Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech Mouse sorunu

Killer

Öne çıkan mesajlar

Optical Gaming Mouse G400 var da bende daha 1sene olmadı alalı

sol click'e basarken sanki içinde bi hava sıkışması var gibi. tıklıyorum alttan bir daha kıtırt ediyo sanki. double click edasında. bazen düzeliyo bazen geri oluyo anlamadım

solda da var. çok uyuz bişey ya kırasım geliyo resmen

ideas?
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
yeni başlık açmayayım.

dün gece itibariyle yaklaşık 2 senedir kullandığım logitech g9x'de sol klik sorunu başladı. software upgrade yaptım, mouse tertemiz olduğu için (belli aralıklarla siliyorum) lazerinde vs. bi sorun olduğunu düşünmüyorum. mousepad deseniz o da 3 aylık, yepyeni razer marka mousepad. gerçi bu son söylediklerim klik ile direkt alakalı değil de, genel mouse'un durumu hakkında bilgi vermiş olayım.

cs oynarken farkettim dün gece. idle'dayken de rastgele sol klik ile denemeler yaptım. dpi ayarlarım 400 - 800 ve 1600 şeklinde, oyunda olmadığım zamanlarda 1600'de kullanıyorum başından beri.

sorun şöyle, mesela desktop'da sol klik'e basılı tutarak herhangi bir alanı seçersiniz ya. onu böyle peşpeşe 20 - 30 kere yaptığım zaman belli bir sayıdan sonra (atıyorum 10 kereden sonra) ya alanı seçmiyor, ya seçiyor ama uzatırken bir yerden sonra seçmeyi bırakıyor, bazen double klik gibi oluyor vs.

boktan yanı, garantisini bulamıyorum. vatan'dan almıştım g105 klavye ile beraber. bir garanti belgesi var ama başka bir logitech mouse için galiba o, onu da yutturamam heralde.

ne önerirsiniz ? bir guide buldum içini açıp tamir etmek için, çok kişi eski mouse'larını bu yolla tamir etmiş. ama mouse'u açmak için mouse'un altındaki şu kaygan gibi olan plastikleri sökmeniz gerekiyor, ve anladığım kadarıyla onlar geri takılmıyor, takılsa da düzgün durmuyor. ondan girişmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce Ereyon'dan aldığım kulaklık arızalandığında fatura aradım, bulamadım. Arayıp söylediğimde kendilerindeki nüshanın aslı gibidir damgalısını yollamışlardı bana, Vatan da yapabilir benzer bir şeyi, ara derim.

Yapmazlarsa da kendin aç yap, korkma. Kharon'dan aldığım mx518'in scroll saçmaladı, skateleri söküp açtım, temizleyip geri taktım. Scrollu tutan tellerden biri de kurtulmuş, onu da yerleştirdim ses geri geldi. Biraz yamuk duruyorlar ama geri yapışıyorlar. Yamuk derken göze hitap etmiyor, kullanışta bir fark yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

skate'den kastın mouse altındaki o plastik, kaymayı arttıran yerler mi stimpak ? onlar geri takılıyor mu ya ?

Takılıyorda eskisi gibi olmuyor teflon olduğu için eğiliyor bükülüyor ve eski formuna dönemiyor.

http://www.ebay.com/itm/New-Logitech-G9-G9X-Games-Gaming-Mouse-Feet-Skates-Teflon-/281140160150?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4175426696

burda var ama bende sensei mouse için almıştım, halen bekliyorum gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...