Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bu dönem neden 12 sinde gitmedi? Zorunlu izini kaldırdılar mi? Ne zaman dönecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 monoscope said: peki bu olay bi günde halledilebilecek bişey midir yoksa sabahın köründe damlamak mı gerekiyo ? doktorluk bir durumun yoksa 1 günde biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 yok yok direk sağlıklıyım raporu alıp döncem zaten tecil yaptırırken de almıştım bişey değişmedi. peki ben leventteyim halıcıoğluna mı gidicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ben bugün gittim öğleden sonra bitirdim başvuru işlemlerimi. Normalde öğleden önce de biterdi de öğle arasına çıktılar. Aralıkta mülakat olacakmış yedek subay aday adayları için. Aralık ayı içerisinde istediğin zaman gidebiliyorsun. Umarım uzun dönem almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 $61 gelin artık çok sıkılıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hala gidemedik.. askere gitmeye gün sayıyoruz resmen. daha bi de şafak mafak sayarız. işimiz iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben mi gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 353.KD olarak bugün yeminimizi ettik. 2 gun kafa dinlemece. Mamak kısmı bitti, sırada Cumhurbaskanligi var. Umarım Mamak kadar rahat gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=wj7gEaHtkxw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Sakın gelmeyin bombok bişimiş bu kadarda beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 mmm vatani görev sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi tuvaletler temizlenmiyor, sifon yok, kapısı kilitlenmiyor. Yataklar ve yastıklar insanların terinden sarı renk almış. Yemekleri asker yapıyor yenmiyor çok kötü. Insanız lan bizde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Şu anda çok bişi söylemiyim diyorum ama mayıs sonrası yardıracağım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Abi korkutmayın adamı şubatta biz de gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ahahahah uzun dönemler eşyalarımızı bıraktığımız yeri yakmış şimdi aceleye kalan zamanımda eşya satın almam lazım sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Artık usta olun çok sıkıldık :S $:58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 şimdi askeri şubeden geldim. bende 18 aralık sabah 10'da kütahya'da teslim oluyorum. abi niye sabah 10? niye 15 falan değil yani? illa sabah 5'te mi yola çıkmam gerekiyor. MANTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yok farketmez o. Gün boyu gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hangi celple gidiyosun ki şimdiye niye kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 kısa dönem 2. celp.. millet yeminleri falan etti ben daha gideceğim. sabah 10'da teslim olmazsam sıkıntı olmaz mı yani kesin mi bilgi? gidip orda dakka bir gol bir ceza meza yemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ceza olarak yaptırım yapacaklarını sanmıyorum mesai saatinin geçmemesi önemli ama işlemlerinin bitmesi kılık kıyafet gibi meseleler ile vakit kaybede bilirsin gibi me geliyor, işlemelerin bitmez se yatacak yerinde olmaz ise yemek hanede yatarsın bir gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 17'si akşam 3-4 gibi falan teslim olcam ben ya. uğraşmayayım son dakika işleriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 taşta yatırılar işlemlerin bitmezse, olabiliyor öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar