Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik: Kasım 2013 Celp Dönemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bugün gittim öğleden sonra bitirdim başvuru işlemlerimi. Normalde öğleden önce de biterdi de öğle arasına çıktılar. Aralıkta mülakat olacakmış yedek subay aday adayları için. Aralık ayı içerisinde istediğin zaman gidebiliyorsun. Umarım uzun dönem almazlar.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi tuvaletler temizlenmiyor, sifon yok, kapısı kilitlenmiyor. Yataklar ve yastıklar insanların terinden sarı renk almış. Yemekleri asker yapıyor yenmiyor çok kötü. Insanız lan bizde. :(
Mesaj tarihi:
şimdi askeri şubeden geldim. bende 18 aralık sabah 10'da kütahya'da teslim oluyorum. abi niye sabah 10? niye 15 falan değil yani? illa sabah 5'te mi yola çıkmam gerekiyor. MANTIK.
Mesaj tarihi:
kısa dönem 2. celp.. millet yeminleri falan etti ben daha gideceğim. sabah 10'da teslim olmazsam sıkıntı olmaz mı yani kesin mi bilgi? gidip orda dakka bir gol bir ceza meza yemeyelim.
Mesaj tarihi:
ceza olarak yaptırım yapacaklarını sanmıyorum mesai saatinin geçmemesi önemli ama işlemlerinin bitmesi kılık kıyafet gibi meseleler ile vakit kaybede bilirsin gibi me geliyor, işlemelerin bitmez se yatacak yerinde olmaz ise yemek hanede yatarsın bir gece
  • Yeni Oluştur...