Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 10 güne kadar başvuruda bulunulması gerekiyormuş. Ben gittim sabah hallettim. Var mı gelen? Nisan'a kadar tecilim vardı, Kasım'da gitmek için bozdurdum. Doktora düşünmüyorum, kışı aradan çıkarmak daha mantıklı geldi. İçten içe ya uzun dönem çıkarsa diye de tırsmıyor değilim, malum makine y.lisansı pek seviyor ordumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tank tamirciliğin hayırlı olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Geriyo bu durum beni. Gitmem gerekiyo diye düşünüyorum ancak hala başvurmadım kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Tenekeadam said: tank tamirciliğin hayırlı olsun :P Tank tamir ederiz o dert değil de uzun dönem yapmasınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Benim tecil Aralık 2013' kadar. Ne zaman ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 bozdurmak istiosan istediğin zaman başvurabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 e rewendor 10 güne kadar diyor benimki aralığa sarktığı için bir sonraki döneme mi dahil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Rewendor said: Tenekeadam said: tank tamirciliğin hayırlı olsun :P Tank tamir ederiz o dert değil de uzun dönem yapmasınlar :) makina yl varmış hala uzun dönem yapmasınlar diyosun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Kasım'da gitmek istiyorsan 15 ine kadar tecili patlatman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 benim tecil 22 ağustosta bitiyo. ben tecili 15ine kadar patlatmazsam ne zaman gidiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Şubat galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Evet bn de baktım da 1994/1'ler için 2014/1 olarak şubat görünüyor. 1994 ne arkadaş ya ben 88liyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Ben uzak kaldim gene bu olaya, Aralik celbi Kasim mi oldu? Bir de ASAL sitesinde Yedek Subay Celp Donemi diyor Kasim icin, kisa donemler isteyenler basvurmuyor mu? Yedek Subay cikmasi cok daha mi muhtemel? Ben de bozdurup gitmeyi dusunuyordum, master tezimi teslim ettikten sonra. Yedek Subay fln yanlara basmayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Silphatos said: Rewendor said: Tenekeadam said: tank tamirciliğin hayırlı olsun :P Tank tamir ederiz o dert değil de uzun dönem yapmasınlar :) makina yl varmış hala uzun dönem yapmasınlar diyosun lel Niye ya yapmazlar heralde? Makine YL'li 2 arkadaş yapmadı mesela, üstelik de nisanda gittiği halde. Yaş 30 oldu nerdeyse, bu saatten sonra 1 sene çekilir gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 aralikta gitmistim ben ins muh yl, koca alayda bi tek ben vardim kisa donem muhendis digerleri hep astegmendi, sansliymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 selam ben de genel bir soru sorayım o zaman. sanırım 20 ağustos 2014 tarihine kadar tecilim var. Tecilim bittikten sonra 2014 kasım da mı askere gitmem gerekiyor yoksa bir sonraki celp dönemine gitmek istiyorum diyebiliyor muyum veya daha erken bir celp döneminde mi gitmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 selam ben 127 kilo bir adayım ancak tabanlarım düz gibi ama değil gibide benim kuzenim düztaban olduğu halde yaptı ama öbür amcaoğlumda düztaban olmadığıhalde çürük aldı çünkü penisi çocukken fare yemiş sorum şu ben şişkoolduğumdan suya basınca ayaklarım ağırlıktan esneyip yassılaşıyor bende çürük alırmıyım yoksa illa pipimi bacak yağlarımın arasına saklayıp çürük taklidimi yapmam gerekiyor oysa ben türkülğü ve erkekliği çok seviyorum ancak çok kilo aldığımdan soranlara ben yunanlıyım diyorum ki benim babam göçmen ancak o askerliğini üçsene yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sen zihinsel problemlerden dolayi muaf olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 130+ kilo direk çürük alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bugun gittim askerlik subesine ben geldim hello dedim ve aninda cezayi yazdilar. Mezuniyetten sonra askerlik subesine ugramadim diye gecireceklermis, miktari soylemediler. Diger yandan da Kasim'da gitmek icin islemleri hallettim, yarin sabahta doktor belgemi goturecem ve Eylul ayini bekliyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 124 kiloydum ben ama ordaki doktor sagolsun ust sinirdan 1 kilo altinda kayit etti rica edince 82 kilo dondum askerden, hasdalda yaptim. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 fixmen said: Bugun gittim askerlik subesine ben geldim hello dedim ve aninda cezayi yazdilar. Mezuniyetten sonra askerlik subesine ugramadim diye gecireceklermis, miktari soylemediler. Diger yandan da Kasim'da gitmek icin islemleri hallettim, yarin sabahta doktor belgemi goturecem ve Eylul ayini bekliyecem. doktor belgesi mi? benden istememişlerdi. Doktor kontrolü eylülde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 fixmen said: Bugun gittim askerlik subesine ben geldim hello dedim ve aninda cezayi yazdilar. Mezuniyetten sonra askerlik subesine ugramadim diye gecireceklermis, miktari soylemediler. Diger yandan da Kasim'da gitmek icin islemleri hallettim, yarin sabahta doktor belgemi goturecem ve Eylul ayini bekliyecem. abi o 50-60 tl gibi bi ceza bildiğim kadarıyla,çoğu zaman almıyolar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Rewendor said: doktor belgesi mi? benden istememişlerdi. Doktor kontrolü eylülde değil mi? Ben mezun olduktan sonra tecil icin gitmemistim, muhtemel saglik kontrolu onun icin yapildi. Eylul'de sadece transcript ve fotokopileri, IELTS sonuc belgesi fln. getir dediler. Valeron said: abi o 50-60 tl gibi bi ceza bildiğim kadarıyla,çoğu zaman almıyolar bile Insallah oyle bisi olur. Gidiyorum yani askere, almasinlar bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar