Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Gizli kalmış komplekslerinden mi bilmem ama ağır da olsa geyiği kaldıramayan adama herşey ayıp. Direk anneyle cevap verme kalitesi de Sequo ile buluşma potansiyelinin sonucu zaten. Sequo ise zaten inanılmaz bir bünye son silinen postları bunu tekrar gösterdi. Ne desem boş. Neyse. Yaverine ve kendisine hayatta başarılar diliyorum. Esh'e de yaver demiyim artık çok üzüldü. Tadı da kaçtı. Üstelik ban kapıda. Ama bunu bir geri vites olarak algılama sen yine beni bulduracak, dövdürecek ne bileyim öldürteceksen sana her allahın günü yaver diyormuşum gibi düşünebilirsin yaver.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bilekaysda r yok helal derin devlet işe girdi beyler kafalar uçabilir
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sarı kartalla aldıracaklarmış evinden
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 şahine daha az adam sığıyor. parayı kıymışlar bagajı da doldurmuşlar kartalın
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Silinen postların capslerini bi atsanıza lan sizin için başka yerde memeler ile uğraşıyordum kaçırdım arada
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Black-ice said: Gizli kalmış komplekslerinden mi bilmem ama ağır da olsa geyiği kaldıramayan adama herşey ayıp. Direk anneyle cevap verme kalitesi de Sequo ile buluşma potansiyelinin sonucu zaten. Sequo ise zaten inanılmaz bir bünye son silinen postları bunu tekrar gösterdi. Ne desem boş. Neyse. Yaverine ve kendisine hayatta başarılar diliyorum. Esh'e de yaver demiyim artık çok üzüldü. Tadı da kaçtı. Üstelik ban kapıda. Ama bunu bir geri vites olarak algılama sen yine beni bulduracak, dövdürecek ne bileyim öldürteceksen sana her allahın günü yaver diyormuşum gibi düşünebilirsin yaver. yat kalk bana dua et. Böyle sirk hayvanı gibi takılıyordun fındık ata ata zekan gelişti. yada başkasına yaptırdın o resmi.
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 seqo sakinleştin mi hocu?biraz önce dokunsak ağlayacaktın
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Gizli said: seqo sakinleştin mi hocu?biraz önce dokunsak ağlayacaktın Hain planlar içerisindeyim
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi esh in sey iyiydi. Her topic e gelip asagilayici postlar atmaya calisiyor. Seqo nun topicinde " agbey casein gaz yapar hanim rahatsiz olmasin ehehe " falan seklinde yazmasi epikti.
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Nekro said: abi esh in sey iyiydi. Her topic e gelip asagilayici postlar atmaya calisiyor. Seqo nun topicinde " agbey casein gaz yapar hanim rahatsiz olmasin ehehe " falan seklinde yazmasi epikti. zengin zenginin halinden anlıyor işte
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 popcornlar hazırlandı kılıçlar çekildi yönetim napıyo ya. emekli öğretmen kahvesi gibi forum olduk adam gibi çelik ayna anen kombosu yapılmıyo artık.
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Esh buldu la galiba adamdan ses soluk yok işini bitiriyor olabilir sanırsam. Haha boşyere kanka demem ben birine asdjaks
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 noldu? kaçırmışım baya birşey sanırım. seqo kesin küfür etmiştir de esh de mi apaçi çıktı? bu arada küfürlük apaçilik birşey beklemezdim eshten ama hafiften yancılık yapıyordu seqoya da emin olamıyorum diyordum. ayrıca black-ice ın o saheserine de alınmak nedir, hayır o kadar iyi ki haksız bile olsa adam güler geçersin yani.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bana yapılsa gururlanır theridone a kanvas yaptırırım.
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 barbu said: noldu? kaçırmışım baya birşey sanırım. seqo kesin küfür etmiştir de esh de mi apaçi çıktı? bu arada küfürlük apaçilik birşey beklemezdim eshten ama hafiften yancılık yapıyordu seqoya da emin olamıyorum diyordum. ayrıca black-ice ın o saheserine de alınmak nedir, hayır o kadar iyi ki haksız bile olsa adam güler geçersin yani. Oha lan ne zaman küfrettim ben :) Tehdit ederim ama çok pis. Adam bana saldırırken hızını alamadı esh yede saldırdı. Adamın olayla alakası yok. Terbiyesizlik yaptı.
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi esh'i nasıl okudun da "ye" ekini aldırmayı başardın? "eş-he"diye mi okudun?
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hiçbirşey yazasım gelmiyor sana küçük adam. benle veya bu gün yaptığım tahriklerle bile alakası olmayan bir kişinin babasına şerefsiz dediğin halde hala bu forumdasın. zevkini çıkar.
Öne çıkan mesajlar