vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 dünya yok olmak uzeredir bi grup insan uzay gemilerine atlar yeni dünya aramaya başlar faket gemilerinde bi takım canavarlar yaratıklar falen vardır neyse yeni bi dünya bulurlar fakat bide bakarlar okyanusun dibi yüzeye çıkarlar ve yeni adem ve havvalar olurlar konu bu ama filmin adını bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Birader sen Wall-e ile başlamışsın, Star Trek'le devam etmişsin, ordan Alien'a bağlamışsın, sağdaki camiden Avatar'ı geçerken, Abyss'i arkana alıp, The Knowing'e gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Ucundan bir BSG havası da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 ben hatırlıyorum sanki bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 solaris mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 pandorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 (tu) Mr_Hand said: Birader sen Wall-e ile başlamışsın, Star Trek'le devam etmişsin, ordan Alien'a bağlamışsın, sağdaki camiden Avatar'ı geçerken, Abyss'i arkana alıp, The Knowing'e gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mr_Hand said: Birader sen Wall-e ile başlamışsın, Star Trek'le devam etmişsin, ordan Alien'a bağlamışsın, sağdaki camiden Avatar'ı geçerken, Abyss'i arkana alıp, The Knowing'e gelmişsin. Eleman az daha detayli tarif etse spoiler'in dibine vururmussun su post'la. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Daha önce söylenmiş zaten. Pandorum (2009) http://cartelesmix.com/carteles/estrenos2009/pandorum/pandorum0902.jpg Köprüdeki camlardan dışarıya bakınca dışarıda hiçbir şey göremiyorlar. Baş karakterlerden biri (sanıyorum Ben Foster'ın oynadığı) "Yıldızlar nerede?" diye soruyor çünkü camdan dışarıya bakıldığında simsiyah karanlıktan başka bir şey görünmüyor. Geminin uzayın sınırlarına gittiği zannı veriliyor izleyiciye. Halbuki hedefine varmış gemi ama suyun dibindeler. Sonra yüzeye çıkıyorlar ama gemide geçirdikleri süre içerisinde uykuda olan insanların büyük kısmı değişime uğrayıp bambaşka yaratıklara dönüşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Desqpio said: pandorum sanırım. işte kral (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bsg diyecektim de bana bsg denmiş gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mr_Hand said: Birader sen Wall-e ile başlamışsın, Star Trek'le devam etmişsin, ordan Alien'a bağlamışsın, sağdaki camiden Avatar'ı geçerken, Abyss'i arkana alıp, The Knowing'e gelmişsin. lol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar