Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ''Creating Bioplastics from Banana Peel'' başlığıyla Elif Bilgin adlı hatun finale kalmış, oy verin https://www.googlesciencefair.com/en/2013/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 madem türksün göster ürksün!!! sloganlarıyla desteklemesek daha cok oy toplanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aynen nası itici ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 kızın kendisi şirin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 tweet e baktım okadar uzaga itildim ki kızı izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 16 yaşında olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Çok kral şeyler var ya O muzu anca eline alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bilimin bu kadar arkaplana atıldığı bir ülkede bir gencin dünya çapında google science fair'ın finaline kalması önemli bir olay oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 olayın onemli olması farklı "türkün gücüğğ" diye bagırmak farklı. ama evet iyi. afferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 çok genç abi olacak o kadar, itici veya değil gurur duyulması gereken bir şey ayrıca sunumundaki dili çok iyi hele ki o yaşa göre tebrik ettim kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 olm o alıntı "filiz sevişelim mi?" lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://i.qkme.me/3suwzi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Nako said: olm o alıntı "filiz sevişelim mi?" lanozaman sen iticisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/035/5/2/sarcasm_sign_xd_by_insane_kitty_blood-d4oonz5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bu çocuk ingilizceyi nerede nasıl öğrenmiş merak ettim. Vatan toprakları içindeyse öğretene de kendisine de helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 kazanmis zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ben de 16 yaşında böyle konuşuyodum unuttum şimdi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 buraya kadar da türkün gücüğğğğ diye gelmiş olabilir mi? internet oylamalarında fark yaratan bi milleti neticesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Cuce said: kızın kendisi şirin ama kızın kendisi nereye şirin hiç yaramıyo bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 nabıyosunuz lan siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 önce bi gazla oy verdim de aslında oturup bakıp gerçekten en işe yarar olduğunu düşündüğüme oy vermek isterdim peh. ha, hatuna helal olsun o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu bebelerin kendi buluşları olduğuna inanıyo musunuz peki? kanıt neymiş o da önemli, bu 13 yaşında kanser testi bulan bebe gibi gidip labda çalışsalar anlıcam. ben avustralyalı'ydı galiba bu ambulans uyarı sistemi hedesine verdim. daha iyisi olabilirmiş, otomatik yol uyarı sistemleri ile ama olsun, basit ama önemli fikir. ayrıca diğerleri gibi dünya yeşil kallsssınnn, unicornlar çimlerde tepişsin diye de ağlamamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 calimero said: bu bebelerin kendi buluşları olduğuna inanıyo musunuz peki? Hmms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Hadi gote got diyosun da, iyiye niye iyi demiyosun ? diye sorcam, bosuna sormus olcam. Bisey basarmis olmasi onemli degil, yapan Turkse kotudur, yapan Turkse araktir, calintidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 of gereksiz atar insanı di, kardeş ben türk arkadaşa mı laf atmışım sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar