D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 PPY zekayı konuşturdu gene, son maçında pudge çekti, bundan sonraki maçlarda birçok takım pudge'a ban harcayacak, navi hiç picklemeyi düşünmezken bile :) Aynı zamanda maçı garantileyip lgd'yi tiebreaker'a zorladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 all-star maçı ne zamandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 alliance maçını kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 IG'ye best korean orange'a best chineese team fln yazınca gavurlar uyuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Aceace said: İlk 2 gün 250.2 tutturmuşum. Puanımıza göre item alcakmışız. Bugün kötü başladı aslında. Xboct dakka 12'de bf cıktı ama farmlayacak zamanı olmadı puan alamadı. ilk maç gg idiler zaten. pffff. bet olayını nasıl yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 alliance adamlarin onuruyla oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 alliance 5 dk. ya bitirir maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 13. dk da bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 o kadar bile sürmedi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Loxias said: Aceace said: İlk 2 gün 250.2 tutturmuşum. Puanımıza göre item alcakmışız. Bugün kötü başladı aslında. Xboct dakka 12'de bf cıktı ama farmlayacak zamanı olmadı puan alamadı. ilk maç gg idiler zaten. pffff. bet olayını nasıl yapıyoruz http://dota2lounge.com/ benim dediğim bet değildi ya. Compendium'un içinde fantasy takım yapma şeysi koymuşlardı da ondan bahsediyodum. bet yapmak için verdiğim siteyi kullan. Yalnız international başladığından beri bir defa dahi bet yapamadım doluluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 nası yapıyoz çözemedim. mallığım tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ya steam acc ile kaydoluyosun. Su anda bete açık maç yok. bete açık maç olunca seçtiğin takımın logosuna tıklayıp place bet'e tıklıyorsun sonra bot ekliyor maksimum 4 itemını bet'e koyuyorsun işte. Ama çinliler ve ruslardan ötürü 1 defa dahi bet yapamadım. 1 defa dahi... Bu arada fantasy liginde sadece 278 puana yükselmişim. kötü oldu bu. Navi ile Alyanz rakiplerini hunharca ezmeseydiler maçlarını biraz uzatsaydılar güzel olurdu. (Navi o ilk maçı nasıl kaybetti hala anlamış değilim zaten.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 maçtan 1 saat oncesinde cok sıkıntı oluyo ama daha erken bet yaparsan sıkıntı yok pek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 fantasy oyuncuları ona göre seçmek lazımmış hakikaten, 5 dkda bitmiş resmen navinin 2 maçı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Fantazilerinizi kontrol etmeyi unutmayın. 1. gün ile 2. gün farklı takımlar oynayacak. 1. gün maçı olmayan oyuncularınızı olanlarla değiştirin. Ben her 2 günde de 4er oyuncu sokabildim. (3navi 1mouz) 2. günde 4 alyanz olarak kurulcaklar. Black'i almasaydım iyiydi de duygusal davrandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu maçları video olarak nerden izleyebiliyoruz? iş yerinde dota açma imkanı yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 https://chrome.google.com/webstore/detail/dota-2-stream-browser/cnhfhjlfbaehncgjfnleejhehimhleip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 addon güzelmiş ama bana dün oynanan maçların videoları lazım. tercihen commentator'ı da olursa çok iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 youtube.com şu kanalda var hepsi sanırım bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 http://www.dotacinema.com/vods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bir kaç açı var http://www.youtube.com/watch?v=jXiQ5c_zF2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Yok lan size maç listesi falan. Siliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 shockwave'i çökertmeseydin iyiydi be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 acil spoiler suna. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar