Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Nereye açacağımı bilemedim. O yüzden garbage'a açıyorum. Bana toplum içerisinde erkeklerin maskulenitelerinin en tehdit altında hissetikleri anların ve yerlerin örnekleri lazım. Örnek veriyorum, erkekler stadyumda veya toplu halde maç izlerken maskulenite en tepededir, küfür ederler bağırırlar çağırırlar ama Kız arkadaşını alışverişe götürür, kız kendine toka küpe bakar nasıl yakıştı mı falan diye sorar, erkek bu durumda gelirebilir, vay be ne hallere düştüm diye. Bu tarz anlar veya mekanlar aklınıza geliyor mu başka? geyik yapın ama ciddi de cevap verin lütfen öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 erkeklik nasıl tehdit edilirki alla alla, bugunde bişi ogrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 iç çamaşırı dükkanlarında inanılmaz geriliyorum ben nereye bakacağını bilemiyorsun, yere baksan da olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 elde çanta tuvaletteki hatun kişiyi beklemek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben direk tezgahtara bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ne var ki onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi ciddi olarak düşündüm sadece bekleyen olursa pisuvarda rahatsız olduğumu farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 senko said: iç çamaşırı dükkanlarında inanılmaz geriliyorum ben nereye bakacağını bilemiyorsun, yere baksan da olmuyor benim en sevdiğim şey 10 kızın arasında tek erkek alıp birde bakıyorum bu güzelmiş ha falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 metrobuse bınerken rush hourda maskulerım dusuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 testislerime bicak dayandigi zaman biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Senkoyla beraberken kızlar ona bakıyor diye biraz etkileniyor olabilirim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sevgilisi iki toka bakarken yanında durdu diye hemen ağlamaya başlayan heriften adam olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://i4.ytimg.com/vi/g3ddFbBmFzk/mqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Reklam çekicen de bizden fikir mi topluyosun lan çakaaaaal. Of yalnız direk gözümde canlandı reklam filminden kareler. Alışveriş falan standart zaten İş yerinde 10 tane kadının kadın, özellikle de bebek/çocuk muhabbeti arasında kalmak Anne tarafından bilimum teyzelere bizim oğlan da mihendis oldu diye tanıtılmak, o arada şekilden şekle girmek. Spor salonunda hunf punf diye zorla 30kgla çalışırken yanına gelen yarmanın tıs demeden 150 kg basması. Daha da kötüsü ilik gibi bi hatunun gelip senden ağır basması asd Bu sonuncusu daha obscure ama yeni bi hatunla tanıştığında farkında olmadan "şirin" olmaya kasıyorsun ya, işte onu fark ettiğin an baya kötü bi an. Gibi gibi. Düşündüğüm gibi bişeyse güzel fikirmiş. senko said: iç çamaşırı dükkanlarında inanılmaz geriliyorum ben nereye bakacağını bilemiyorsun, yere baksan da olmuyor Ya senin iç çamaşırı dükkanında ne işin var ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hiç tehdit altında olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sürekli tehdit altında hissediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 dişçi koltuğu tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 berber koltuğu bile daha tehditkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 terlikle yürürken şıpıdık şıpıdık ettiği an. gerçi bişey olmuyo onuda yakıştırıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 copry said: dişçi koltuğu tabi ki sımaran dişcinin aletlerini ısırıp ciğneyip tükürrücen o ufak lavoboya, bak bakalım bi daha bir harekette bulunuyolarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben dişçi koltuğuna oturmuyorum bile. ayakta hallettiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben dişciyi oturtuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 disci ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 demir eksikliğini gidermek için erkeklerin ugradığı bi yer. gidiyosun demir alet yiyosun geliyosun. bazılarında altın kaplama oluyo iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yemek sıparısınde sprite yerine coca cola gelince.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar