Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Karea said: bist 48k bekliyorum ben orda evi arabayi satip kariyi bosayip ne varsa gircem kaada parayı vur sonra boşa bari =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 donanimhaber linkini alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Sorieno said: 10 gün daha sık dişini. Bu işin 15 eylülden sonra 1800'e kadar yolu var, hiç de ufak bir ihtimal değil. şu dediğin çıkarsa o ara bozdurayım sonra da bir yemek fln ısmarlarım artık sana :D ama işte yine 70 lere çakılmasından nasıl tırsıyorum anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Fistan said: donanimhaber linkini alabilir miyim Dh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Altın daha artmasın yahu para euro da ama altında olsaydım 1000tl fazla alacakmışım :( euro dan cıkıp altına girilir mi şu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 insanlar deli gibi altın alıyor ama mantıklı mı o konuda fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 2.068 den bir miktar dolara girdim. Asıl para türk parasında altına girsem mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi sizdeki cesarete hayranım. daha da yükselir tabii ama uzun vade yatırım mı yapıyorsunuz da bu fiyatlardan giriyorsunuz altına dolara fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 dolara girmemek için tek bir neden söyleyebilir misin? başçının süprizleri dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 TCMB başkanının "1.92 olacak süprizlerimiz var" boş laf olduğunu düşünmüyorum sadece. 1.92 bana da ütopik görünüyor ama bu düşmeyecek demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Müdehale olursa Suriyeye esas o zaman altını görün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 mb 50 milyon dolar satıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Altın boğa piyasasına girdi deniliyor cnbc e de. Boğa piyasası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fenn said: mb 50 milyon dolar satıyormuş geçenlerde 750 sattı. 50 milyon pek etkili olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 fenn said: Altın boğa piyasasına girdi deniliyor cnbc e de. Boğa piyasası ne? boga yukselis. Ayi dusus piyasasi demek. Bizde maymun oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 beklenti : boğa beklenti sönerse çok pis düşebilir yalnız asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sismede olabilir, su saatten sora altina gecsemmi diom demiyo degilim dssgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gece savas cikarsa altina girilirmi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 beklenti alınır gerçek satılır ben geç kalındığını düşünüyorum ama savaş olayı göz önünde bulundurulursa kesin artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Savaş falan olmaz ya. Herkes böyle heyheylenip, birbirinin üstüne yürüyüp şimdi de SEN KİMSİN LAN? TUTMAYIN OLM çekiyor uluslararası arenada. Bayağı fail tasarlamışlar çünkü o kimyasal saldırı olayını, dayanak noktaları "böyle bi saldırıyı yapsa yapsa hükümet yapabilir, çünkü çok organize bi saldırı (CIA/MOSSAD olduğuna inanmak için daha fazla sebep)" gibi salakça bi argüman oldu. tieldiar: Savaş çıkmaz, bundan bağımsız olarak altın yükselmeye devam eder. Yarın yol haritası belli olur (yine bi takım veriler açıklanacak), eylül ortasında o yol haritasına göre de direksiyon kırılır. Kırılmaz dümdüz giderse dediğim gibi varış noktası minimum 1600 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 topyekün bir savaş olmayacak zaten amaç stratejik noktaları vurup esad birliklerini gücünü kırmak ve kolpa direnişcilerin tekrar kontrolü ele geçirmesini sağlamak. amerikanın artık tek başına savaş verecek ekonomik gücü yok zaten. içerde de öyle bir desteği yok zaten kamuoyu anlamında. savaşlarını müttefikleri aracılığıyla sürdürüyor bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benim aklımda olan sey bu savaş bahanesiyle vs fed'den süpriz bir karar gelerek alımlara devam kararı gelmesi. ya zaten öyle bir algı oluşturuldu ki sanki fed parasal sıkılışatırmaya gidecek. yok öyle bişey halbu ki. alımlarını 85 milyar dolardan 75 milyar dolara hadi bilemedin 65'e çekicek. alımlara devam edicek likidite sağlamaya devam edecek yani. sadece hızını kesecek biraz. yinede piyasada ki algısı daha farklı tabi. artık loose money devri kapandı algısı yaratması bu kadar etkili oldu tr'de vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 FED alımları kesin keser, alım yaptıkça Çin'e yarıyo. Çin güçlendikçe ABD ekonomisi geriliyo. FED olmadanda biz riskliydik zaten. Bir kredi kartindan alıp diğerine yatırmaya başlamışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 lan dolar artıyor kazandığımız para tl üzerinden resmen hiç para kazanmıyormuş gibi hissediyorum şu an. tüm parayı dolara koyup sevinmek de anlamsız zira anca paranın değerini korumuş oluyorsun yarın öbür gün yine bize yine bize girecek bunun sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 altin dususte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar