moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 tebrikler elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ulan 15 tane proje var, hepsine atsin bi ellilik google, ne bu boyle oyunlar oylamalar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ya atar zaten ki amerikalılara atmasına gerenk yok, onlara atacak çok olur. diğer milletlerden olanlara da para yerine aslında eğitim imkanları açsa daha iyi olur bence. bir de finalistlerin çoğunun amerika'dan olması ama hep böyle çinli, paki, hindu kökenli olması... acaba bunları devşirmişler midir yoksa anası babası zamanında mı gelmiştir onu da merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 calimero said: bu bebelerin kendi buluşları olduğuna inanıyo musunuz peki? Var demek ki inananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 cacodemon said: Bu çocuk ingilizceyi nerede nasıl öğrenmiş merak ettim. Vatan toprakları içindeyse öğretene de kendisine de helal olsun. özel lise örencisidir çok abartı bir şey yok bu arada sadece türk olmasını geçtim hem türk hem kız kazansın lan bi işe yararsın time magazine oylamalarında atatürk oylamaktan daha yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yalnız kızın projesi de çok iyiymiş, samimi söylemek gerekirse diğer projeler arasında benim en çok ilgimi çeken oldu şahsen. petrole ihtiyaç duymadan plastik üretmek uzun zamandır yapılmasını umduğum bir olay. hepsi yabancı olsa gene buna verirdim oyumu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 güzel kızmış, güzelliğinden verdim oyu belki oda bana verir, oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 BonePART said: cacodemon said: Bu çocuk ingilizceyi nerede nasıl öğrenmiş merak ettim. Vatan toprakları içindeyse öğretene de kendisine de helal olsun. özel lise örencisidir çok abartı bir şey yok bu arada sadece türk olmasını geçtim hem türk hem kız kazansın lan bi işe yararsın time magazine oylamalarında atatürk oylamaktan daha yararlı Bu arada kız bizim lisedenmiş. Kalitesini belli ediyo Koç gene ya. fasasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 cacodemon said: Bu çocuk ingilizceyi nerede nasıl öğrenmiş merak ettim. Vatan toprakları içindeyse öğretene de kendisine de helal olsun. yıl 2013 lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yıl 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 iyi post kastınız gençler, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.webrazzi.com/2013/09/04/google-bilim-fuari-halk-oylamasinin-birincisi-elif-bilgin-oldu/ Google Bilim Fuarı halk oylamasının birincisi Elif Bilgin oldu! Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo YİHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 heleeaaaall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bravo. projesi çok başarılı. 23 eylül için başarılarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu kıza niye oy verdiniz lan kız zenginmiş. koç burssuz evinin mutfağıda zengin evi belli. daha garibanı seçeydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gidip iron man zırhı tasarlayan ergene helal olsun diyen forumun ortak düşüncesi tabiki böyle olacaktır, saygı duymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Cocugu gereksiz yere kertiyosun diyen bu kizi da desteklediyse ne yapican? Yediremediysen yazilip cizileni temam yeaaa deyip alakasiz konuda laf cakmaya calisacagina don esas konuya yaz derdini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 sen beni mi takip ediyosun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 BlaCk said: sen beni mi takip ediyosun asdf Script yazdim, denk geldikce fisliyorum ki sonradan haberim olsun diye. http://i.imgur.com/Fph365f.png yersen =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi ahahahahahaah nası bi adamsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kendinde ne yazıyor di alayına isyan gereksiz atar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sana da gereksiz yazdim simdi, tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar