Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PAOK FC announce they reached an agreement with Fenerbahçe SK for the signing of Miroslav Stoch on a season-long loan. PAOK will have the option to buy the player on a permanent transfer in the summer of 2014. The deal will be finalized after the player passes his medical tests and signs his contract.
Mesaj tarihi:
yobo
alves
kadlec
baroni
meireles
holmen
kuyt
krasic
webo
sow
emenike

stoch'u saymadan 11 yabancı oluyor. sanırım krasici de yollayacağız.

yalnız büyük sıkıntı olacak şu var; 3 forvet de yabancı. 6+0+4 saçmalığı acı vuracak bizi sezon içinde.

madem ki emenikeyi falan alacaktık hangi akla 6+0+4 ü destekledik biz böyle plan yaptık dedik. nasıl plan ya bu? kulübede yedek forvet olmadan çıkacağız maçlara ya da geride jesus hasan, bekir falan oynayacak weboya yer açılsın diye kulübede... yani tamam kadro iyi de maça etki edebilecek adamları tribüne yollayacağız. maç sıkıştığı zaman caner falan girecek oyuna mesela. şaka gibi.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

afrika kupasında ne yapacaz bakalım :D

Bi sonraki uluslar kupası 2015'te. 2 sene sonra büyük ihtimalle webo ve sow fenerbahçe'de olmayacak. (Webonun yaş haddinden ötürü olmayacağını, Sow'un ise satılacağını düşünüyorum. Malum kontratında nedense 2. yıldan sonra devasa bir ücret düşüşü vardı. Kesin bir bit yeniği var o kontratta.)
Mesaj tarihi:
13m falan ne gereksiz bir harcamadır ya. hani ihtiyaç da yok. sow gibi bir adamın var zaten. onu kuyt ve webo ile destekliyorsun. bunun avrupa'ya gidememe durumu var bilmemnesi var. sırf taraftarı yanına çekmek için kafayı yedi aziz yıldırım.
Mesaj tarihi:
ben şahsen takımın para sorunu yaşacağını sanmıyorum, en kötü giderler hisse senedi satarlar. stoch kiralik gitti, krasic kesin satılır diye düşünüyorum. işte holmen webo falanda gider tribünde otururlar yarın bir gün sakatlık olursa kadroya girerler. yabancılardan kesin oynayacaklar bence, alves, kadlec, meireles, sow, emenike, kuyt. ha bence koy hakı alvesin yanınada al yoboyu.
  • Yeni Oluştur...