BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Selamlar. Bir çok mmorpg ye başlayan ve genelde solo oynayan biri olarak biraz sıkıldım :) Bir grup var mı böle oynayan arasına katılabileceğim ? Oyun fark etmez açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 rencide edici edit gelmiş, yetki kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Atılan mesajlara dikkat edilmeli o zaman :) . Türkçenin esnekliği dışında düzgün ve basit bir soru sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 eve online'da vardı bişeyler istersen o taraflara bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Teşekkürler. Bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 pati tayfası olmasa da gw2 de ve rifte kalabalık türk gruplar var yaş ortalamasının yüksek olduğu, şahsen tavsiye etmem ama ucundan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 http://www.infinitelooper.com/?v=ObfzbWQFwUw&p=n#/55;58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ahahah ajdar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 BeIlow said: Selamlar. Bir çok mmorpg ye başlayan ve genelde solo oynayan biri olarak biraz sıkıldım :) Bir grup var mı böle oynayan arasına katılabileceğim ? Oyun fark etmez açıkçası karar verdinmi noldu sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar