Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BIST, Döviz, Altın, Tahvil, Bono [piyasalar başlığı]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Zep said:

EURTRY fresh intraday all-time high 2,6108.

USDTRY 1,9507.

Euro genel olarak güclü bütün para birimlerine karsi ama TL ve diger emerging marketsdaki düsüs de sürüyor ABD`de 10 yillik faizlerinin artmasiyla birlikte.

ben merkez bankasinin gerekli cevabi verebilecegini dusunmuyrum acikcasi eylül ayindaki gelismelere -eger negativ gelirse tr icin- ben olsam eylul ayi boyunca parami TL`De tutmazdim. demedi demeyin.

USDTRY 1.98 suan dış piyasada. geçmiş olsun.

yarın exceptional day ilan edilcek kesin merkez bankası tarafından ama tek başına yeterli olmaz tekrar yüklü bir miktar dolar satışı yapmaları gerekecek.

en bağımsız olması gereken kurumu iktidar kendi politikaların oyuncağı yaparsa olacağı budur.

enflasyon kaçınılmaz oldu artık.

burda dövize geçin diye yırtınmamın sebebi buydu. böyle basiretsiz bi MB varken dolar 2.20 de olur 2.5da.

faiz lobisi diye bi safsata yüzünden faiz artıramayan bir merkez bankası dünyanın başka hiç bir ülkesinde yoktur heralde.

gelişmiş ülkerlerdeki parasal genişleme vee düşük faizlerle, sıcak parayla gelen ekonomik istikrarın ekmeğini çok güzel yediler şimdi ise partinin bittiğini kabul etmek istemiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

USDTRY 1.98 suan dış piyasada. geçmiş olsun.

Yeni gordum quotei
Sabaha kadar tutamazlar dolari simdi.
Seans acildiginda MB ne yapsa olmaz artik.

17 eylul falan diyorlardi fed icin!?, aksam bir aciklama falan mi geldi?
Hic ilgilenemedim bugun.

E: Durum kotu yalniz.
Eu zone krizden cikiyor, o biraz umudumu besliyor ama nerden baksaniz en iyi senaryoyla bile min 1-1,5 yil basimizi kaldiramayiz
:/
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar güleyim 1sn:

HAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAH
AHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAH
AHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAH
AAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHA
HAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAH
AHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA
HAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHA
HAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şu noktadan sonra piyasaların altı boş, vakit nakiti bankaya koyup faiz yeme vaktidir.

enflasyon nedir bilir misin kardes?

döviz sepeti bu seviyelerdeyken enflasyon ithal ediceksin mecburen. 1-2 ay sonra görürüsünüz enflasyon verilerini.

yüzde 10 faiz alsan paran yerinde sayicak yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...