Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 gidiyosan hele hiç almazlar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ha, bana 3-4 sene evvel ilk tecilimde yapmışlardı bi sağlık kontrolü de, o zamandan bu yana yeni bişi varsa nolacak? Eylülde tekrar isteyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aynen tecil bittiğinde yani askere gitmeden tekrar dicekler sağlık sorunun var mı sende he var diceksin,hoop GATA'ya sevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ielts toefl falan verirseniz, sonuc da iyiyse, hosgeldin yedek subaylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 toefl sonuçları yaklaşık 10 gün içinde açıklanıyormuş, ben 13 eylül'de bi toefl'a gircem, kasımda da askere gidiyorum. Şimdi eylül 30'a kadar şubeye belgelerimi vermem lazım. bu toefl sonucunun internet sitesindeki skorunu noterden falan onaylatıp şubeye verebilirim değil mi? kağıt olarak elime ulaşması ekim'i bulursa diye şey ediyorum. bilgisi olan varm ıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Fıtık başlangıcı çıktı bende. Şimdi bunu söylesem "lan bu adama iş yaptıramayız nöbet tutmaz, biz bunu er yapmayalım" diyip yedek subay mı yaparlar yoksa "lan bu 3 ay yedek subay eğitimi alamaz, bunu er yapalım" mı derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Kasim celbi icin basvuru tarihi gectimi simdi onu anlamadim :) Ben de gideyim bari. Gectiyse subata mi kaldik onun son gunu nedir? Edit: 15 Agustosmus ogrendim. Yinede gidip tecili kaldirsam zaten Kasim olmaz sanirim bu saatten sonra Subat olacak illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 tecilliysen gitmek için tecil bozdurma tarihi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Evet 2014 Kasima kadar tecilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 O zaman şimdi bozdurursan şubata ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Rewendor said: 10 güne kadar başvuruda bulunulması gerekiyormuş. Ben gittim sabah hallettim. Var mı gelen? Nisan'a kadar tecilim vardı, Kasım'da gitmek için bozdurdum. Doktora düşünmüyorum, kışı aradan çıkarmak daha mantıklı geldi. İçten içe ya uzun dönem çıkarsa diye de tırsmıyor değilim, malum makine y.lisansı pek seviyor ordumuz. Genelde millet hep bare kışı geçireyim dediği için en kalabalık dönem bu oluyor. Rekor felan kırılıyor hatta =P tek dandik tarafı kalabalık olduğundan bazı yerlerde şartlarda iyice kötüleşiyor. Gönüllü bulamazlarsa ihtiyaçları doğrultusunda alıyorlar uzun. Hem çok aldıklarını sanmıyorum hemde kalabalık olduğundan çıkma şansı azalıyor. Çıksada çok üzülecek bişi değil bence, güzel bir şehre düştümü mis gibi git gel işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 15 Kasima kadar tecili bozdurmam gerekmis zaten Kasim celbi yalan olmus artik. Subatta giderik napalim var mi Subat celbi kotu oluyor diyen? Agustos sikintili onu biliyorum birtek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ben de şubatta gidicem bakalım neler olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 DareJedi said: 15 Kasima kadar tecili bozdurmam gerekmis zaten Kasim celbi yalan olmus artik. Subatta giderik napalim var mi Subat celbi kotu oluyor diyen? Agustos sikintili onu biliyorum birtek. Şubat celbi daha olmadı ki iyisi kötüsü olsun, Türkiye'deki ilk Şubat celbi seninki olacak gidersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şubat celbinde kızlar var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sonucta Subat celbi eski Mart celbi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Değil. Eskiden kısadönemler için 3 celp vardı, Aralık, Nisan, Ağustos. Artık dört var. Şubat/Mart Mayıs/Haziran Ağustos/Eylül Kasım/Aralık o iki aydan hangisine gideceğine ordu milli savunma bakanlığı karar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bugün gittim işlemleri yaptım, Kasım'da ya da Aralık'ta askeriz artık. Sağlık durumum için tekrar muayene istedim, Yeşilköy Hava Harp'a sevkettiler, orada da doktor "Ohoo buraya kadar geldiysen askere de gidersin yürüyosun işte" dedi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ahahah klasik rütbeli doktor işte. bizim arkadaşlar hava değişimi almaya çalıştı, burun eti vardı adamlarda onlara bu yaşına kadar nasıl yaşadın demek ki sıkıntı yok diyip geri yollamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Rewendor birlikte gideyruzzzz :D ne diyecez şimdi tertipmi dönemimmi neydi saçma sapan bişiler vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 barnacle said: ahahah klasik rütbeli doktor işte. bizim arkadaşlar hava değişimi almaya çalıştı, burun eti vardı adamlarda onlara bu yaşına kadar nasıl yaşadın demek ki sıkıntı yok diyip geri yollamıştı. Benim arkadaş gıdıdaki kisti aldırdı ameliyat beklenenden biraz ağır geçtiği için 2 hafta hastanede yattı onun yüzünden 10 gün vermeye kalkmışlar hava değişim iznini orada bizimki biraz cingara yatmış kopardı 20 günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 samaella said: Rewendor birlikte gideyruzzzz :D ne diyecez şimdi tertipmi dönemimmi neydi saçma sapan bişiler vardı :P DEVREM NABIYON diye gitçeniz birbirinize bi şeye ihtiyacınız olduğunda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 uzun dönem jargonu bu aslında ama komik oluyo başlıyosunuz bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 dönemim diycem ben ahahasdzxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar