Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elif'i Boostlayalım - Google Science Fair

Nako

Öne çıkan mesajlar

ya atar zaten ki amerikalılara atmasına gerenk yok, onlara atacak çok olur. diğer milletlerden olanlara da para yerine aslında eğitim imkanları açsa daha iyi olur bence.

bir de finalistlerin çoğunun amerika'dan olması ama hep böyle çinli, paki, hindu kökenli olması... acaba bunları devşirmişler midir yoksa anası babası zamanında mı gelmiştir onu da merak ettim..
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

Bu çocuk ingilizceyi nerede nasıl öğrenmiş merak ettim. Vatan toprakları içindeyse öğretene de kendisine de helal olsun.

özel lise örencisidir
çok abartı bir şey yok

bu arada sadece türk olmasını geçtim hem türk hem kız
kazansın lan bi işe yararsın time magazine oylamalarında atatürk oylamaktan daha yararlı
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kızın projesi de çok iyiymiş, samimi söylemek gerekirse diğer projeler arasında benim en çok ilgimi çeken oldu şahsen. petrole ihtiyaç duymadan plastik üretmek uzun zamandır yapılmasını umduğum bir olay. hepsi yabancı olsa gene buna verirdim oyumu kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

cacodemon said:

Bu çocuk ingilizceyi nerede nasıl öğrenmiş merak ettim. Vatan toprakları içindeyse öğretene de kendisine de helal olsun.

özel lise örencisidir
çok abartı bir şey yok

bu arada sadece türk olmasını geçtim hem türk hem kız
kazansın lan bi işe yararsın time magazine oylamalarında atatürk oylamaktan daha yararlı

Bu arada kız bizim lisedenmiş. Kalitesini belli ediyo Koç gene ya. fasasfas
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...