mascio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Merhaba, başlık açık ve net. Rock'n Coke 2013 öğrenci indirimi bitti biliyorsunuz ön satış hikayesi. şu anda kombine + kamp olarak biletler tam 180, öğrenci 120 liradan satılıyor. elimde 10 tane öğrenci bileti var. 100 TL'den satıyorum. isteyen varsa özel mesaj ile ulaşabilir. 20 lira kar etmek isteyen herkese duyurulur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 up! biletler duruyor arkadaşlar son 4 tane kaldı elimde. yok mu isteyen? 100 TL kamp+kombine biletler elimdeki bu arada. hadi alın la elimde kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 65 lira abi kombine, kamp kombine de 80 küsür. http://www.rnckampus.com/index.aspx?paket=1 nereden çıkardın satışların bittiğini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Öpmeye çalışan satıcı örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 öpmüş bile. güncel playlist linki var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 adam festivalde içeceği bira parasını çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bilet alanlara yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Sanmıyorum alan olduğunu. En azından buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 "roket adam" said: 65 lira abi kombine, kamp kombine de 80 küsür. http://www.rnckampus.com/index.aspx?paket=1 nereden çıkardın satışların bittiğini? ben buradan aldım şimdi ama sakata gelmeyiz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 arkadaşlar alkol olmama durumu var mı ya festivalde? çünkü bilet üzerinde 24 yaşdan aşağı giremez muhabbeti yok? korktum lan bileti aldım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 elesso said: "roket adam" said: 65 lira abi kombine, kamp kombine de 80 küsür. http://www.rnckampus.com/index.aspx?paket=1 nereden çıkardın satışların bittiğini? ben buradan aldım şimdi ama sakata gelmeyiz di mi? ahah bizim amcoğlu yaptıydı siteyi kredi kartı şeytmek için. good luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 elesso said: "roket adam" said: 65 lira abi kombine, kamp kombine de 80 küsür. http://www.rnckampus.com/index.aspx?paket=1 nereden çıkardın satışların bittiğini? ben buradan aldım şimdi ama sakata gelmeyiz di mi? Yok, bende buradan aldim, 2 gun sonra bileti teslim ettiler kargoyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 aldım bakalım 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mortis said: arkadaşlar alkol olmama durumu var mı ya festivalde? çünkü bilet üzerinde 24 yaşdan aşağı giremez muhabbeti yok? korktum lan bileti aldım ama Konser alanlarında alkol satışı yasaklanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Ek$i de yazana göre alkol satışı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 elesso said: "roket adam" said: 65 lira abi kombine, kamp kombine de 80 küsür. http://www.rnckampus.com/index.aspx?paket=1 nereden çıkardın satışların bittiğini? ben buradan aldım şimdi ama sakata gelmeyiz di mi? bu sitenin olayı nedir? biletix yerine buradan alınca ne oluyor, veya kimler alabiliyor? öyle bi kısıt mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 öğrenciysen indirimli alıoyosun işte. öğrenci değilsen kapıda tam bilet ücreti ödetiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 öğrenci deyip alsak, kapıda extrası var mı sadece farkı mı ödüyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 rnckampus'e sonuna kadar güvenebilirsiniz, cocacola'nın gençlik pazarlama ajansının kurduğu bir site. ben kefilim :) hepsi arkadaşlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 rnckampus'ten bilet almak için aktivasyon kodunuz olması gerekiyor ki aktivasyon kodu bakkal tarafından dağıtılmıyor. bu biletleri satan da ben değilim. biletix'te öğrenci indirimi bitmişti o başlığı açtığım sırada şu anda da biletler komple bitti. şimdi öğrenci bileti kamp kombine laak isteyen varsa kendi biletimi 200 liradan satıyorum. öpmek öyle değil böyle olur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 250 tl'ye alıyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 300 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 500 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Kamp biletleri bitti hakkaten de. Ama kombine isteyenler için aktivasyon kodu falan yok, 65'e kapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 aktivasyon kodu i4394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar