Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Vücut Hep Sarkmış

paradoksalkedi

Öne çıkan mesajlar

1.82 boy
85tim kilo almışım yine 92 civarıyım şuan.
Torso bölgem dışında kilo yok. Vallahi yok arkadan tığ gibiyim, yağız bir delikanlıyım. Önden tshirt çıkınca mutsuz son oluyor. Yeme alışkanlığım çok sağlamdı diyetten sonra biraz bozdum şu 2 ay şimdi tekrar düzene sokuyorum. Ama 1.5 yıl düzenli spor yaptım. Yine de gitmedi arkadaş bu göbek.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi soyle; problemli bolgeler en son eriyor, en kolay da sisiyor. O yuzden sabirli olman lazim. O bolgedeki yaglar yikilana kadar devam. Benim mesela omuzlarda sırtta lif lif kaslari gorebilmeme ragmen glutes ve bacaklar sikintili en son oralar incelmeye basliyor.

Diyet spor nasil saglam ? ne yiyorsun mesela saglam dedigin donemde ? spor nasil yapiyorsun? Uykun dinlenmen nasil kac saat uyursun ?
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

simdi soyle; problemli bolgeler en son eriyor, en kolay da sisiyor. O yuzden sabirli olman lazim. O bolgedeki yaglar yikilana kadar devam. Benim mesela omuzlarda sırtta lif lif kaslari gorebilmeme ragmen glutes ve bacaklar sikintili en son oralar incelmeye basliyor.

Diyet spor nasil saglam ? ne yiyorsun mesela saglam dedigin donemde ? spor nasil yapiyorsun? Uykun dinlenmen nasil kac saat uyursun ?

günlük kalori bazlı sistem vardı. kızartmadan uzaktım. günde tatlı bile yemiyordum en fazla ara öğün sütün yanında bi gofret. kahvaltı - ara öğün- öğle yemeği - ara öğün - ara öğün - akşam yemeği - son meyve

böyle besleniyordum. ara öğün deidklerimde ya meyve ya kuru meyve ya da işte şu şekersiz maviyeşil ürünleri. kraker falan.

20 dk spor ile başlayıp vücut çalışıyordum. ekstra cruch hareketlerim vardı programdan bağımsız. kasıyordum baya da işte bıraktım 2 aydır. çünkü gitmedi arkadaş zerre gitmedi yani. belli bir yere kadar yemek düzeni ile kilo verdim de kaldı göbek. ya göbek valla garip bir şey herkesin aklına gelen gibi değil. böyle yağurabiliyorum falan. katlanıyor bükülüyor. aynı jöle gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi karın egzersizleri karın bolgesindeki yaglari ozellikle yakmiyor. O hareketlere pek takilma eger oyle oldugunu soyledilerse.

gofret, mavi yeşil urunleri falan ne unut onlari. Gece meyve yemek falan hata hep. Beslenmede eksik var belliki sikinti burda.

seker tuketimini tamamen kesmen lazim. Tencere yemeklerinden uzak durman lazim temiz beslenmek için. Ayakustu yol tarif eder gibi yazilacak sey degil simdi diet hani ama kaba taslak soyle soyleyeyim gunluk kalorin %50-60 protein %25-35 karbonhidrat %15 kadari da yag olarak beslenmeyi dene. Uzun da surse erirsin mutlaka sabir azim lazim
Sosyal ağlarda paylaş

emin ol diyetimden zerre şüpem yoktu. diyetisyen über bir kadındı ve yedirerek kilo verdirdi bana. sağlıklı verdim yani hızlı vermedim, üstüne yeme alışkanlığı edindim. hani mantıklıydı. bilmiyorum çevremde bir tane bana benzer adam yok. göbekli herifler var ya normal göbekli ya zaten adam 120 kilo benle eşit göbeği var. benim üst alt karışık gelmiş ortaya gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oluyor iste takilma cok. kalcalari karpuz gibi olupta packleri oblikleri gorunen hatunlar var mesela.

diyetisyenleri de hic sevmem bu arada profesyonel yardim istiyorsan iyi bir bb'ci antrenor bulup onunla calismani tavsiye ederim diyetini falan o hazirlasin.

gofret falan diyorsun biz uzumun karpuzun tadini unuttuk abi gobek gitmez tabi sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

olm adam yanımda yemek üstüne 2 tatlı yiyor göbek yok adamda. sen burda göbek gitsin diye karpuz üzüm kesmişin. adalet mi lan bu :(

ahaha abi neler gordum ben. gece yatmadan 200 gr tavuk 1 dilim yas pasta + gainer icen adam biliyorum kilo alamiyorum diye yakınan. herkes ayni degil. sen boylesin iste. Get used to
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

gözümde üst üste üç mont giymiş adam canlandı.

kesin çözüm söylüyorum. fakir ve dertli olun. göbek möbek kalmıyor arkadaş fasülye gibi birşey vardı yok o da bitti. elektrik direği gibi hissediyorum bazen.

ben fakirlik çektiğim bi dönem göbek yaptım. proteinle doymak yerine ekmeğe abandım fakirlikten. evde yemek yapamıyodum. dışardaki yemeklerde ikramlara abanıyodum ekmek sepetini bitiriyodum
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu dediğim kitabı yazan adam ki kendisi bu konularda baya şizo manyak bir adam Lyle Mcdonald yani bu diyor ki fasted state de yani aç karnına ve muhtemelen son 16 saat birşey yememişken hiit yani interval kardiyo yapın (tabata protokolu falan vardı bişiler) ve bundan önce kafein tüketin yeşilçay eksterisi alın daha da ilerletmek isterseniz gerizekalıca olmayan efendi dozlarda yohimbine filan kullanın diyor öyle hatırlıyorum baya önce okumuştum.

Yani işin özeti yağ oranını iyice düşürmen gerek ondan sonra gidecek onlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

Nekro said:

günlük kalori bazlı sistem vardı. kızartmadan uzaktım. günde tatlı bile yemiyordum en fazla ara öğün sütün yanında bi gofret. kahvaltı - ara öğün- öğle yemeği - ara öğün - ara öğün - akşam yemeği - son meyve

böyle besleniyordum. ara öğün deidklerimde ya meyve ya kuru meyve ya da işte şu şekersiz maviyeşil ürünleri. kraker falan.

20 dk spor ile başlayıp vücut çalışıyordum. ekstra cruch hareketlerim vardı programdan bağımsız. kasıyordum baya da işte bıraktım 2 aydır. çünkü gitmedi arkadaş zerre gitmedi yani. belli bir yere kadar yemek düzeni ile kilo verdim de kaldı göbek. ya göbek valla garip bir şey herkesin aklına gelen gibi değil. böyle yağurabiliyorum falan. katlanıyor bükülüyor. aynı jöle gibi.

abi kusura bakma da bu belki bu güne kadar gördüğüm en kötü diyet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...