Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benim niye açıklanmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 MeSh said: kütahya 2. kısa dönem grubu.. hava kuvvetleri. gg. oha lan cidden mi havacı ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mobilden açıklanmış diyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 evet mobilden baktım ben de. açıklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 samaella said: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1378750_10152054715658900_810339842_n.jpg fırat bitti bu mu başladı yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 havacı çıktıysa ballılar grubuna alalım seni kardeş. rahat askerlik yapçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o ne abi istanbul cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sarıkamış varken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ulan hizmet kullanılamıyo ya ipoda yükledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Laaaa acemi Ankara Mamak, Usta Ankara Cankaya Cumhurbaskanligi Toren Muhafiz. Sictim mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ABBBOVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fixmen said: Laaaa acemi Ankara Mamak, Usta Ankara Cankaya Cumhurbaskanligi Toren Muhafiz. Sictim mi? :D oo her gün etek traşı kontrolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fixmen said: Laaaa acemi Ankara Mamak, Usta Ankara Cankaya Cumhurbaskanligi Toren Muhafiz. Sictim mi? :D zxczxcvzcxvx cvxvx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 iyi ya daha 50 günüm var askere gitmeye.. 4 ay üzerine biraz daha tatil yapayım.. kütahya içinde ekşi sözlükte ballılar torpilliler yeri yazılmış ama sonra biraz ağlamış gidenler bilemedim. hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 askere gidip de ağlamayan yok, ciddiye alma. ayrıca bir yer rahat bir yer rahatsız gibi bir olay yok. en konforlu, en rahat yere gidersin 1 tane üstün ızdırapyus olur, 6 ay çile çektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ayrıca gidince bitiyor yani, çok muhakemesini yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fixmen said: Rewendor said: doktor belgesi mi? benden istememişlerdi. Doktor kontrolü eylülde değil mi? Ben mezun olduktan sonra tecil icin gitmemistim, muhtemel saglik kontrolu onun icin yapildi. Eylul'de sadece transcript ve fotokopileri, IELTS sonuc belgesi fln. getir dediler. Valeron said: abi o 50-60 tl gibi bi ceza bildiğim kadarıyla,çoğu zaman almıyolar bile Insallah oyle bisi olur. Gidiyorum yani askere, almasinlar bi zahmet. askeri mahkemeye mi ne veriyorlar. ufak bi miktar ceza çıkar epey sonrada mahkeme masrafı geliyor. 250 tl. ben askerden geldikten bilmem kaç ay sonra gelmişti mahkeme masrafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ben mobilden de normalden de goremiyorum. Mobil Hizmet su anda kullanilamiyor diyor web sitesi de henuz yayinlanmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bi dakka ya.. benim eğitim birliği yazıyor sadece, esas birliğim yazmıyor. sonradan mı belli olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 MeSh said: iyi ya daha 50 günüm var askere gitmeye.. 4 ay üzerine biraz daha tatil yapayım.. kütahya içinde ekşi sözlükte ballılar torpilliler yeri yazılmış ama sonra biraz ağlamış gidenler bilemedim. hayırlısı. abi acemilikte ilk söyledikleri şey havacılar koşmaz, sürünmez sdfs. ayrıca koğuşlar 10 kişilik yeni binalar yapılmıştı klozetli wcler fln. lüks askerlik bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 MeSh said: bi dakka ya.. benim eğitim birliği yazıyor sadece, esas birliğim yazmıyor. sonradan mı belli olacak? evet acemiliğin ikinci haftası mesleğine göre azcık açıklanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yedek subay olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 usta birliği yazmıyosa yedek subaysındır olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 mobili nasıl yüklüyoruz? Turkcell'e mesaj attım 1600'e, link mink gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 havacıların hep öyle açıklanmaz usta birliği. kendileri atıyolar sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar