Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 geri kalan maçlar için dayanamıcam ama iq tongfu maçı baya iyi olur gibi şimdiden 90dklık maç kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yalnız wisp banlamayı azalttılar ama alanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ig ye bastım valla süper maç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dk müthiş oynadı ama orange da biraz yardımcı oldu yenmeleri için, güzel maçtı magnus-alch ikilisi coştu son 10 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Delikanlilarsa wispi alliance ya da naviye banlamasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 gitti rareler asdfsda geldi rareler müthiş ötesi bir map control ve farm zhou weaver ferrari storm ile coştu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 naviyle tongfunun son maci mi inanilmaz olan? izliycem spo vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 olm navinin 3. maçın yarısında uyudum lan '!?^^+')=^4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 samaella said: olm navinin 3. maçın yarısında uyudum lan '!?^^+')=^4 oha nası :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 fountain hook ile maç almak nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 link falan yok mu izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 http://youtu.be/OaGSi1YTA-E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Twitch'de ti3 te kenarda videos var en üstte geçen günün bütün yayını var. Orda ortalarda bir yerlerde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 http://www.twitch.tv/dota2ti/c/2724068 bu da twitch linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 3. maçtan sonra navi ye versinler aegis i gitsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben grup maçlarından sonra bayram dolayısıyla izleyemedim hiçbir şeyi. twitch.tv şu acaba grup maçlarından sonraki ilk gün mü oluyor? burdan başlayıp sırasıyla mı izlyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Dota 2 yüklüyse replayleri indirip izleyebilirsin direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dota2 sitesine gir, ordan maclara bak, hepsini tek tek koymuslar wathc kısmına yutub videoplarını ve replayleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 dk ve ig maçları neden ertelendi? çok saçma 1 el atmışlar yarım bırakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 geç olmuştur saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Abi o chen ler pudge lar beni bozuyo. Bu ne lan, nasil bi oyun bu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Liebe said: gitti rareler asdfsda geldi rareler müthiş ötesi bir map control ve farm zhou weaver ferrari storm ile coştu resmen yahu ig tongfu maçına oynamıştım bet diyorum hala niye geri vermiyo itemleri, kimin eleyeceğine dair oynanıyormuş galiba best of 3 falan yazıyor akşam belli olcak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 bo3 çünkü abi maç dün gece sadece tek oyun oynandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben tek maç sandıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 o maçlarla başladı loser's brackettaki bo3'ler doğaldır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar