Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Odeon

Öne çıkan mesajlar

navi için üst üste 8. çılgın oyun. hiç birinin aklının ucundan bile geçmemiştir tp basarken dağılıp basalım da puck ulti falan gömmesin diye. iyi bile götürdüler son maçta puckın stunı hesaplayabilseler onlar kazanıcaktı. çok güzem maç oldu nasıl olduysa tam maçın başında uyandım bir anda. geri kalan maçların hiç birini izleyemedim aralarında efsane dediğiniz var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahaha, şu maçta navi'nin tongfu maçında yaptıkları yüzünden alliance'ı tutuyodum. şu finalden sonra alliance da bi gitsin ya. üzüldüm navi'ye şundan sonra.

tamam, team fight kazanma ihtimali bayağı azdı alliance'ın mid/late'te anlıyorum da(str/int carryleri vs deli gibi armor reduction). bu kadarı da öeh. ha navi izin verdi bariz, o ayrı.

neyse gönüllerin şampiyonu DK abi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

navi için üst üste 8. çılgın oyun. hiç birinin aklının ucundan bile geçmemiştir tp basarken dağılıp basalım da puck ulti falan gömmesin diye. iyi bile götürdüler son maçta puckın stunı hesaplayabilseler onlar kazanıcaktı. çok güzem maç oldu nasıl olduysa tam maçın başında uyandım bir anda. geri kalan maçların hiç birini izleyemedim aralarında efsane dediğiniz var mı?

http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/1k6t9t/watched_the_replay_there_was_no_triple_tp_cancel/
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

fountain hooka neden bu kadar agladı insanlar izlemesi gayet keyifliydi ayrıca yeni biside deil hep olan bilinen bisi, daha önceki turnuvalarda da denendi fail olsu hep, navi güzel executeladı olayı

neyine ağlıyım bana ne ki lol
oyunun içinde olduğunu da biliyorum. yeni olmadığını da biliyorum. illa var diye hoş olmak zorunda mı?
çeşit çeşit kombinasyon varken fountain hook hoş değildi diyorum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun navi oyuna renk katıyor, alch picklerinde bile 4 kişi toplanıp alchemist kastıralım oyunu alsın diye uğraşmıyorlar. heyecan veriyor keyif veriyor naviyi izlemek. ben kesinlikle fanları falan değilim ama izlerken navi öyle oyunlar oynuyor ki inşallah yenerler derken buluyorum kendimi dün gece resmen bağırdım orange maçında naviii diye :D ama şu hataları yapılacak iş değil fanlarına sabır diliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Kiz arkadasi olanin oyunu biraktigi bir ulke burasi.

Tribe dayanabilecek teenage ler yetismiyo.

Dusunsene kezbanin dendi'ye "yeter artik dotadotadotadotadota, sabah aksam.. Nereye gidiyo bu iliski" diye sordugunu

valla turnuva kazanırsan 50-60 lira da olsa önüne koyuyosan iş yapıyodu bizim zamanımızda, türk kızlarını para susturur.
Sosyal ağlarda paylaş

Valve'in basın elemanlarına karşı davranışlarını şu anda arkadaştan duyuyorumda lanet olsun dedim ya, nasıl bir imaj çiziyorlar ama nasıllarmış...

Elemanlara yemek vs yok sadece uçak ve odaları karşılanıyor. Afterparty'de sınırlı yetki, normal izleyicilerin giremediği hiçbir yere giremiyorlar vs.

12 saat çalışmalarını bekleyip, röportaj odası, access, yemek, basın odası vs hiçbirşey vermiyorlarmış çok fena.

Adamlar yok pahasına scene'i genişletmek, daha fazla exposure için kasıyorlar ama sonuçta adamlara biraz yardımcı olmak yerine tolere etmek zorunda oldukları birileri gibi davranıyorlarmış.

Üzücü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...