Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Şahsen ben rahatsız oldum anılan imaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/fdb/7ed/b3a/359/e30/48b/8f5/16b/eb9/3e9/fd_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ben de resimde sikayet edecek bisey bulamadim. Bir akoliden de boyle k9mik bi mizah beklemezdim dogrusu :) guldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://youtu.be/K-a5KmLJBE8 Şu linki biri normale çevirsin ya telefondayım uğraşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 buyur abi. alintilarsan olur herhalde. (/code yok lan solda?) http://www.youtube.com/watch?v=K-a5KmLJBE8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bu şeye benziyor biraz. Geçen sene hükümet yanlısı bir karikatür dergisi çıkarmaya başlamışlardı. O kadar rezaletti ki bütün bayilerden falan kaldırdılar. Şimdi çıkıp kendi okuduğun karikatür dergilerine dava açılmasına karşı çıkıyorsun. Mizah diyorsun. Ne kadar rezalette olsa onlarda akılları yettiğince aynı şeyi yapıyor ve belki kendi kitleleri bir nedenden ötürü gülüyor. Bu durumda o mizah dergisine dava açmaya çalışmak iki yüzlülük olur. Adamlar da zaten kendi diktalarını dayatmak için senin onların dediklerine saldırmanı bekliyorlar. Bu şekilde feysbuk fotolarına saldırarak adamların yaptıkları bütün diktaları, görgüsüzlükleri, hak ihlallerini haklı hale getirmiş oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Eyv ren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Gerçek atatürkçülük bu değil dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 hakaret diye bir suçu komple kaldırmak lazım. hakaret ne abi? said: 1. isim Onur kırma, onura dokunma 2. Küçültücü söz veya davranış "Hakaretlerle bağırarak haşlıyor ve onlara ambarda ve güvertedeki yerlerini gösteriyordu." - Y. K. Beyatlı örneğin sen bana burnu yamuk dersin, benim onurum kırılır. dava mı açayım? hayır. o senin terbiyesizliğin yetersizliğin. mesela; Bir vurdum sakaryada 10 bin kişi devrildi. K. Atatürk hakaret mi bu. değil. her şeyi atatürkün tek başına yapmadığını anlatmak isteyen insanın dalga geçme biçimi. sen çıkıp nasıl böyle derrr o adam bu ülke için kaç gece uykusuz sabahladı dersen senin gibi düşünmeyen insanların yorum yapma hakkını söker alırsın. kabaca benim gibi düşünemeyen sktrsin gitsin dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 lan hani hepiniz atatürk'ün askerleriydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Holy said: Ha gelmişken sorıym bir de; Allah yok, din yalan yazılı karikatür için ne düşünüyorsun? arada hp ye bakın crit geliyor anlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben mesela gülmedim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar