Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışı sitelerine bağlanılamıyor?

Sam

Öne çıkan mesajlar

Cezayir depremi bile göçertti net altyapısını napalım kadarimiz Türk olmakmış.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

"What you made will be unmade. What you learned will be unlearned. And when you're done, you will be undone."
-Ambassador Laquatus

Sosyal ağlarda paylaş

walla tamir için gönderilen gemi daha bugün sabaha karşı bölgeye varmış. üstelik sorunun ve kırılmanın tam yerini bilmiyolarmış.daha search edip tamire girecekler. yani daha çok var.

kaynak türk telekom eski başkan yardımcısı.
(hocam oluyoda kendisi :) )[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Ra_d, 30 May 2003 19:29 tarihinde demiş ki:
walla tamir için gönderilen gemi daha bugün sabaha karşı bölgeye varmış. üstelik sorunun ve kırılmanın tam yerini bilmiyolarmış.daha search edip tamire girecekler. yani daha çok var.

kaynak türk telekom eski başkan yardımcısı.
(hocam oluyoda kendisi :) )[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

yüzerek gitsem şimdiye vardıydım be:)

geminin kaptanı türktür herhal fazla yakmasın diye rölantide falan..[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Sosyal ağlarda paylaş

"SMW 3 şebeke yöneticisi olan Singapur Telekom'dan alınan bilgiye göre, 22 Mayıs 2003 tarihinde kopan denizaltı fiber kablo arızasının giderilmesi, ITUR denizaltı kablosundaki bakım çalışmaları yüzünden gecikmiştir. Singapur Telekom tarafından arızayı giderecek geminin 29 Mayıs'ta İtalya Catania'dan gerekli malzemeleri alıp, 30 Mayıs 2003 tarihinde saat 21.00 itibariyle kablonun restorasyonuna başlayacağı bildirilmiştir. Şirketimiz, arızalanan denizaltı fiber kablosunun tamir edilmesi çalışmalarına paralel olarak arızalanan yurt dışı internet hatlarına alternatif olabilecek yeni devrelerin uydu ve fiber optik kablolar üzerinden verilmesi için olayın başlangıcından itibaren Kamu İhale Kanunu çerçevesinde çalışmalar yürütmektedir. Bu kapsamda pek çok Telekom idaresi ve şirketle görüşmeler yapılmıştır. İlk etapta uydu üzerinden ilave 34 Mbps'lik yurtdışı internet bağlantısı 27 Mayıs 2003 tarihinde servise verilmiştir. 30.05 2003 tarihi itibariyle de yine uydu üzerinden 1x155 Mbps'lik bir devre servise verilecektir. Böylece yurtdışı uydu internet çıkış kapasitesi 155 Mbps'den 344 Mbps'ye çıkartılacaktır."

Türk Telekom'un öteden beri internet yurtdışı hat kapasitesini arttırma ve alternatif güzergahlar bulma konusunda ısrarlı çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, "Ancak bütün yatırımcı ve işletmeci kuruluşlar gibi Türk Telekom'un da haberleşme sistemlerinde yüzde 100 yedeklilik prensibi ile çalışması ekonomik bulunmamaktadır. Sonuç olarak Türk Telekom, TT Net şebekesi üzerinden internet servis sağlayıcılarına, kurumsal müşterilerine ve bireysel abonelerine öteden beri elindeki imkanlar çerçevesinde hizmet vermektedir. İnternetin yurtdışı çıkış kapasitesinin arttırılması ile ilgili çalışmalarımız sürdürülmekte olup, bu konudaki gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

30.05.03 22:52/mynet.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
çok bişi farketmez bence..
6 haziran gelsin sabırsızlıkla bekliyorum..
superonline olanlar ohh mis gibi hala dialup olsaydım fıstık gibi olcaktı bence en iyi servis ve kalite süpüronline :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de anlamadığım bir kaç gündür uploadum delirmis durumda. Deli hız patlamaları yaşıyorum ve yarım saat bir saat kadar sürebiliyor. MEsela su anda emuleden biri benden 30kB/s hızla dosya download ediyor. Downloadlarıma gelince berbat durumda 1kB/s hızı buldugumda sükrediyorum nerdeyse. Bırakın uploadu benim hattım o hızda downloadu bile desteklemiyor. Alt tarafı 128k bir kablonetim var. Bir ilginclik var ama anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

miami çıkışı tekrar normal gözüküyo..
ayrıca demin deneme bi download yapayım dedim kablo için biraz düşük bi hız olsa da bu durumda yine tatmin edici bi şekilde (ortalama hız: 8,5 KB/s) yaptım downloadımı.. ayrıca miami çıkışı son zamanlardaki istatistiklerde "tavan" yapmış gibi gözüküyo.. sanırım bütün çıkışlar ordan yapılmış.. ama tabi baya düşük bi çıkış olduğu için (44,7 Mbps) yetmiyo tabi haliyle.. en kısa zamanda düzelmesi ümidiyle..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...