kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Abi bu Fener çok kötü bir klüp ya hahaha, yazık taraftatlarına
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 said: Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında, TFF'nin, İbrahim Akın'a lisans verme şartı olarak şike yaptığını kabul etmesini teklif ettiğini iddia etmesi üzerine Akın http://www.youtube.com/watch?v=zp1WNeAhJnY ahahaha bu çok iyi esas.
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 fizban said: ahahaha of tartismaya bak Aziz Yıldırım: "Daha da ileri gidiyorum. FB başkanı olursan, Fenerbahçe'yi Galatasaray'a katma fikrini hayata geçirecek misin?" Aziz Yıldırım: "Cevap ver Mehmet Ali Aydınlar, sen Galatasaraylı mısın?" LOL
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi aziz konusuyor adam tam kabadayi ya sdsfs
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Olm adamdaki Gs kompleksi inanilmaz lan haahah
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 aziz yıldırım fenerbahçeli değil artık zaten. anti-galatasaraylı oldu. çünkü çok güzel koyun kitlesi var. galatsaray'a iki laf ediyor şakşakçılar coşuyor. taraftar aziz maskesini giyer yine çıkar. yeterki galatasaray'a güzel laf soksun. fenerin başarısı önemli değil.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 adam gs konusunda tek bişey demedi konusmasında klüp içi muhalefete yükleniyor
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 komikmisin abi, ne görüyorsam onu söylüyorum allah allah. adam muhalefete saydırırken gs'ye mi yüklendi dicektim, nasıl kafalar bunlar ya ilginç. suyu devirdi sinirden ahahaha
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 şuanki konuşmasından bahsetmiyorum ben zaten adam 10 konuşmasının 8'inde galatasaray'ı konuşuyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 ben azizi mi takip ediyorum abi, kongre var diye izliyorum konusmasını, gördüğümü söyledim. direk baska yere cekmeyi başardınız olayi
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://foto.fotodepo.fr/images/or2i9tu.jpg yaptım evet ama bi sor niye yaptım
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 10 dakka anlatacağın anın bumuydu lan
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Her Fb kongresinde GS ye salça oluyor bu aziz. İşkembe-i Kübradan sallıyor. Şike den başka bir de bunu biliyor. Bunlar da FB ye başkan olmaya yetiyor işte. .
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi ahahaha sonunda cok bomba bişey cıkcak diye bekledm ne dedi adam ya ahahah
Catze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 maa da aziz yıldırımla aynı şey abi iş teşvik, şike konusuna gelecekse, dün mesela yönetim kadrosunu tanıtıodu maa, ilk söylediği isim fetocu hamdi akın, zamanında fenerbahçe de yine yönetici iken teşvik verdiği söyleniyor bunun, adamın cevabı başkan nası istediyse öyle hareket ettik oluyor, reddetmiyor yani. sen şikeci, teşvikçi diye aziz e savaş açıyorsun sonra kadrona şikeci, teşvikçi adam alıyorsun. şu seçimde kongrenin karar vereceği tek şey aslında sadece çok para, belirsiz transferler, hükümet desteği (maa) vs. garanti tesisleşme, biraz daha az para, daha az hükümet desteği (aziz) olacak bence.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Aziz başkan seçilsin. Kendisine 2. yıldızı takmadan göndermek olmaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Oha harbiden, yıldızı hem kendimize hem yıldırıma takmış oluyoruz.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konu başlığını AzizSpor 2013-2014 diye editleyin bence hahahah
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 souldarkorn said: Her Fb kongresinde GS ye salça oluyor bu aziz. İşkembe-i Kübradan sallıyor. Şike den başka bir de bunu biliyor. Bunlar da FB ye başkan olmaya yetiyor işte. . RTE , CHP arasındaki ilişkiye benzer bir ilişki kurdu,bug buldu , devamlı seçiliyor hahah
fizban Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 siyasi degil ya.. http://www.radikal.com.tr/turkiye/aziz_yildirima_suriye_casuslugundan_8_yil_istendi-1159906
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ahahaha çok iyi ya aklıma gezi olaylarında gaz maskelerini,solüsyonları,gözlükleri vs saldırı,suç aleti olarak delil gösterilmesi geldi.
Öne çıkan mesajlar