Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Extreme Homeless Man Makeover!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Homeless adamı kullanmış gibi biraz, evet güzel birşey yapmış tabiki adam çok mutlu olmuş ve ihtiyacı var ama bu elemanın bundan çıkarı nedir diye düşünüyorum ister istemez.
Mesaj tarihi:
yav kasmayın işte adam yapıyo bi krallık yok çıkarı nedir falan. hiç yapmayabilirdi de böyle bişeyi. garibim sevindi işte

şimdi kampanya başlattı donation adamın dişlerini yaptırıcak
Mesaj tarihi:
Ya tamam yaptığı yararlı olmuş o konuda tabiki birşey demiyorum hatta güzel birşey bencede. Ama şu video şu ana kadar 1.2mden fazla izlenmiş, daha da artacağı çok belli çünkü yeni upload etmiş 3 günde 1.2m. Bu herifler bu işlerden para kazanmıyor mu? Ne kadar subscriber ne kadar view o kadar kar değil mi?
Ayrıca bu adam daha öncede saçma sapan şeyler yapmış işte sırf izlenebilmek için, şu anda düzgün birşey yapıyor olması adamın amacını değiştirmiyor. Kastırmıyorum tekrar edeyim güzel ve yararlı bir iş yapmış ama ben şüpheci bi insanım sorgularım herboku o yüzden heralde.
Mesaj tarihi:
bunun üzerinden de prim yapıyor.

+ berbere götürelim mi seni fakir? berber de görmemişindir sen (kameraya bak))
- Biftek de yedirelim mi lan aç? biftek diyorum biften (kameraya bak)

meh..
Mesaj tarihi:
"I wanted to make a random homeless guy's day and since I am usually a d-bag in my vids..I also wanted to show people that I have a heart and I am a really nice guy."

lol
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

iyiliğin ve yardımın en makbulü gizli yapılandır.

bazen alenen yapmak gerek, bu tarz şeyleri unutan insanlara örnek olması açısından, sırf şu videoyu izleyerek sokağa çıkıp evsiz gördüğüm kişilere burger house alasım geldi.
Mesaj tarihi:
Olm düşünsenize ayda 1 paticik pıtırcığını alıp 24 saat boyunca yararlanacağı;

1 adet Camaro
1 adet güzel otel suiti
Suitte bekleyen bir rus
istanbulun nadide mekanlarında rezervasyon
vs

Hemde hiç para ödemeyecek.

Oyea:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...