evet Sabriyi pek çok galatasaraylı aktif ve eski futbolcuyu sevdiğim gibi çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BRezOqYCMAAJFOm.jpg qefwathzsnxvbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Tori said: ABİ GOL ATIYOR DA GÜZEL GOL ATMIYOR İŞTE, BEN DROGBA OLUNCA HAVADA İKİ TAKLADAN SONRA VURDUĞU RÖVAŞATANIN 3 KALE DİREĞİNE ÇARPTIKTAN SONRA 90DAN GİRMESİNİ BEKLİYORUM YANİ. ADAM GEÇEN SENE DE TEK BAŞINA KAÇ MAÇ İPTEN ALDI AMA BİR ALEKS DEĞİL YA. Alex 3. dünya ülkesinin liginde iki tane şampiyonluk aldı, 2349843827 sene sonra batman petrolsporu falan eleyip türkiye kupası aldı diye fbliler heykelini lan. GSliler direk şu http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_5080erdil_yasaroglu_karikaturleri_1994.jpg geçen sene la liga'da mı ipten almış maçları ? yoksa batmanspora karşı mı ? 2.lig takımına elenmeseydiniz de siz alsaydınız kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ne diyeceğimi bilemedim, dünyanın en anlamsız çıkışı olabilir şu üstteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 malesef senin saçmalama seviyende bir cevap oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar