Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 deadwoll said: Ama fena şehir değil. Çok seçeneğin olmaz tabii de aradığın her şeyi bulursun çarşı izninde. Herşeyi mi? dfsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Çarşı iznine çıkıp ne arayabilir mesela? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 karı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 pardon lady Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Rewendor said: samaella said: Rewendor naptınn dun vedam vardi da nete giremedim disarda sarhos oluyodum :) baktim dogruymus. ayni yerdeyiz. sadece 1. tabur y.disina cikiyo diyolar ben 2yim ama cikabiliyosam cikmaya zorlicam. yoksa birlik hakkinda yazilanlari sen de okumussundur :) Ustada mı aynı yer ? 2. tabur 2. bölük zma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 7 kasım 14.00'da teslim olun, erken katılmanız erken salınmanızı sağlamıyor ne yazık ki. Traşınızı dışarıda olun, o saçma makinaların temizlendiğini düşünmüyorum, şahsen ben 7'si sabahı kalkıp traşımı olduktan sonra 14.00'da katılacağım birliğime. Bir de rica edeceğim aşağıdaki resimdeki acemi ve usta birliğinin tam adını açıklayabilecek var mı? Eyüp'te 2 tane birlik var diyorlar, tam yerini de söyleyebilirseniz tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 dikkat edin beyler http://toruchan.org/xoru/src/1382054570767.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aramil said: 7 kasım 14.00'da teslim olun, erken katılmanız erken salınmanızı sağlamıyor ne yazık ki. Traşınızı dışarıda olun, o saçma makinaların temizlendiğini düşünmüyorum, şahsen ben 7'si sabahı kalkıp traşımı olduktan sonra 14.00'da katılacağım birliğime. Bir de rica edeceğim aşağıdaki resimdeki acemi ve usta birliğinin tam adını açıklayabilecek var mı? Eyüp'te 2 tane birlik var diyorlar, tam yerini de söyleyebilirseniz tadından yenmez. 7sinde katılıp katılamayacağına sen karar veremiyorsun. Sevk belgende 7'si mi yazıyor? Yoksa orada 6 yazarken 7'sinde katılırsan o sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sevk belgemi vermediler bugün, sistemde arıza varmış yarın dediler. açıklanan sonuçlarda başlangıç 4, bitiş 7 kasım diyor. sevk evrakında (sülüs bu sanırım) net tarih mi yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Evet, şu gün şu saatte diyor, 4'ünden itibaren askersin, birliğinin evine uzaklığına göre yol izni veriyor, maksimum da 7sinde teslim olacak şekilde veriyor. 4-7 o demek. Yoksa salak mı millet, herkes 7'sinde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 uuuu hiç olmadı bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 acemilikte erken teslim olanlar erken cikiyor, yaniliyor muyum? yapacagin askerlik 5 ay 5 gun. bunun disinda 7sinde gitmende sorun yok. ama yetkili bir abi gelip dogrusu budur derse eyvallah. ben mi gideyim bu saatten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Kağıt imzalıyorsun "şu gün şu saate kadar teslim olacağımı tebliğ eder, teslim olmazsam roccoyu çağırın" diye. Ben 6 sı 10:00 a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 zaidral said: acemilikte erken teslim olanlar erken cikiyor, yaniliyor muyum? yapacagin askerlik 5 ay 5 gun. bunun disinda 7sinde gitmende sorun yok. ama yetkili bir abi gelip dogrusu budur derse eyvallah. ben mi gideyim bu saatten sonra? Hayır değil. - Erken teslim olsan fazladan yaparsın. - Askerlik şubesinden alacağın kağıtta teslim olacağın zaman var, 7sinde de teslim olurum diyip onu geçirirsen kayalara gelirsin. - Askerlik 5 ay 5 gün değil 6 aydan 12 gün iznini çıkarınca, son gün de sabahtan terhis olacağını düşününce 5 ay 17 gün kalıyor. Eskiden y.subaylık sınavı vardı, sınav sonrası 12 gün sonuç açıklanana kadar asker sayılmana rağmen sivil takılıyordun, o yüzden 5 ay 17 - 12 den 5 ay 5 gün oluyordu, artık 12 gün fazladan yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 anladim, gereksiz yere uzatmislar askerligi. peki askere gidiyorum diye isten cikisini alip aralikta teslim olmasi gereken adam 1 ay issiz mi dolasacak? isyerine gidip geri alin biraz daha vaktim var diyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bugun gittim aldim sevk belgemi ben de. Sabah 8.30'da 91. kisiydim, ogleden sonra 3'te alabildim anca. 6 Kasim'da teslim oluyorum, sordum 12'de fln teslim olsam sorun olur mu diye, yok sikinti olmaz dedi. Cok kalabalik olunca geceye sarkmasin diye oyle yaziyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Benim önümdeki sorduğunda "Valla eskiden akşam 5e kadar teslim olabiliyodunuz da değişti o" falan demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 siz yine de erken gitmeye çalışın, benden söylemesi :) gerçi benim tavsiyem narlıdere için geçerli, diğer yerlerde durum nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 CHP'nin önerisi diye ihtimal vermiyorum da, mucize gerçekleşirse güzel olur: https://twitter.com/TBMMGenelKurulu/status/395555305540440064 40 dk'dır görüşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 şimdi kasımın başında fln askerlik şubeleri boş olur mu? yoğunluk ortadan kalktı diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Su gidecekler bi gitsin ondan sonra bosalir. Yani 5-6 Kasim'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bende yarın sabah erkenden gideceğim şubeye Şubat celbi için başvuru yapacağım bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 @Soris, gidebildin mi yoğunluk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bu sabah gittim çok yoğundu 5 inden sonra gel nasılsa 15 ine kadar vaktin var dediler bende öyle yapacam. Belgelerim hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar