serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Son 3-5 sayfa dramatik cidden.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/93102/krasic-bastiaya-gitti said: Krasic Bastia'ya gitti Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı-lacivertli kulüp, Fransız kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Krasic'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. "2015-2016 sezonu sonuna kadar bonservisi şirketimizde olan futbolcumuz Milos Krasic'in 2013-2014 sezonu sonuna kadar Fransa'nın SC Bastia Kulübü'nde oynaması konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır. Bu işlem çerçevesinde SC Bastia Kulübünden 800.000 euro gelir elde edilecektir." Sonunda kiralanmış Krasic, Holmene lisans çıkacakmış, inş Sow gitmez ya, Meyreleş Kadlec Kuyt Yobo da gidici bunlar gitse ama Sow kalsa keşke
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 said: Sadettin Saran adaylığını açıkladı Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi Sadettin Saran, "Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım" dedi. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/93078/sadettin-saran-adayligini-acikladi haydi hayırlısı, Aziz gitsin de Saran Aydınlar Şahenk hepsi kabülümüz
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 "Tatar Ramazan" said: said: Sadettin Saran adaylığını açıkladı Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi Sadettin Saran, "Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu. Ciddi bir teveccüh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım" dedi. http://www.ntvspor.net/haber/futbol/93078/sadettin-saran-adayligini-acikladi haydi hayırlısı, Aziz gitsin de Saran Aydınlar Şahenk hepsi kabülümüz 3ü de kazanamaz.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Remus said: SeaGle said: Bana tarla surmenin ne anlama geldigini anlat Mac oncesi rakip takim kadrosunun niye size geldigini anlat got olalim yoksa siz oluyosunuz. Tarla sürme olayını Ülker arena hakkında yaptıkları konuşmlarla açıkladılar. Savcı göt oldu sustu yalan olduğunu kanıtlıyamadı. Maç öncesi kadrosunu almak şike değildir. Karşı takım daha iyi saklasaymış (itirazi varsa). İtirazı yoksa bu işten gocunmuyordur. Abi şikeden utanmayanı görmüştüm de, şikeyi utanmadan savunmaya çalışanı ilk kez burda gördüm.
loop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Ali KOÇ 10 numara yakışır başkanlığa...
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 SeaGle said: Remus said: SeaGle said: Bana tarla surmenin ne anlama geldigini anlat Mac oncesi rakip takim kadrosunun niye size geldigini anlat got olalim yoksa siz oluyosunuz. Tarla sürme olayını Ülker arena hakkında yaptıkları konuşmlarla açıkladılar. Savcı göt oldu sustu yalan olduğunu kanıtlıyamadı. Maç öncesi kadrosunu almak şike değildir. Karşı takım daha iyi saklasaymış (itirazi varsa). İtirazı yoksa bu işten gocunmuyordur. Abi şikeden utanmayanı görmüştüm de, şikeyi utanmadan savunmaya çalışanı ilk kez burda gördüm. olm anlat got olalim demissin. adam anlatmis. utanmadan savunuyosun diyosun
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Şahenk kabulümüz derken? Bir de Fener şu kendi futbolcularını bir şekil elden çıkarmasını çok iyi biliyor ya. Biz ve BJK'de kesinlikle bu yok ve ne kadar önemli bir durum bu. En dandik yabancı topçusu bile gidiyor bir yerlere...
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 SeaGle said: Remus said: SeaGle said: Bana tarla surmenin ne anlama geldigini anlat Mac oncesi rakip takim kadrosunun niye size geldigini anlat got olalim yoksa siz oluyosunuz. Tarla sürme olayını Ülker arena hakkında yaptıkları konuşmlarla açıkladılar. Savcı göt oldu sustu yalan olduğunu kanıtlıyamadı. Maç öncesi kadrosunu almak şike değildir. Karşı takım daha iyi saklasaymış (itirazi varsa). İtirazı yoksa bu işten gocunmuyordur. Abi şikeden utanmayanı görmüştüm de, şikeyi utanmadan savunmaya çalışanı ilk kez burda gördüm . Olmayan şeyden utanmam. Şikede yok. Habertürk izleyerek Sabah okuyarak şike var diyen, beyin şeref yoksunu insanlardan değilim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ha şunu en baştan de. ben şike olduğuna inanmıyorum de. tarlaları sürmedi bizimkiler de. totemdi o her maç öyle konuşuyorduk de. muzu da adam midesi ağrıdığı için yedi de. de yani bunları utanma.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Phyx said: SeaGle said: Remus said: SeaGle said: Bana tarla surmenin ne anlama geldigini anlat Mac oncesi rakip takim kadrosunun niye size geldigini anlat got olalim yoksa siz oluyosunuz. Tarla sürme olayını Ülker arena hakkında yaptıkları konuşmlarla açıkladılar. Savcı göt oldu sustu yalan olduğunu kanıtlıyamadı. Maç öncesi kadrosunu almak şike değildir. Karşı takım daha iyi saklasaymış (itirazi varsa). İtirazı yoksa bu işten gocunmuyordur. Abi şikeden utanmayanı görmüştüm de, şikeyi utanmadan savunmaya çalışanı ilk kez burda gördüm. olm anlat got olalim demissin. adam anlatmis. utanmadan savunuyosun diyosun Ben sana karşılılarını verdim. Yalan olduklarını kanıtlaman gerekiyor bunların. Kanıtlıyomuyorsan susucaksın. Gidip habertürk'e Sabah'a gömün kafaları.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ahmedinejad said: muzu da adam midesi ağrıdığı için yedi de. de yani bunları utanma. Muz olayından banane, ben arkasında durmadım. Muzu yapan adamlar Emre kafasında adamlar. Emre kafasıda ne olduğu malum. Çıkıpta R4bia yapan ben değilim. Başbakan... Bu arada trabzonsporlular şaka yaptık diyip sorgudan çıkarken bu lafları duymadık kimseden... Sabah'a Habertürk'e devam.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Sotto said: Şahenk kabulümüz derken? Bir de Fener şu kendi futbolcularını bir şekil elden çıkarmasını çok iyi biliyor ya. Biz ve BJK'de kesinlikle bu yok ve ne kadar önemli bir durum bu. En dandik yabancı topçusu bile gidiyor bir yerlere... aklı başında kulübü yönetebilecek kalibrede olsun da kim olursa farketmez gibi geliyor bana da .bugün en muhalif olarak gözüken ali koç yarın bir ihale için kimin tarafında olacağı belli olmaz.benim de tercihim ali koç ama sanki onda da aziz yıldırım gibi aşırı bir fenerbahçe tutkusu var,soğukkanlı tercihler yapmasına engel olabilir belki.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 platini de sabah habertürk okuyormuş.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ahmedinejad said: platini de sabah habertürk okuyormuş. Evet kaçkere dediler sizin medyayı takip ediyoruz diye. Medyayadada sadece o tip haber kurumları şike dosyasından parçlar yayınladı. 2 sene geçti ne çabuk bu yayın organlarının haberlerini unuttunuz. Ayrıca adam açıkladı zaten Türk yargı kararlarına göre verdik dedi.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 platini http://spor.internethaber.com/spor/dunyadan-futbol/belhanda-resmen-sike-yapti-161395.html bunlar olurken neredeymiş.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ya mantık mükemmel cidden. birinde ses kayıtları var aylarca süren dinleme var pfdk'nın verdiği ilk kararlar var, mahkemenin mahkumiyet kararları var. belhanda maçta topu dışarı atmışmış, delilin yok hiç bir şey yok "plotono nordoydo" aziz yıldırım çıksa evet şike yaptık dese yine inanmayacaksınız ha. adama zorla dedirttiler intergalaktik komplo var dersiniz.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ibrahim akının maçtaki mimiklerini buraya koyup şike kanıtı diye konuşurken ne kadar iyiydi.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ahmedinejad said: ya mantık mükemmel cidden. birinde ses kayıtları var aylarca süren dinleme var pfdk'nın verdiği ilk kararlar var, mahkemenin mahkumiyet kararları var. belhanda maçta topu dışarı atmışmış, delilin yok hiç bir şey yok "plotono nordoydo" aziz yıldırım çıksa evet şike yaptık dese yine inanmayacaksınız ha. adama zorla dedirttiler intergalaktik komplo var dersiniz. Ses kayıtları itiraf içermedikçe tek başına kanıt teşkil etmezler. Her yöne çekersin. Mahkeme karalarını veren ergenekon balyoz hakim ve savcıları... Bu zaten yeterli olur sanırım... Platini geçen sene veya elvelki sene lyona para transferini gösteren belgeler olduğu halde ceza vermedi... Aziz Yıldırım UEFA'da CAS'ta gidip lobi yapmayı beceremediği için bu cezaları verdiler Fenerbahçeye.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 daha önce dediğim gibi saran dan başkası için pek ümidim yok başarı için, koç pek yapamaz, ferit gelirse güzel olur tam olur cemaaatimizbahçe, ülkeride yanına alır
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 mahkeme balyoz mahkemesi olunca kesin yanlış karar. muz için resmi basın toplantısı yapıp ırkçı pezevengi savununca yönetim, şike başka o başka. keseri işine geldiği gibi yontmak böyle oluyor.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 asıl keseri yontmak,balyoza reöröeröeröe yaparken iş fenere gelince 'doğru karar' demek
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 e benim söylediğimi söylüyorsun işte la havle ya.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 İş Fener'e gelince herşey mübah :D Mesele Fener olsun hukuk sistemini 2 gunde yıkar bu fanatikler. Sonrada futbolda temizlik falan filan hadi ordan =) Neyse biz aradan çekilelim diğer GS'li arkadaşlarda günlük nutuklarını atıp eğlenip dağılsınlar :D
Öne çıkan mesajlar