Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Odeon

Öne çıkan mesajlar

Loxias said:

Aceace said:

İlk 2 gün 250.2 tutturmuşum.

Puanımıza göre item alcakmışız. Bugün kötü başladı aslında. Xboct dakka 12'de bf cıktı ama farmlayacak zamanı olmadı puan alamadı. ilk maç gg idiler zaten. pffff.

bet olayını nasıl yapıyoruz

http://dota2lounge.com/

benim dediğim bet değildi ya. Compendium'un içinde fantasy takım yapma şeysi koymuşlardı da ondan bahsediyodum. bet yapmak için verdiğim siteyi kullan. Yalnız international başladığından beri bir defa dahi bet yapamadım doluluktan.
Sosyal ağlarda paylaş

ya steam acc ile kaydoluyosun. Su anda bete açık maç yok.

bete açık maç olunca seçtiğin takımın logosuna tıklayıp place bet'e tıklıyorsun sonra bot ekliyor maksimum 4 itemını bet'e koyuyorsun işte.

Ama çinliler ve ruslardan ötürü 1 defa dahi bet yapamadım. 1 defa dahi...

Bu arada fantasy liginde sadece 278 puana yükselmişim. kötü oldu bu. Navi ile Alyanz rakiplerini hunharca ezmeseydiler maçlarını biraz uzatsaydılar güzel olurdu. (Navi o ilk maçı nasıl kaybetti hala anlamış değilim zaten.)
Sosyal ağlarda paylaş

Fantazilerinizi kontrol etmeyi unutmayın. 1. gün ile 2. gün farklı takımlar oynayacak. 1. gün maçı olmayan oyuncularınızı olanlarla değiştirin.

Ben her 2 günde de 4er oyuncu sokabildim. (3navi 1mouz) 2. günde 4 alyanz olarak kurulcaklar. Black'i almasaydım iyiydi de duygusal davrandım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...