Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Cezayir depremi bile göçertti net altyapısını napalım kadarimiz Türk olmakmış.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage "What you made will be unmade. What you learned will be unlearned. And when you're done, you will be undone." -Ambassador Laquatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 walla tamir için gönderilen gemi daha bugün sabaha karşı bölgeye varmış. üstelik sorunun ve kırılmanın tam yerini bilmiyolarmış.daha search edip tamire girecekler. yani daha çok var. kaynak türk telekom eski başkan yardımcısı. (hocam oluyoda kendisi :) )[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 oww[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 daha çok beklemek lazım anne çok[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 6 hazirana daha çok var :( neyse sınavlara denk gelmesi biraz işime yaradı doğrusu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Geceleri hatta baya bi hızlı oluyo :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 uff şu matrix bitse başka bişi istemicem de bitmedi bi türlü bu kopukluk nedeniyle yaaa ühü.%84 te bekliyorum belki lierler diye.[hline]Everyway that I can I'll try to make you love me again Everyway that I can I'll give you all my love and then Everyway that I can I'll cry, I'll die Make you mine again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 gece: 3 gibi[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 300[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Ra_d, 30 May 2003 19:29 tarihinde demiş ki: walla tamir için gönderilen gemi daha bugün sabaha karşı bölgeye varmış. üstelik sorunun ve kırılmanın tam yerini bilmiyolarmış.daha search edip tamire girecekler. yani daha çok var. kaynak türk telekom eski başkan yardımcısı. (hocam oluyoda kendisi :) )[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. yüzerek gitsem şimdiye vardıydım be:) geminin kaptanı türktür herhal fazla yakmasın diye rölantide falan..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 "SMW 3 şebeke yöneticisi olan Singapur Telekom'dan alınan bilgiye göre, 22 Mayıs 2003 tarihinde kopan denizaltı fiber kablo arızasının giderilmesi, ITUR denizaltı kablosundaki bakım çalışmaları yüzünden gecikmiştir. Singapur Telekom tarafından arızayı giderecek geminin 29 Mayıs'ta İtalya Catania'dan gerekli malzemeleri alıp, 30 Mayıs 2003 tarihinde saat 21.00 itibariyle kablonun restorasyonuna başlayacağı bildirilmiştir. Şirketimiz, arızalanan denizaltı fiber kablosunun tamir edilmesi çalışmalarına paralel olarak arızalanan yurt dışı internet hatlarına alternatif olabilecek yeni devrelerin uydu ve fiber optik kablolar üzerinden verilmesi için olayın başlangıcından itibaren Kamu İhale Kanunu çerçevesinde çalışmalar yürütmektedir. Bu kapsamda pek çok Telekom idaresi ve şirketle görüşmeler yapılmıştır. İlk etapta uydu üzerinden ilave 34 Mbps'lik yurtdışı internet bağlantısı 27 Mayıs 2003 tarihinde servise verilmiştir. 30.05 2003 tarihi itibariyle de yine uydu üzerinden 1x155 Mbps'lik bir devre servise verilecektir. Böylece yurtdışı uydu internet çıkış kapasitesi 155 Mbps'den 344 Mbps'ye çıkartılacaktır." Türk Telekom'un öteden beri internet yurtdışı hat kapasitesini arttırma ve alternatif güzergahlar bulma konusunda ısrarlı çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilen açıklamada, "Ancak bütün yatırımcı ve işletmeci kuruluşlar gibi Türk Telekom'un da haberleşme sistemlerinde yüzde 100 yedeklilik prensibi ile çalışması ekonomik bulunmamaktadır. Sonuç olarak Türk Telekom, TT Net şebekesi üzerinden internet servis sağlayıcılarına, kurumsal müşterilerine ve bireysel abonelerine öteden beri elindeki imkanlar çerçevesinde hizmet vermektedir. İnternetin yurtdışı çıkış kapasitesinin arttırılması ile ilgili çalışmalarımız sürdürülmekte olup, bu konudaki gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi. 30.05.03 22:52/mynet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ek bir 344mbps ile düzelecekse herşey negüzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bugün deneyebilirim aslında 3 gibi ama yada direk uyumakmı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 iyi de tam oalrak ne zaman çıkarılıyormuş?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 çok bişi farketmez bence.. 6 haziran gelsin sabırsızlıkla bekliyorum.. superonline olanlar ohh mis gibi hala dialup olsaydım fıstık gibi olcaktı bence en iyi servis ve kalite süpüronline :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Benim de anlamadığım bir kaç gündür uploadum delirmis durumda. Deli hız patlamaları yaşıyorum ve yarım saat bir saat kadar sürebiliyor. MEsela su anda emuleden biri benden 30kB/s hızla dosya download ediyor. Downloadlarıma gelince berbat durumda 1kB/s hızı buldugumda sükrediyorum nerdeyse. Bırakın uploadu benim hattım o hızda downloadu bile desteklemiyor. Alt tarafı 128k bir kablonetim var. Bir ilginclik var ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ehe cok sevinmeyin bence yeni cikislar almalarina, cunku eger routerlarin ayarlarini bozarlarsa yine amerikadaki serverlara 700 ping cekeriz, online gaming biter turkiyede bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 burdan görebiliceğiniz gibi şu anda miami çıkışıda artık yok =) ne güzel 10 yıl daha geriye gittik gene başka ülkelerle aramızda özel bağlantıların olmamasından milyonlarca kişi rezil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Of of...[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 miami çıkışı tekrar normal gözüküyo.. ayrıca demin deneme bi download yapayım dedim kablo için biraz düşük bi hız olsa da bu durumda yine tatmin edici bi şekilde (ortalama hız: 8,5 KB/s) yaptım downloadımı.. ayrıca miami çıkışı son zamanlardaki istatistiklerde "tavan" yapmış gibi gözüküyo.. sanırım bütün çıkışlar ordan yapılmış.. ama tabi baya düşük bi çıkış olduğu için (44,7 Mbps) yetmiyo tabi haliyle.. en kısa zamanda düzelmesi ümidiyle..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hala hepsi down ne zaman düzeltecekler acaba?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ya arkadaslar, hiz dediginiz bandwidth loss olmazsa 16k ile de download yaparsiniz da bizim derdimiz amerikaya 180 pingle, yani `hizli` cikalim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şu 1 hafta için o pingler hayal gibi gözüküyor :( 2 gündür losslarla birlikte 3000 civarı ping alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 yurt içi hatlarıda sanki yavaşladı düzgün türk sitelerine bile giremiyorum :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Taş yok mu taaşş!![hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar