Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 istanbul kartal benimki topçu birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yok abi yedek medek değilim.. eğitim birliği: HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA Kuvvet: Hava kuvvetleri komutanlığı sevk başlangıç bitiş : 16-18/12/2013 Celp Dönemi: kasım 2013 Celp grubu : 2 Esas birliği : yok emenike? statü: kısa dönem er sınıf: piyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Gençler şu mobil uygulama şeysini söyleyin bir? e-devlet'in sitede "1600'e edevlet yazın yollayın" diyo yaptım ses gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mesh havacıların sevki sonradan belli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 samsung için google play store'a girip e-devlet yazıyorsun aramaya çıkıyor zaten direk. indiriyorsun şifreni girip sevk noktasına bakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 siteden görebilen var mı? sitede teknik aksaklık diyor, mobilde de yoğunluk vsvs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yani usta birliğim belli değil.. hmmm. tüh. havacı olarak nereye çıkabilirim peki her yer eşit olasılık mı yine? yoksa belli noktalara mı atıyorlar.. araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Luriel said: istanbul kartal benimki topçu birliği hayırlı olsun topçu kardişim gürler zaferin teranesiyle coskun sesi bir topun derinden, derine bir hükmü gazenferanesiyle, simsekler çakar sarapnelinden binler yasa topçu heybetinle, arslan kesilir cidal içinde. binler yasa topçu heybetinle, arslan kesilir cidal içinde. mili savasin bilin ki bizler, tarihini güllemizle yazdik. tufanlar kudursa hep denizle sinmez bu vatanda dusman asla. binler yasa topçu heybetinle, arslan kesilir cidal içinde. binler yasa topçu heybetinle, arslan kesilir cidal içinde. aktikca ates bataryalarda, afaki bogar, köpüklü bir kan, bir duman duysun bunu, kainatta herkes, topçu sesidir, bu gürleyen ses. binler yasa topçu heybetinle, arslan kesilir cidal içinde. binler yasa topçu heybetinle, arslan kesilir cidal içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Samsung kullaniyorum e-devlet ile deniyorum ama nafile :P Operator uzerinden mi baglansam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 MeSh said: yani usta birliğim belli değil.. hmmm. tüh. havacı olarak nereye çıkabilirim peki her yer eşit olasılık mı yine? yoksa belli noktalara mı atıyorlar.. araştırmak lazım. abi havacı olarak nereye çıktığın önemli değil, kafan rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 jet üsleri falan var işte belli başlı. doğuda diyarbakır batman muş falan var. ama güvenli yerler sonuçta. girişte iş tecrübeni mesleğini soruyolar atama yaparken dikkate alınıyo biraz. torpil varsa işliyor diye duymuştuk bu arada. ben bursaya düşmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 inşallah obüs falan kullanırsın, ben topçu olarak obüs nişancısı olarak yaptım m52t ile atışa falan gittik çok eğlenceliydi o bölümleri http://www.armyrecognition.com/customer/thierry/turkey/m52t_04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 istanbulda olur mu ki öyle atış matış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sevktenmi bakıyoz yedek subay sınıflandırmasından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi bir sürü görevlendirme var, eğer nişancı falan olursan olacaktır elbette. nasıl öğreniceksin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben urfadaydım maraşa geçmiştik atış için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 abi siteden bakınca teknik aksaklık bıdıbıdı diyor ya mobilden ogrenenler edevletkapısı appinden mi ogrendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evet applicationdan ögrendim yedek subaya tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 samaella said: sevktenmi bakıyoz yedek subay sınıflandırmasından mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 farkı giriş yontemi ile sisteme giriş yapmalısınız diyo mobil imza mı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 tckimlik ve şifre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 trathias said: farkı giriş yontemi ile sisteme giriş yapmalısınız diyo mobil imza mı lazım ? bende de öyle dedi tc no ve şifreyle giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 site cokmus herhalde su anda denedım oyle dedi öyle demiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 öyle girdim ama ''bu hizmeti kullanmak için farkli bir giriş yöntemi ile sisteme giriş yapmalısınız'' diyo bu ne la adventure oyunu gibi site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bu ne lan. İstanbul, Havacı, Ankara. Yok mu Urfa falan, gene 351'lere yeterince yüklendik yeter mi dedi TSK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar