Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 Ağustos Güncellemesi


Makarov

Öne çıkan mesajlar

Alıntıdır ; Buradan

Resmi Site Tanıtımı ; Burada


Kryta'nın insan krallığının hükümdarı Queen Jennah, saltanatının 10. yıl dönümünü Guild Wars 2 için ArenaNet'in getireceği en son hikaye güncellemesi ile kutlamaya hazırlanıyor!

Bu yüzden ülkede bulunan herkes Guild Wars 2'de yapılacak olan kutlamalara davetli, kötü adamlar dışında tabii ki!

Eğer dünyaya boyun eğdirme ya da tüm insanlığı yok etme peşinde değilseniz, o halde Divinity's Reach'in ana insan şehrinden görevinizi almak için majestelerinin sağladığı sıcak hava balonları ile yolculuğa çıkabilirsiniz. Oyuncular oldukça hoş tasarlanan bu hava balonlarını açık dünyada bulabilecekler.



Herhangi bir Tyrian sosyal etkinliğine katılabilir ve Queen's Gauntlet'ta tek başınıza mücadele ederek ödülleri kazanabilirsiniz. Zorlu bosslara karşı mücadele edeceğiniz bu etkinlikte daha fazla risk almak ve özel şartları yerine getirmekse alacağınız ödüllerin kalitesini oldukça arttıracak!

Tyria'ya gelen en büyük yenilik ise; Watchwork teknolojisi ile alakalı. Hükümdarlık Watchwork adı verilen yeni bir teknoloji geliştiriyor ve oyuncular yeni Rune'leri veya Sovereign silah setini satın almak ve yeni reçetelerin üretiminde harcamak için bu Watchwork parçalarını kullanabilecekler.

Etkinliklere bir kez dahil olduktan sonra Crown Pavilion'da yani yeni gladyatör arenasında yapılacak olan kutlama savaşlarına katılabilirsiniz. Bu savaşlarda Tyria'nın çeşitli şehirlerini temsil edebilir, ırkınızın şampiyonu olarak adlandırılabilir ve eşsiz ödüllerin sahibi olabilirsiniz.



Ayrıca etkinliklerdeki meta başarılarını tamamlayarak Jennah'ın sevimli minyatürlerinden Watchknight'ı kazanabilirsiniz.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra 6 Ağustos'ta bizlerle buluşacak olan güncellemede bir dizi geliştirme ve oynanış özelliği de gelecek!

Bu özelliklerden birisi olan Structured PvP için tekli sıraya girme seçeneği; yeni solo arena maçlarında oyuncuların herhangi bir takıma ait olmadan da PvP maçlarına katılabilmelerini sağlayacak. Ayrıca bu arena yeni bir sıralama sistemine sahip olacak ve oyuncular bu sıralamada kendi derecelerini herhangi bir takıma ait olmadan ve takımlarının sıralamalarını etkilemeden takip edebilecekler.



Daha önce duyurulan zindan bonus hediyeleri de yine oyuncuları sevindirecek yeniliklerden. Artık Tyria'nın zindanlarına girmek için daha bir hevesli olacaksınız çünkü her gün herhangi bir araştırılabilir ve hikaye zindanını tamamladığınızda, araştırılabilir zindanlar başına 1 altın ve hikaye tabanlı zindanlar içinse 50 gümüş ödüllerinin sahibi olacaksınız.

Zindan mücadelelerini tamamladığınızda daha önceden zindanlardaki bosslardan garanti olarak düşen coin ödülleri artık bu yeni ödüller ile değiştirilecek. Diğer bosslardan düşen droplarda ise herhangi bir değişiklik yapılmadı.



Daha önceden Captains' Council'in tüm adayları tarafından söz olarak verilen mini oyun rotasyonu başlayacak ve oyuncular bu günlük ve yeni rotasyona katılabilecekler. İlk turda ise; Sanctum Sprint, Keg Brawl, Southsun Survival ve Crab Toss olacak.

Ve son olarak; Guild Wars 2'de mevcut olan dungeon tokens, coins, karma, laurels, Guild Commendations, Fractal Relics, Badges of Honor, gems gibi birçok farklı birimi kolaylıkla ve tek çatı altında kullanmanızı sağlayacak olan bir tür genel hesap cüzdanı da oyuna eklenecek olan önemli özelliklerden bazıları.



Oyuncular güncellemeden önce 5 Ağustos günü ArenaNet geliştiricilerinin yapacağı canlı yayın sırasında güncellemenin detaylarını görebilecekler. Bu muazzam güncellemenin detaylarını burada bitirirken siz de Guild Wars 2 hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız buradan oyunun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Niye böyle bir şey yapıyorlarki acep. Şu uğraştıkları şeylerin 3/1 ini, pvp için harcasalar çok güzel olurdu.
Expansion satarız ayağına, pvp ile ilgili şeyleri sonra mı vermeyi düşünüyorlar acep. Gerçi bunu nasıl sonra verecekler ki? "guild savaşları sadece yeni expansion için" diyemezler herhalde :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftada bir deli gibi content ekliyorlar bunlar var olan içerikleri açılış şeklinde ilerliyor ama geri kaaln kocaman bir dünya var ve onlar büyük expansionlarla gelecekler ejderhalarda öyle. sanırım 2 yılda bir ejderha keseceğiz. o sırada ufak tefek pvp güncellemeleri de geliyor ama millet wvw ye abandığı için spvp biraz geride kaldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...